סופ"ש

red butterfly

New member
../images/Emo187.gifסופ"ש ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים-

red butterfly

New member
עונה ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- לא לבד שיר השבוע לא של שרון- עברי לידר - ביום שמש יפה Hooked On A Feeling, לא יודעת של מי P: Blink 182 - I Miss You השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- חבר שלי משהו שהרס את השבוע- שאני מרגישה כל כך מניאקית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפטר מהמבחן במתמטיקה ומהמבחן בסוציולוגיה :) ואולי גם טסט פנימי
תמונה שבא לשים-

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- מחר יקרה לי משהו טוב שיר השבוע לא של שרון- pink stars and magazines של Useless ID השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- חופש והרבה ואפילו היה נחמד ביום חמישי בבצפר משהו שהרס את השבוע- כל מיני... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- מדבר לציפורים שיר השבוע לא של שרון- ואת- הראל סקעת. (אני לא אוהבת את סקעת. אני לא אוהבת את סקעת. אני לא אוהבת את סקעת. אבל השיר הזה פשוט יפה.) השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- פורים פורים פורים משהו שהרס את השבוע- המחשבה על שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיעבור מהר. הוא חייב לעבור מהר. שבת שלום ושבוע טוב

למעלה