סקר סופ"ש + משחק קטנטן

A m 0 s

New member
יש במוסף תרבות של מעריב (בעמ' 22) ביקורת קצרה

(ואוהדת יש לומר) על ההופעה בזאפה - שרק ביאסה אותי יותר שפיספסתי.....
בוקר טוב...

tomerldt

New member
../images/Emo187.gif סקר סופ"ש + משחק קטנטן ../images/Emo187.gif

אז קודם כל - שיהיה לכולם סוף שבוע נעים, רגוע ושקט!
שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
מצב הרוח שלי עכשיו:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
הרגע הטוב בשבוע:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו'...) :
עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה:
למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) :
מה היית עושה או אומר לקורין אם היית פוגש אותה ברחוב: ועכשיו למשחק
בלון|
אז ככה, אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!!
כל סוף שבוע נרשום פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בכל יום רביעי יצביע כל אחד מחברי הפורום לפירוש המוצלח ביותר על פי דעתו בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "הוא שוטט מתוסכל ברציפי הנמל, ואחר כך עלה לסיפון, שיחרר חבלים, עוגנים בתולים והפליג בלי שנאה או כיוון..." (התעשייה האבירית \ מאיר גולדברג)

tomerldt

New member
סופ"ש נעים! ../images/Emo140.gif

שם: תומר
מגורים: ירושלים
אלבום השבוע: "תנינענק" - כל השבוע חיפשתי אותו בחנויות ולא מצאתי :'( בא לי אותו כל כך
שיר השבוע של קורין: "לפני שניפרד מוחמד"
שיר השבוע לא של קורין: "בלילות של ירח מלא" של ערן צור
מצב הרוח שלי עכשיו: קצת חולה אבל שמח
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "זה אני שמתעקש להיות מאוהב בֵטעות" שורה מתוך השיר המדהים של שלום חנוך - "זה אני", שורה שאני ממש מזדהה איתה.
הרגע הטוב בשבוע: לא יודע לבחור... תל אביב עם חבר \ קניון מלחה עם חבר \ שוב תל אביב עם חבר \ פגישה על מיכל...
סיבה לחכות לשבוע הבא: אווהו.. יש סיבה.. ועוד איך.. מיכל, נכון יש סיבה?
חזרות והופעה של קורין
תוכניות לסופ"ש: לנוח ולישון כמו שלא ישנתי מעולם!!!
דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו'...) : [email protected] - מייל [email protected] - מסנג'ר
עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה: לא הייתי מתנגד להופעה משולשת של שלושת היוצרות הגאוניות - יהודית רביץ, קורין אלאל ורונה קינן.
למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) : ההופעה מתחילה בשיר "אין לי ארץ אחרת" בביצוע מצמרר כרגיל ואינטימי, אחריו כל הלהקה מצטרפת והם מנגנים את אחד השירים היותר קצביים של קורין כמו לדוגמא "ימי הפרח והאהבה" או "הטבעת נפלה". במהלך ההופעה כמוווובן שקורין מזמינה אותי לשיר איתה את אחד השירים ואני אפילו לא יודע להגיד איזה הכי הייתי רוצה.... ההופעה מסתיימת בשיר "כבשים". שירים שהייתי רוצה לשמוע בהופעה הזאת הם: "הכחול של השמיים", "יום אחד", עולם מושלם", "זה בא אלי", "מעיין", "תן לי קצת ממך", "מותק", "כשזה עמוק", "זן נדיר", "קשר הירח", "שיר לשירה", "קורים דברים", "תרנגול", "השקט", "עד סוף אפריל", "ארץ קדושה", "התשמע", "אי שם בלב", "החיים בורוד", "אני משתגעת", "את יפה", "תנינענק", "לפני שניפרד מוחמד", "אמור לי", "La plus belle maison", "כבשים", "אין לי ארץ אחרת", "ימי הפרח והאהבה", " הטבעת נפלה". (הופעה ארוכה, הא?)
מה היית עושה או אומר לקורין אם היית פוגש אותה ברחוב: נתחיל עם חיבוק ענק, במידה ואני אצא מההלם בזמן ואומר לה תודה על 9 אלבומים מדהימים! "הוא שוטט מתוסכל ברציפי הנמל, ואחר כך עלה לסיפון, שיחרר חבלים, עוגנים בתולים והפליג בלי שנאה או כיוון..." זה סיפור עצוב מאוד על מתמודד בכוכב נולד מהעונה הרביעית. סיפור טראגי כל כך. גיל (שם בדוי), בן 18 מחולון, הלך לאודישנים של כוכב נולד 4 לפני כשנתיים וחצי, במשך חודשים שלמים הוא התאמן על השיר "סופרסטאר" של רוני ואפילו עבד על הריקוד של השיר, אך בזמן האודישנים, כאשר הוא החל לשיר פתאום מרגול, צביקה וכל החברים התחילו לצחוק ולרדת עליו. גיל שנפגע עד עמקי נשמתו החליט שהוא צריך לברוח רחוק רחוק ולכן עבר ל... אודישנים של נולד לרקוד! הדימוי של הרציפי הנמל הם בעצם הקירבה וההימצאות בין מים מלוחים - דמעותיו של גיל, חשוב לציין שלמרות הכל גיל לא שנא את השופטים, המשיך ללא כל שנאה כלפיהם. עצוב... עצוב...

m757

New member
קורים קורים דברים ../images/Emo8.gif

שם: מיכל גיל: 16 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: פשוט כל כך שיר השבוע של קורין: החידוש של "פסק זמן" ! שיר השבוע לא של קורין: "לבשבור" ! מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד מאוד. ציטוט השבוע (מתוך שיר\\ספר\\טלויזיה\\כל דבר אחר) : "רק תעבר עליו עם הדיסקוס ההידראולי-פנאומטי הבי-דיוטי של שיניצקי, ואתה עושה ממנו מצע זרעים." (מאיר אריאל) הרגע הטוב בשבוע: יום שלישי .. הפגישה עם תומר. סיבה לחכות לשבוע הבא: הופעה של קורין, הופעה של רונית שחר, חזרות.. תוכניות לסופ"ש: גיטרה, כרגיל. עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה: אם זה כל אחד בעולם אז טום וויטס!!! למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) : זה היה צריך להתחיל עם תנינענק ולהמשיך עם חיה בתוך קופסא, כבשים, לחיות, עולם מושלם בצרפתית, השקט, קורים דברים, התעשייה האבירית וככה זה ימשיך כל המיטב, פשוט כל כך.. גשם של פתאום ואת יפה יהיו בסוף בהדרן.. אני אמשיך לענות כשיעלו לי רעיונות.

A m 0 s

New member
יאלה - גם אני../images/Emo3.gif

שם: Amos גיל: עוד שבועיים 15
חח... מגורים: הוד"ש אלבום השבוע: בזמן האחרון אני נפתח להמון מוזיקה חדשה... לא יודע.. כל מיני... שיר השבוע של קורין: היו כמה... שיר השבוע לא של קורין: כנ"ל - - - אולי ג'קט של עברי לידר...
מצב הרוח שלי עכשיו: לא ממש מוגדר... ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר): חח זה ציטוט מהספר בנות בראון (ספר מקסים!!!!!!!
) "אם תיקח חרא ותעשה לו מדיטציה הוא לא יהפוך לזהב..." חח זה קרע אותי
אני כמעט בטוח שזה הציטוט המדויק... חחחחחחחחח
הרגע הטוב בשבוע: אין לי מושג... סיבה לחכות לשבוע הבא: החופש!!! תוכניות לסופ"ש: הוא כבר נגמר... דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו'...) : מי שרוצה במסר.. אין לי כוח עכשיו... עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה: עם דנה ברגר
למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) : ובכן; לי אין כוח!
מה היית עושה או אומר לקורין אם היית פוגש אותה ברחוב: "קורינה!!" בקול צעקני וצפרדעי
והמשפט... בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "הוא שוטט מתוסכל ברציפי הנמל, ואחר כך עלה לסיפון, שיחרר חבלים, עוגנים בתולים והפליג בלי שנאה או כיוון..." היה מישהו שגילה שהוא אוהב בנים
אז הוא היה מתוסכל הלך לנמל עלה לאוניה ראה רב חובל סקסי שרמנטי וחתיך וזה קשר אותו בחבלים (((יאא איזה סאדו מאזו))) תלה על עצמו עוגנים, וגרם לאותו בחור מתוסכל לאבד את הבתולים.. - - - חח איך שהנוער מדרדר.. אוי אוי אוי
- - -
שיהיה טוב...

clyps

New member
שבוע טוב

שם: שיר גיל: 17.10 מגורים: צורן אלבום השבוע: חוה אלברשטיין- קוקוס שיר השבוע של קורין: 'אי שם בלב' שיר השבוע לא של קורין: 'קוקוס' - חוה אלברשטיין מצב הרוח שלי עכשיו: נהדר ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : נדב:"זה נראה כמו משהו שיצא מתחת של מישהו..ואת הולכת לאכול את זה.." אני:"וכשאתה אוכל ביצה, זה לא משהו שיצא מתחת של מישהו?" נדב:"מה הקשר, זה יוצא בתוך קליפה וחוץ מזה תרנגולת היא יונק!"
הרגע הטוב בשבוע: הופעה של חוה אלברשטיין
סיבה לחכות לשבוע הבא: חזרות תוכניות לסופ"ש: חזרות והופעה של חוה דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו'...) : מסרים.. עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה: חוה אלברשטיין... (מה..אני עקבית) למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) : אין לי סבלנות.. מה היית עושה או אומר לקורין אם היית פוגש אותה ברחוב: "שלום
"

שבוע טוב...וחג שמח ../images/Emo3.gif

שם:דנה גיל:15 מגורים:
אלבום השבוע:הכחול של השמיים שיר השבוע של קורין:מה הפרח שיר השבוע לא של קורין:"שלושה ימים"יהודה פוליקר
מצב הרוח שלי עכשיו:בסדר
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :"אל תיתקלחי אם מים רטובים XDD" הרגע הטוב בשבוע:היו הרבה רגעים טובים..
והמבין מבין
סיבה לחכות לשבוע הבא:המ...חופש?!....סיבה מספיק טובה
תוכניות לסופ"ש: הממ הוא אומנם עבר אז..התוכניות לסופ''ש הבא.. לחרוש על הגיטרה המדהימה שלי
דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו'...) : עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה:הממממ....עם יהודית רביץץ!! שילוב מנצחח לדעתי למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) :המממ אין לי כוח XD מה היית עושה או אומר לקורין אם היית פוגש אותה ברחוב:נותנת לה חיבוקק ענקק ונשיקות.. ושואלת מה נשמע?..וכו'

theim

New member
חג שמח:)

שם:איתמר גיל:18 וחצי מגורים:תל מונד אלבום השבוע: פשוט כל כך, ומאוד לא פשוט לחכות שיר השבוע של קורין: קורים דברים שיר השבוע לא של קורין: pretender- foo fighters מצב הרוח שלי עכשיו:נחמד מאוד..עוד מעט הופעה[: ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "יש להם דלקת בדרכי הקקה". מקסים, אני יודע. הרגע הטוב בשבוע: נסיעה באוטו ב2 בלילה עם פשוט כל כך בפול ווליום. סיבה לחכות לשבוע הבא:אממ... סילבסטר? תוכניות לסופ"ש: לבלות דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו'...) : [email protected] עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה: עם אפרת גוש. זה לא יקרה. למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) : כרגע, הייתי שמח שהיא תשיר כמה שיותר שירים מתוך האלבום החדש. ושלא תוותר על כמה שירים אחרים - מה הפרח, אנטארטיקה, פירות אסורים, עולם מושלם. מה היית עושה או אומר לקורין אם היית פוגש אותה ברחוב: "יואו איך אני אוהב אותך!" או משהו כזה אני משער.

B a 7 a K

New member
אני גם רוצה - באיחור לא אופנתי.

שם: ברק בן יוסף. גיל: 18 ו...בערך תשעה חודשים. מגורים: ירושלים. אלבום השבוע: לא מספיק מתמצא.
שיר השבוע של קורין: "הטבעת נפלה". שיר השבוע לא של קורין: "הוא והיא" של ערן צור. מצב הרוח שלי עכשיו: משתפר בערך. ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : זה ציטוט החודש בערך - "ופשוטים הדברים וחיים ומותר בם לנגוע". ("האמנם עוד יבואו ימים"/לאה גולדברג) הרגע הטוב בשבוע: מממ... פעמיים ת"א עם חבר/קפה עם חבר במשך השבוע במקומות שונים בירושלים. סיבה לחכות לשבוע הבא: מממ... זה בעצם השבוע, אז הייתה לי ההופעה של קורין, ויש לי את ההופעה של רונית שחר ו... אייטמים שלי בעיתון השבוע (אני כותב ב"מעריב לנוער"). תוכניות לסופ"ש: היה סופ"ש משעמם. דרכי יצירת קשר (Email \ מסנג'ר \ מסרים וכו'...) : מסרים. עם מי היית רוצה לראות את קורין מופיעה: עם רונה קינן! למי שיש כוח לעונת על זה - תאר את ההופעה המושלמת מבחינתך של קורין (אילו שירים יהיו, עם מה היא תתחיל ועם מה תסגור את ההופעה וכל מה שעולה בראשכם!) : עדיין לא מספיק מתמצא גם בשביל זה.
מה היית עושה או אומר לקורין אם היית פוגש אותה ברחוב: (אם זה קרוב הביתה) - "מה לעזאזל את עושה בירושלים?!".

למעלה