בונגלה בונגלה, וושששששששש~
דבר טוב שקרה השבוע: המממ... יצא לי לראות את גל המון D: דבר רע שקרה השבוע: יצא שביזבזתי 450 שקל על הקוספליי TT התחדשות השבוע: תופרת? TT ספר/סרט/סדרה השבוע: המממ... קלאנאד, קארה קאנו (המנגה), הייאטה (האנימה), הארוהי, שוגו קארה והוסט קלאב D: תמונת השבוע: X ציטוט השבוע: אבי: "אמא ישנה, תפסיקו לצעוק". אני: "מה אמרת? 'נעם שמנה, תפסיקו לצעוק'?" אח שלי – *יוצא מהשירותים* "Freedom!" אבא שלי: "כבר קראת את ה-'הארי פוטר' החדש?" אני: "איזה קראתי, אני תקועה בספר אחד". אבי: "איזה ספר? ספר טלפונים? כמו שנאמר – ספר עם מעט עלילה אבל הרבה דמויות". ליסה: "דיברתי עם מאיו ארבע שעות". אני: "ואחר כך כשהיית לבד בחדר זהרת?" ליסה: "לא, מצמצתי ונפתחה הטלוויזיה". אני: "שמעתי רק טיפה צרחות ><" נועה (חברה שלי): "איזה צרחות?
" אני: "לאט'רמאות' ><;" נועה: "אה, נו, פראנק לא נחשב XD אלה צרחות לא חמודות. כאילו, כן, כי זה פראנק. אבל לא צרחות יפות כמו של מאט". אני: "מאט? O:" נועה: "הסולן של בולט פור מיי ולנטיין". אני: "אהההה. מאט לא קוראים גם לסולן A7X?" נועה: "להרבה סולנים קוראים מאט. מאט מבולט, מאט מ-A7X, מאט ממיוז. וכולם נשמעים כמו 'מת'". אני: "כולם מתים". נועה: "זה מאטומטם O:" אני: "סגגג. ,וואי, אני עכשיו עונה על ש.ב בפילוסופיה והייתי צריכה לכתוב "למרות הכל, אין לנו שום זכות לשפוט את קסטנר" ובאתי לכתוב: "למרות הכל, אין לנו שום זכות לשפוט את מאט" XDDD אני: "אז מה?" ליסה: "תפוח אדמה". אני: "איפה?!" ליסה: "אצלי באוזן". הסיטואציה: אני ואבא שלי באוטו, מדברים על ה-CABC של החייאה. אני: "אוקיי, אז ה-C הראשון זה להשכיב את מחוסר ההכרה.." ~שתיקה~ אבי: "מה, הוא עומד?" אני: "אני אבוא אל מישהו ברחוב, אגיד לו: 'שלום, אפשר להחיות אותך?' אשכיב אותו על הרצפה ואבדוק לו את הנשימה". אבי: "הוא יגיד לך C, C (כמו 'סעי, סעי')". פקאצה: "אמא'לה, איזה רִטְרוּט!" המחנכת: "אמא'לה, איזה עברית". ליסה: "לול, מייקי חווה חזיון (H)". אני: "מייקי מגדת עתידות! תגידי, נראה לך שאם אני אבוא אליו ואבקש ממנו הוא יגיד לי את העתיד?" ליסה: "כמובן, אם הוא יעמוד ואת תזרקי לעברו ניקל בזמן שהוא משפריץ מים מהפה (לייק, מזרקת משאלות)". המורה שלי לפילוסופיה: "כדי להראות לכם את הדופן של הבטן הייתי מרים את החולצה, אבל יש לי קוביות ולא נעים לי מהבנים פה". שוב המורה לפילוסופיה: "יש חוק שאומר שאסור לפגוע בחפים מפשע". אני: "מה הוא אמר? 'יש חוק שאומר שאסור לפגוע בחופרים מפשע'?" בילוי השבוע: גל D: אדם שאתם מצפים לראות השבוע: ליסה! DDDD: לסיכום, איך היה השבוע שלכם: יקר TT