לא משהו רציני.. מישהי שאלה בדף של דניאל בפייסבוק מה שלומם של איתן ודניאל ואם הכל בסדר איתם.. אבל של דניאל הגיב וכתב " שלומם מצויין- רק מנסים לקבל קצת פרטיות ולהירגע
" טוב לדעת שהכל מצויין איתם, לצערי לא נראה לי שנזכה לראות הרבה תמונות של שניהם ביחד. איתן לפי דעתי מנסה להתרחק כמה שיותר מהתקשורת...
שחיין מי יודע מה הוא אף פעם לא היה, וניסה לעשות כסף מפרסום... בן אדם קצת דואלי, מצד אחד הוא מדגמן לפוקס, מתמודד ברוקדים עם כוכבים, נכנס לתוכנית ריאליטי ועדיין, רוצה פרטיות.
בקטע של סלב ולהיות דוגמן וכאלה, דבר שלא הצליח לו קודם. הוא ניסה לרכב על הגל של יוצאי ריאליטי כמו נעם טור וכאלה. הבעיה אצל איתן היא (לפחות היתה...) חוסר מודעות עצמית ליבשושיות שבו. הבנתי גם שמקצוע אין לו, שעיסוקיו לא משהו, ושהוא בעצם חי את עברו. אני משערת שהוא קיבל "מידע" מהדיווחים באינטרנט ובכלל בתקשורת על השפל של התכנית ועל איך שיצא ממנה - ולכן סביר להניח שהוא כרגע מלקק את פצעיו. אם ישכיל להיבנות מכל זה - היה שווה.
לא נראה לי שדניאל עדיין נסעה לשם, לפי מה שאבא שלה רשם בפייס זה נשמע שהם מסתגרים בבית.. לפי דעתי היא תיסע עוד כמה ימים מקווה שאיתן יצטרף אליה, אבל לא בטוחה אם זה יקרה..
סיקרנתם אותי ועכשיו צפינו אני ובעלי בפרק הראשון,הבנתי שהוא כולל את הפרק הראשון והשני נכון?? סידרה מרתקת,מעניינת ודי סוחפת מצד אחד מאוד אהבתי את הסיפור ובכלל את העירכה של הסידרה יש משהו מרענן ולא בנאלי ומאידך יש מצבים של קיטש וסיטואציות מופרכות,טוב נו זה הקטע של הסידרה