סקר חדש והודעות

lollapalooza

New member
../images/Emo187.gif סקר חדש והודעות ../images/Emo187.gif

אמנם הודעה ארוכה, אבל חשוב לי שתקראו.
ונתחיל בסקר. אני גאה לומר ששוב נבחר הקליפ שהצבעתי לו
. התוצאות כאן
הסקר החדש מוקדש לארז, הידוע בכינויו on drugs, מכיוון שהוא היה היחיד שענה להפצרותיי וכתב את שמות הקליפים העתיקים, שהמנהלת הזקנה שלכם לא זוכרת (או יותר נכון מתעצלת לחפש בארכיון הוידאו הקטן שלה) בכל אופן- הצביעו והשפיעו. בסקר הבא יהיו קליפים שלא מופיעים באלבומים הרגילים.
נוספה גלריה חדשה של תמונות ילדות של חברי הלהקה. כולכם מוזמנים להוסיף תמונות כאוות נפשכם לכל הגלריות הקיימות, ולהציע גלריות חדשות. אני רק מזכירה שוב- אנא, לפני שאתם מעלים תמונה, תבדקו לאיזו גלריה היא רלוונטית ותשימו לב שהיא אכן עולה לקטגוריה הנכונה. בזמן האחרון אני מבלה זמן רב בתיקון והעברת תמונות מגלריה לגלריה. במקרה של טעות, שלחו לי מסר ואני אתקן אותה.
מאמרים- נוסף המאמר של אייל על הפאנקי מאנקס (תודה אייל) ובהזדמנות חגיגית זו, אני מזכירה לכם שקטגורית המאמרים עדיין דלה ביותר. חברים- ביוגרפיות של הלהקה או של כל אחד מחבריה, ביקורות על אלבומים, חוויות מהופעות (ואני יודעת שיש פה כמה ברי מזל שזכו להיות בהופעות
אנחנו רוצים לקרוא עליהן
) או מהופעות מחווה ובכלל כל מה שעולה על דעתכם, שקשור בלהקה- יתקבל בברכה.
משחקים- כל הכבוד על הרעיון למשחק השירים השבוע.
אני אישית נהנית מהמשחקים ונראה לי שזה השרשור הכי ארוך שהיה לנו בפורום. ודרך אגב- מה קורה עם החידון, נדב
ראש בראש- כמו ששמתם לב, BSSM Vs.Californication נגמר. אם מישהו רוצה להחזיר את המשחק עם שני אלבומים אחרים, שיפנה אלי בבקשה. ובכלל- כל רעיון לפינה חדשה יתקבל בשמחה.
ימי הולדת של חברי הפורום- אני שוב מבקשת לשלוח אליי במסר או במייל את תאריכי הלידה שלכם כדי שנוכל לציין את יום ההולדת שלכם בפורום. לא לשרשר אותם לכאן כי ככה אני אשכח...
כמובן רצויות בפורום, רק בבקשה לא לפתוח שרשור חדש אם אין לו תוכן ממשי. הודעות כמו "מה קורה", "מה נשמע" וכו' הן מיותרות. לא אכפת לי שתספרו על דברים שלא קשורים ללהקה, אני אפילו אשמח להודעות
, אבל בבקשה, לא לפתוח סתם הודעות חדשות בלי תוכן.
חברי הפורום החדשים- ברוכים הבאים
זה הכל להפעם. (יצא ארוך) אני נועצת את ההודעה הזו בראש הפורום ל- 24 השעות הקרובות, כי חשוב לי שכולם יקראו אותה, אז אין טעם לנסות ולהקפיץ מעליה. להצעות, שאלות, בקשות וכל מה שתרצו, אני פה במסרים, או במייל [email protected] רק טוב

On drugs

New member
יש אני ראשון

היה קשה להחליט אבל ההליכה שלהם בקליפ Fight like a brave שברה אותי חחחחחח

dafnaleh

New member
לווווואאא!!!

(יש לקרוא : lou) רציתי שטייסט דה פיין ייבחר!

dafnaleh

New member
fight like a brave

הוא ללא ספק הקליפ האהוב עליי ביותר בעולם. ולו רק בגלל הילל.

eorion

New member
אולי תפתחו גלריה של חברי הפורום

תמונות של חברי הפורום

SirPsychoSexy1

New member
תמונות של חברי פורום- אני מתחיל!

הנה אני (הגבוה מצד ימין עם הסווטשר הכחול של ACTIVE) הבחור משמאלי עם המשקפיים והמיני דיסק הוא אורן , אחד שנוטה לבוא איתי להופעות של הפאנקי מאנקס...

ואני דווקא חשבתי שזאת בת../images/Emo4.gif

עד שהגדלתי את התמונה...
ולהדס, מה עם קצת קרדיט?
אני זה שהביא לפ את המשחק, ולא מזכירים אותי
ווההההה עכשיו בגללך אני בוכה.....:(((

lollapalooza

New member
תמונות מקסימות ../images/Emo51.gif

ג'ון כזה חמוד בתמונה שהוא בן 6. עם הגיטרה הזאת שיותר גדולה ממנו. ואנתוני נראה כמו ערס קטן. תודו.

swan k

New member
../images/Emo32.gifועוד משו קטן...

אני ראיתי רק שני קליפים ......... ו..... מחר ב-12:30 הפגנה מול החנות של קאסטרו בדיזנגוף סנטר נגד התעללויות בבע"ח ולבישת פרוות, עור וכו' מי שרוצה לדעת עוד-

swan k

New member
סעמק הקישור לא מופיע בכלל!

ביום שישי הקרוב, ה-30 בינואר 2004, נפגין מהשעה 12:30 מול סניף החנות הראשי בדיזנגוף סנטר, "פינת הרחובות דיזנגוף וקינג ג'ורג בקריאה להפסיק את ההתעללות והטבח בבעלי חיים בשם ה"אופנה. גחמות שוליות ותאבת בצע (כמו הרצון להיות אופנתי של הצרכנים, והאינטרס הכלכלי של העומדים בראש תעשיות אלו) ניצבים מעל לצרכים הבסיסיים וחייהם של בעלי חיים אחרים. רשת החנויות הישראלית 'קסטרו', המשווקת את בגדיה במקומות נוספים בעולם, מוכרת בחנויותיה עור וזמש, פרווות וצמר - כל אלו תוצר של ניצול אלים והתעללות מזוויעה באלפי בעלי חיים. כמותג מכתיב אופנה ומצליח חשוב לנו להבהיר לכל לקוחות קסטרו מה באמת עומד מאחורי חלונות הראווה הנקיים מדם והתדמית הנוצצת, וליידע אותם לאן באמת הולך כספם. פרוות. מדי שנה נרצחים עשרות מיליוני בעלי-חיים בתעשיית הפרוות בעולם. הם נרצחים ע"י תאי גז, חשמול, שבירת מפרקת, מלכודות רגל, מלכודות גוף או מלכודות לולאה. המחיר האמיתי של מעיל פרווה אחד נע בין 8 בעלי-חיים (כשמדובר בחיות בר גדולות) לבין 60 בעלי-חיים (כשמדובר בחיות קטנות כמו מינק). צייד של חיות בתעשיית הפרווה מתבצע בעיקר ע"י מלכודות הנסגרות בחוזקה על הרגל.לעיתים קרובות בעל-החיים מנסה לכרסם את רגלו במאמץ להשתחרר. לרוב נותרת החיה לגסוס במלכודת במשך מספר ימים, עד שהצייד מגיע להרוג אותה ע"י מכות מוט או חניקה. כמחצית מבעלי-החיים המנוצלים בתעשיית הפרוות בארה"ב ובקנדה מגיעים ממשקים חקלאיים. במשקים אלו מוחזקות בכלובי רשת צרים חיות בר כגון שועלים ומינקים. בעלי-חיים אלו זקוקים למרחבים וסובלים קשות מעצם הכליאה. עורות. בעלי-החיים נשחטים בעבור בשרם ועורם לאחר שבמהלך חייהם סבלו מתנאי גידול קשים במשקים מתועשים. תנאים אלו כוללים כליאה, הפרדת העגל שנולד מאמו, סירוס, גדיעת קרניים, צריבת מספר סימון, הזרעה מלאכותית, הובלה בתנאי צפיפות ועוד. חלק ממוצרי העור מקורם בחיות בר (אנטילופות, זברות, תנינים, קנגורו ועוד) אשר ניצודו במיוחד עבור עורן. בארץ, למשל, מגדלים תנינים בתנאי צפיפות קשים. כדי שלא לפגוע בעורם התנינים בארץ נרצחים בדרכים אכזריות הכוללות חבטות בראש, חיתוך עמוד השידרה או ביצוע חתכים קטנים בגוף, המביאים לאיבוד דם איטי. לכל מוצרי הלבוש העשויים מבעלי-חיים ישנם מוצרים מקבילים שייצורם אינו כרוך ברצח והתעללות. שחרור בעלי-החיים מהכלובים ומהמלכודות תלוי בכל אחד ואחת מאיתנו. אם נבחר לקנות מעילי פרוות ונעלי עור הרי שבכך אנו ננציח את השואה שבעלי-החיים עוברים מדי יום בתעשיות הלבוש. "מאבק אחד" – קבוצה אנרכיסטית לזכויות בעלי-חיים. http://www.onestruggle.org דניאלה – 055-

lollapalooza

New member
ארררר 12:30../images/Emo35.gif

מוקדם מדי... דווקא אני מחר בת"א אבל לא נראה לי שאני אספיק.

למעלה