סיכום סופשבועעעע

../images/Emo187.gifסיכום סופשבועעעע../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ליאל)
מה שיר השבוע שלכם (בכללי)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
המלצת השבוע-
מסר לאומה-

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של ליאל) של האירוויזיון מה שיר השבוע שלכם (בכללי)?אתה כוכב-דיימנד'ז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)- משהו שעשה לכם את השבוע-לפגוש את הדיימנד'ז משהו שהרס לכם את השבוע-אין אני חושב משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-התחלת ילדות רעות המלצת השבוע-תראו ילדות רעות ותצביעו לדיימנד'ז בקדם אירוויזיון מסר לאומה-תצביעו לדיימנד'ז בקדם אירוויזיון

°°NaTaLi°°

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של ליאל): שיר הארוויזיון מה שיר השבוע שלכם (בכללי): Culpable - Guadalupe שיר של שחקנית שמשחקת ברדיו 04. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)- תנחשו אזה תמונה? משהו שעשה לכם את השבוע- לירון הרגע הופיע ביהורם גאון בטלווזיה היא שרה. משהו שהרס לכם את השבוע- החברה הכי טובה שלי מאושפזת בבית החולים!!שירי תרגישי הכי טוב בעולם!אמן! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ששירי תבריא אמן! המלצת השבוע- אממ תשמרו על עצמכם!! מסר לאומה- תצביעו לליאל בארווזיון!!

אתתתתתתתתתתת

מפרסמת תמונות שלי בציבורררררררררררררררררררר
אני אוהבת אותך
ואני יודעת שרק בגלל שליאל שם התמונה הזאת כלכך יפה, בעצם,אם היא לא הייתה בתמונה..לא הייתי מצטלמת. אגב,את יודעת ש90% מהתמונות שלי הן עם ליאל
רק היא נותנת לי..הממ..בטחון...
...או משהו כזה..
בלעדיה אני אפס.

°°NaTaLi°°

New member
את לא אפסססס../images/Emo46.gif

את לא אפססססססס
בחיים לא היית אפס... היית רוצה להיות אפס... בסכותך אני **ה עם לא הבנת מה 2 האותיות הראשונות תשאלי אותי חח את הבן אדם הכי מדהים שהכרתי בחיים!!! והתמונה יפה בגלל שתיכן!!!!!!!!!!!!!! את הכי יפה שם!! חח אין במחשב שלי כמעט שום תמונות שלי... רק של לירון! ורדיו 04 בשביל להשים בקומונה חחחחח... ואני אוהבת אותך המון המון המון!!

טובטובטובטובטובטובטובטוב...

כתבתי שאני בלעדיההההההה אפס. וכמו שבזכותי את **ה, את יודעת שבזכותה אני **ה [אבל היא לא יודעת
] ואת מדהימהההההההה. ואני לא יפה יותר ממנה, תשכחי מזה, ואל תתווכחי איתי על זה. זה הפורום של ליאל
אז לכבד את המקום
אוהבתותך.

°°NaTaLi°°

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מתה מתה מתה מתה עלייך!! מה היתי עושה בלעדייך אה?????? אוחחח כמה זכרונות יש לי מימך אין לך מושג!!! ואת מושלמתת!!!!!!אז על תרגיזי אותי הבנת!!

°°NaTaLi°°

New member
חח ניצן את צריכה לראות תאסאמסים

שאנחנו שולחון אחת לשניה באמצע השיעור חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אבל ניצן,לא אני התחלתי. נטלי מפרסמת תמונות שלי בציבור,מה לא?

עדו,אם צריך...

לתאר את החיים שלך בכמה מילים, אז :"שירי מימון,ליאל קולט,הדיימונדז וילדות רעות, זה מספיק,לא?

טוב,כעת תורי ../images/Emo210.gif

שיר השבוע של ליאל-If we all give a little.ממש התמכרות השיר הזה..
שיר השבוע בכללי-אפילו אם של איריס
תמונה-טוב,התמונה שהכי אהבתי היא בהודעה של סיכום השבוע, אז אני מצרפת תמונה שמקודם צילמתי והעלתי למחשב, רק כדי להמחיש לכם מה הלך אצלי אתמול על השולחן בחדר... זה היה כשלמדתי.. אבל לא הצלחתי.לא להתרכז ולא לזכור. אחי אומר שרק ליאל יש לי בראש
, בקיצור,בסוף לא הלכתי למבחן
עשה לי את השבוע-כל העדכונים בחדשות של ליאל והתמונות שלה מהצילומים לקליפ
הרס את השבוע-כמעט הכל. מיום רביעי החיים שלי היו בסכנת התמוטטות
מחכה שיקרה השבוע-אני מחכה להיות אחרי המבחן בסוציולוגיה.
המלצת השבוע-אל תתנו לעצמכם לאבד את עצמכם.
מסר לאומה-ליאל.תזכרו את השם.

למעלה