סופ"ש זה הכי אחי

../images/Emo187.gifסופ"ש זה הכי אחי../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

השבוע הזה עבר מהר,או לאט
אכלתם משהו עם האחים שלכם
הכנתם משהו לאחים שלכם
עזרתם במשהו לאחים שלכם
-כן,או לא
-
צעקתם עליהם
רבתם איתם
חיבקתם אותם
צפיתם איתם בטלויזיה
שיהיה לכם אחלה סופ"ש

האמת שעבר ממש לאט...

עשיתי 3 בחינות, עוד 4 נותרו לשבוע וחצי הקרובים, אבל נעבור גם את זה
האמת שלא ראיתי את אח שלי כמעט בשבוע האחרון, ועם אחותי דיברתי לרגע, והיא סיפרה לי על האחיין המקסים שלי שלא מספיק להתהלך בבית ולמלמל דברים- הקטנצ'יק עוד מעט בן שנה

את בטח מזה מתגעגעת...../images/Emo24.gif

אני לא ראיתי את בתדודה שלי שבועיים וכבר בא לי לבכות.

עונהההה

מהרלאט שכזה... כן,אבל לא זוכרת.. לא אולי,לא זוכרת... כן כן לא לא

אנייי../images/Emo210.gif../images/Emo108.gif

השבוע הזה עבר מהר,או לאט-מהר אכלתם משהו עם האחים שלכם-כע הכנתם משהו לאחים שלכם-לא עזרתם במשהו לאחים שלכם-לא שזכור לי.. צעקתם עליהם-ברור!
רבתם איתם-ברור!
חיבקתם אותם-ברור
צפיתם איתם בטלויזיה-לא ברור;;

ובסרט זה גם לא ברור?../images/Emo8.gif

הזכרת לי שהייתה תקופה שאני ואחי היינו רואים כל הזמן סרטים בדיוידי באמצע הלילה... וזאת הייתה תקופה... שהייתה בשנה שעברה.... הייתה לפעמים יש דברים "קטנים" שמתגעגעים המון...

לה לה

השבוע הזה עבר מהר,או לאט: לאט מאוד. אכלתם משהו עם האחים שלכם: כן, עם אחותי הקטנה צהרים. הכנתם משהו לאחים שלכם: השבוע דווקא לא יצא ממש...הרבה פעמים יוצא. עזרתם במשהו לאחים שלכם: אני מקווה שכן
-כן,או לא- צעקתם עליהם: כן...מצטערת. רבתם איתם: כן קצת. חיבקתם אותם: כל הזמן - אנחנו כל שניה רבות ומתחבקות (ממש "צער גידול בנות") צפיתם איתם בטלויזיה: ברור! בזכותה התמכרתי לזוועת "השמיניה". שיהיה לכם אחלה סופ"ש indeed. גם לכם!

יש לך אחים,או רק אחות../images/Emo35.gif

אני שואלת כי כתבת שאת כל הזמן מתחבקת איתם,וזה גרם לי לשאול כי אני בקושי מחבקת את אחי..אלא אם הוא רואה באווי ,באייסי,שאני צריכה חיבוק ואז הוא מביא לי אחד כזה...מ'רחמים'

יש לי שתי אחיות - רק הקטנה בבית,כי

הגדולה סטודנטית... אחותי הקטנה פשוט לא מפסיקה עם החיבוקים שלה היא כל הזמן כזו, בהתחלה זה עיצבן אותי אבל עכשיו זה דווקא כיף אז כשהיא מרוכזת באיזו סדרה בערוץ 6 אני ישר קופצת עליה
...מוי כיף

eris1515

New member
עונההה =]

*השבוע הזה עבר מהר,או לאט?מהר
*אכלתם משהו עם האחים שלכם?כןן
*הכנתם משהו לאחים שלכם?לאא
*עזרתם במשהו לאחים שלכם?כןן
-כן,או לא- *צעקתם עליהם?כן
*רבתם איתם?לא
*חיבקתם אותם?כןן
*צפיתם איתם בטלויזיה?כןן ביום חמישי-כשירד גשםם