סקר סוף שבוע וסוף שנה

tomerldt

New member
../images/Emo187.gifסקר סוף שבוע וסוף שנה

שתהיה לכולם שנה טובה, שקטה, רגועה, בטוחה ומאושרת!
שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השנה:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
הזיכרון הטוב ביותר מהשנה שעברה:
סיכום השנה במשפט אחד:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
תוכניות מיוחדות לשנה הקרובה:
איחולים לשנה החדשה:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) :
תמונה: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ועכשיו למשחק
אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "...עכשיו אני יוצאת למרחקים חומקת, שם מחכה לי יום חדש אחר". (יוצאת אל החיים \ דודו ברק) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
השבוע, ביום שני (5 לינואר) יש יום הולדת ל A m 0 s !

A m 0 s

New member
חח - נכון../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif איזה מצחיק זה.../images/Emo6.gifיומולדת!

שם: Amos גיל: עדיין 14 מגורים: הוד השרון אלבום השבוע: רות דולורס וייס - "בעברית"
שיר השבוע של קורין: אה?! אין לי מושג.. שיר השבוע לא של קורין: כל "בעברית"! שיר לפתוח איתו את השנה: מאיפה לי?!
מצב הרוח שלי עכשיו: סביר עד נחמד... הרגע הטוב בשבוע: הימים של החופש! הרגע הפחות טוב בשבוע: סיום החופש! הזיכרון הטוב ביותר מהשנה שעברה: הופעות של דנה ברגר... XXX וכל מיני דברים... מאיפה לי?! סיכום השנה במשפט אחד: "שלוותה שלום; במה אפשר לעזור?!"
סיבה לחכות לשבוע הבא: דנה ברגר
בתמונע! תוכניות לסופ"ש: לא יודע.. תוכניות מיוחדות לשנה הקרובה: אה?! איחולים לשנה החדשה: שיהיה טוב... ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר): אה?! דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) : במסר... תמונה:

עמוס מזל טובב ../images/Emo140.gifוחג שמח!!!

שם:דנה גיל:15 מגורים:
אלבום השבוע:רגעים של אריק איינשטיין שיר השבוע של קורין: כאילו שיר השבוע לא של קורין:ואולי... שיר לפתוח איתו את השנה:כשזה עמוק מצב הרוח שלי עכשיו:טוב מאוד הרגע הטוב בשבוע:ממממ...שחגגתי את הסילבסטר...וגם האיתי עם המשפחה היקרה שלי!! הרגע הפחות טוב בשבוע:מממ....המבחן בהיסטוריה!!! היה ממש לא טוב :( הזיכרון הטוב ביותר מהשנה שעברה:המממ...שהכרתי את קורין
... נשיקה ראשונה...הממ באופן כללי השנה הזאת הייתה מאוד מיוחדת עבורי!! קרו לי המון דברים מדהימים בינהם גם זה שהתחלתי לנגן בגיטרה והכרתי את קורין וחוויתי נשיקה ראשונה..והכרתי המון חברים חדשים ומדהימים. סיכום השנה במשפט אחד:חבל שהשנה נגמרה..היה לי טוב סיבה לחכות לשבוע הבא: המממ....אין שום דבר מיוחד כרגיל שיגרתיות תוכניות לסופ"ש: ממממ..ללמוד למבחןן במתמטיקה...לאכול צהריים אצל חברים ולראות את חברי הטוב חוזר מהצבא (כ''כ התגעגתי עליו!!!)
תוכניות מיוחדות לשנה הקרובה:ממממ....לשאוף לטוב ביותר..להמשיך לפתח את הידע שלי בגיטרה בפרט ובמוזיקה בכללי. איחולים לשנה החדשה:שהיא תיהיה דומה לשנה שעברה רק בלי כמה דברים מעצבנים שאותם אני אשמור לעצמי ולא אחשוף אותם לאוויר העולם
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :מממ....לא עולה לי שום ציטוט כרגע דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) :אין לי כוח לכתוב את כולם!! תבקשו אני אתן
תמונה: יצא קצת(הרבה) מטושטשת מקווה שתיסתדרו

m757

New member
לקחת פסק זמן ולא לחשוב ../images/Emo13.gif

שם: מיכל גיל: 16 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: להתחיל להמשיך - רונית שחר
שיר השבוע של קורין: קשה לה. שיר השבוע לא של קורין: - Jimi Hendrix - Little Wing שיר לפתוח איתו את השנה: "פסק זמן", הביצוע של קורין.
מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד מאוד.
הרגע הטוב בשבוע: השיעור גיטרה והיום עם תומר. הרגע הפחות טוב בשבוע: גם לי היה מבחן בהיסטוריה.
הזיכרון הטוב ביותר מהשנה שעברה: פסטיבל הגיטרה.
סיכום השנה במשפט אחד:היה טוב, היה נחמד, היה גם קשה ואולי קצת מעיק.
סיבה לחכות לשבוע הבא: חזרה ! והופעה של רונה.
תוכניות לסופ"ש: גיטרה
תוכניות מיוחדות לשנה הקרובה: להופיע (נכון תומר?). איחולים לשנה החדשה: שיהיו הרבה הופעות?
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "לצערי, אני לא יכולה להחזיר אותך הביתה בכד" (מורה לתלמידה)

A m 0 s

New member
חח הייתי בטוח שאני היחיד שיש לו את "להתחיל

להמשיך" אלבום באמת יפה.. - - היום ד"א שמעתי את שלושת האלבומים שלה

B a 7 a K

New member
אני אוהב סקרים!!! ../images/Emo88.gif

שם: ברק בן יוסף. גיל: 18 וחצי. מגורים: ירושלים. אלבום השבוע: מממ, לא שמעתי יותר מדי. נראה לי ש"האנשים החדשים" של עברי לידר. שיר השבוע של קורין: "ארץ קטנה עם שפם".
שיר השבוע לא של קורין: "בקצב אחיד בתנועות של הגוף" של עברי לידר. שיר לפתוח איתו את השנה: "על קו המים" של עברי לידר. מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד מאוד. הרגע הטוב בשבוע: הופעה של עברי בתאטרון ירושלים. אני מגוון. הרגע הפחות טוב בשבוע: כל שאר השבוע חוץ מההופעה?
חחח, סתם. לא יודע. היה שבוע סתמי. הזיכרון הטוב ביותר מהשנה שעברה: יש כ"כ הרבה. יום שמיניות, טיול שנתי אחרון... מסיבת סיום. כל מה שקשור לזה שפעם הייתי בבי"ס. סיכום השנה במשפט אחד: מאוד משמעותית ומלאת שינויים ותפניות. סיבה לחכות לשבוע הבא: אולי להתחיל לעבוד. ממממ... לעשות קניות וכאלה. תוכניות לסופ"ש: הלוואי שהיה משהו לעכשיו. אבל לא, יש לי חברים מבאסים |אהמ אהמ?| הלוואי שאני אצליח לפגוש אנשים בהמשך. תוכניות מיוחדות לשנה הקרובה: להתחיל ללמוד איך לחיות. איחולים לשנה החדשה: שנהיה כולנו בריאים ומאושרים ונחיה בשלווה ובשלום. ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "בטח יש לי אותך מצחצח שיניים, בקצב אחיד בתנועות של הגוף". דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) : מסרים. תמונה: >> * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ועכשיו למשחק אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "...עכשיו אני יוצאת למרחקים חומקת, שם מחכה לי יום חדש אחר". (יוצאת אל החיים \ דודו ברק) המשפט הנ"ל עוסק בתקופה הקשה בחייה של קורין בה היא נאלצה להעיד נגד עבריינים בכירים באחת ממשפחות הפשע האכזריות בישראל ששמה שמור במערכת. בעקבות העדות המרשיעה, אב המשפחה הוציא חוזה על חייה, וכל זה כמובן בעודה מחזיקה בזהותה הקודמת והמקורית, שושנה בוחבוט. לאחר העדות המכריעה הצטרפה שושנה בוחבוט המבוהלת לתוכנית להגנת עדים, קיצרה את שיערה ושינתה את שמה לקורין אלאל. השורות הנ"ל שנכתבו ע"י דודו ברק (מהיחידים שיודע על האירוע, חוץ ממני כמובן) מדברות עם התחמקותה של שושנה/קורין מחייה הקודמים בציפייה לחדש אחר, לחיים חדשים, לאופטימיות ותקווה לחיים נטולי פחד מפני התנקשויות חלילה בעומקי רחובותיה האפלים של נתניה (עיר מולדתה) מוכת הפשע והשחיתות, בסמוך לבר איניגו מונטויה שבקניון M הדרך. וזה הכל בעצם. בהחלט סיפור כואב ועל כן השיר כואב גם כן. "יציאה אל החיים" - כמה פשוט, ככה נכון ועצוב.
הסיפור הנ"ל בדוי וכל קשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט. הכל בשבילך, תומר. ביקשת יצירתיות, לא?
שבוע נפלא ושנה אזרחית חדשה נהדרת לכולם!

tomerldt

New member
פורום שושנה בוחבוט מעכשיו? ../images/Emo6.gif

תמיד היה לי משהו חשוד בקורין!
ומצטער באמת שאני חולה! :)

tomerldt

New member
מרוב שמחה... תנין בוכה...

שם: תומר גיל: 18 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: האלבום שבסוף לא קניתי :'( - "לנשום בספירה לאחור" של רונה שיר השבוע של קורין: לפני שניפרד מוחמד - גאונות! שיר השבוע לא של קורין:"תעתוע" של רונית שחר שיר לפתוח איתו את השנה: "עשה שיהיה לי קל" של יהודית רביץ מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד נראה לי
הרגע הטוב בשבוע: בעיר עם מיכל הרגע הפחות טוב בשבוע: חולה חולה חולה הזיכרון הטוב ביותר מהשנה שעברה: סיכום השנה במשפט אחד: היה... ונגמר סיבה לחכות לשבוע הבא: הופעה של רונה בעזרת השם :) וחזרות בשעה טובה!! תוכניות לסופ"ש: לנוח ולהפסיק להיות חולה תוכניות מיוחדות לשנה הקרובה: מעוד חודשיים ויום - צבא ובתקווה להצליח לדחוף פה ושם הופעות... איחולים לשנה החדשה: שתהיה יותר טובה מהשנה הקודמת ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : מיכל: "איזה שיר יפה זה "אחרי 6 שנים" (ככה קוראים לזה?) מדהים.." אני: אחרי 6 שנים? מה זה השיר הזה? של מי?.... מיכל: בוא נחשוב ביחד של מי זה.. אני: אם זה שיר שלך אז משום מה אני לא זוכר את השם!.... אין מצב של קורין... אין מצב של רונית... מיכל: מעתיקה לי את המילים של השיר ומסבירה לי שאני כתבתי את השיר הזה...
קורה ששוכחים, לא...?
דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו...) : [email protected] - מסנג'ר, יכולים להוסיף אם בא לכם, ומסרים.

למעלה