סיכום השבוע:

just adiki

New member
../images/Emo187.gifסיכום השבוע:../images/Emo215.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
שמחים לחזור לבצפר??
בילוי השבוע:
תכנונים לסופ"ש:
תמונת השבוע:

just adiki

New member
עונה:

סרט השבוע:לא ראיתי סרט אבל ראיתי את ה-8 פרקים הראשונים בעונה ה-10 של "חברים"
. תוכנית השבוע:"הישרדות" [גו סטף גו סטף. למרות שאני כבר יודעת הכל
נכנסתי לזה] ו-"חברים". קליפ/סרטון השבוע:ממ.. אין
. שיר השבוע:"יותר טוב לסלוח"-שירי מימון דבר טוב שקרה השבוע:יום ראשון אחרתי בבית והיה ממש כיף. ואתמול פגשתי את בעלי אחרי שניייייים
, היה מעולה
. דבר לא טוב שקרה השבוע:משהו שאני מחכה לו מלא זמן ולא קורה
שמחים לחזור לבצפר??שמחה ומפוחדת. בילוי השבוע:יום ראשון אצלי
תכנונים לסופ"ש:נוסעים למקס ברנר לחגוג לחברה יומולדת
ולהכנס לפאניקה בגלל בצפר. תמונת השבוע:

just adiki

New member
אוי זאת לא התמונה שרציתי!!

זאת. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

linoy7

New member
להיכנס לפאניקה בגלל הבי"ס../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אוי
מקס ברנר
השבוע הייתי שם
מזל טוב!
ותהנו

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: מיכאלה קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: יותר טוב לסלוח
דבר טוב שקרה השבוע: הסתיימה השביתה!
דבר לא טוב שקרה השבוע: חצ'קונים חדשים
שמחים לחזור לבצפר??
במידה מסויימת.. בילוי השבוע: שני- מקס ברנר
שלישי- אצל דודה שלי
תכנונים לסופ"ש: לנוח. תמונת השבוע:

CarmitF

New member
מסכמת../images/Emo136.gif

סרט השבוע: גארפילד נראה לי..
תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: odio y placer דבר טוב שקרה השבוע: היום הייתי אצל דודים שלי. כמה צחקתי..
דבר לא טוב שקרה השבוע: אני חולה [הגיע הזמן להפסיק ללבוש חולצות קצרות] שמחים לחזור לבצפר?? לא. בילוי השבוע: היום אצל דודים שלי תכנונים לסופ"ש:לקנות עוד קפוצ'ון או משו.. תמונת השבוע: אין

simple friends

New member
עונה

סרט השבוע:התחלתי לראות אימה באמיוטוויל ואני וחברות שלי ברחנו ממש בהתחלה ועדיין יקח זמן עד שאני ירדם! תוכנית השבוע:חברים
שנות השיבעים שכבר סיימתי את העונה החמישית...וסטודיו 60
מאוהב|
קליפ/סרטון השבוע:הקליפ של "when i'm gone" של סימפל פלאן...זה יעשה לי טראומות לעוד הרבה זמן.... שיר השבוע:five colors in her hair של מקפליי דבר טוב שקרה השבוע:היה חופש ^^ דבר לא טוב שקרה השבוע:ניגמר החופש :| שמחים לחזור לבצפר??לאור העובדה שהייתי בבצפר גם כשלכם הייתה שביתה אני יתיחס לחזרה מהחופש אז אני חייבת להגיד שלא.... בילוי השבוע:חופש ^^ תכנונים לסופ"ש:הייתי אצל סבתא שלי תמונת השבוע:בתגובה מהירה.....

RayoDeLuz

New member
עונה^^

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: הרקיע השביעי קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: AFRAID\VANESSA HUDGENS דבר טוב שקרה השבוע: לצערי הרב, אין. דבר לא טוב שקרה השבוע: שומדבר לא הולך לי טוב השבוע
שמחים לחזור לבצפר?? הייתה חופשה?
בילוי השבוע: אין תכנונים לסופ"ש: טו מאצ'.... תמונת השבוע: אין

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

סרט השבוע:סדרה של צרות תוכנית השבוע:CSI קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע:לא יודעת...מרוץ הלפיד אולי דבר לא טוב שקרה השבוע:אין שמחים לחזור לבצפר??ככה ככה בילוי השבוע:להזמין פיצה עם חברים תכנונים לסופ"ש:אין תמונת השבוע:אני

סופ"ש../images/Emo3.gif

סרט השבוע: כוורת בסרט ^_^ ממש יפה חח תוכנית השבוע: פספוסים, חברים, סיינפלד קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: סינג של דופ דבר טוב שקרה השבוע: ימי הולדת לידידים .. ויציאות .. וצחוקים
דבר לא טוב שקרה השבוע: חזרתי ללמוד שמחים לחזור לבצפר?? לא ממש .. אבל אני יודעת שבמוקדם או במאוחר הייתי חוזרת גם ככה .. ועדיף מוקדם כי גם ככה נדפקתי מלא עם הבגרויות .. בילוי השבוע: אממ יום רביעי ושישי עם חברים תכנונים לסופ"ש: אין תמונת השבוע: --

למעלה