ערב טוב

andy181

New member
עדכון קטן לגבי דניאל ואיתן

לא משהו רציני.. מישהי שאלה בדף של דניאל בפייסבוק מה שלומם של איתן ודניאל ואם הכל בסדר איתם.. אבל של דניאל הגיב וכתב " שלומם מצויין- רק מנסים לקבל קצת פרטיות ולהירגע
" טוב לדעת שהכל מצויין איתם, לצערי לא נראה לי שנזכה לראות הרבה תמונות של שניהם ביחד. איתן לפי דעתי מנסה להתרחק כמה שיותר מהתקשורת...

thisisme4

New member
כן הוא בן אדם כזה.. מצד שני -

שחיין מי יודע מה הוא אף פעם לא היה, וניסה לעשות כסף מפרסום... בן אדם קצת דואלי, מצד אחד הוא מדגמן לפוקס, מתמודד ברוקדים עם כוכבים, נכנס לתוכנית ריאליטי ועדיין, רוצה פרטיות.

andy181

New member
איתן עושה את כל הדברים האלו רק בשביל

הכסף, לא נראה לי שמעניין אותו העניין של הפרסום או ההכרה.

thisisme4

New member
כן הבנתי שהוא עושה את זה בשביל המאני

אבל... הוא לא יכול לעשות כסף לבד? בלי לרכוב על תוכניות ריאליטי בשביל זה? מה הסיפור שלו?

andy181

New member
הוא מקבל הרבה מאוד כסף עבור זמן קצר יחסית,

לא מכירה הרבה אנשים שהיו מסרבים להצעות כאלו

צרצרה1

New member
אני דווקא קראתי שמטרתו הראשונית היתה להתפרסם

בקטע של סלב ולהיות דוגמן וכאלה, דבר שלא הצליח לו קודם. הוא ניסה לרכב על הגל של יוצאי ריאליטי כמו נעם טור וכאלה. הבעיה אצל איתן היא (לפחות היתה...) חוסר מודעות עצמית ליבשושיות שבו. הבנתי גם שמקצוע אין לו, שעיסוקיו לא משהו, ושהוא בעצם חי את עברו. אני משערת שהוא קיבל "מידע" מהדיווחים באינטרנט ובכלל בתקשורת על השפל של התכנית ועל איך שיצא ממנה - ולכן סביר להניח שהוא כרגע מלקק את פצעיו. אם ישכיל להיבנות מכל זה - היה שווה.

meytula

New member
תודה על העידכון מורוש../images/Emo8.gif

נראה לי שהרבה תמונות של הזוג לא נראה,העיקר שהולך להם

andy181

New member
הייי מיטל ../images/Emo13.gif

אני תמיד שמחה לתת עידכונים על דניאל ואיתן, נקווה שיהיו רק עידכונים טובים :) מי יודע אולי יום אחד נזכה גם לראות תמונות משותפות של השניים...

meytula

New member
בוקר טוב מורי../images/Emo24.gif

נזכה,למזלינו יש פפארצ'י ובין אם ירצו או לא יתעדו אותם
נראה לי שהם בלונדון עכשיו בקנס של דניאל מטעם העבודה

andy181

New member
בוקר טוב מיטל

לא נראה לי שדניאל עדיין נסעה לשם, לפי מה שאבא שלה רשם בפייס זה נשמע שהם מסתגרים בבית.. לפי דעתי היא תיסע עוד כמה ימים מקווה שאיתן יצטרף אליה, אבל לא בטוחה אם זה יקרה.. :)

meytula

New member
לי דווקא נראה שהם טסו

כי לא שומעים ולא רואים אותם,למה שיתסגרו בבית מה הם בעונש?
או שאת חושבת שהם מבלים את רב הזמן יחד במקומות שהם פחות ציבוריים?

andy181

New member
חח התכוונתי שהם מבלים במקומות פחות

ציבוריים, אבל אולי אני טועה

thisisme4

New member
התקופה של פוסט-הדור הבא

מישהו יודע מה עם המתמודדות והמתמודדים? מה הם עושים? האם מישהו קיבל עבודה כבר?

thisisme4

New member
אתי קיבלה ג'וב כמנקה בתים בטבריה?

מגניב. קרן עוד עובדת תחת מרותו של גב? או שהוא זרק אותה כבר? הם בכלל ביחד או סתם נפגשים ומשחקים אותה למצלמות?

meytula

New member
בגללם ראיתי טרה נובה

סיקרנתם אותי ועכשיו צפינו אני ובעלי בפרק הראשון,הבנתי שהוא כולל את הפרק הראשון והשני נכון?? סידרה מרתקת,מעניינת ודי סוחפת מצד אחד מאוד אהבתי את הסיפור ובכלל את העירכה של הסידרה יש משהו מרענן ולא בנאלי ומאידך יש מצבים של קיטש וסיטואציות מופרכות,טוב נו זה הקטע של הסידרה
בשורה התחתונה,התרשמתי לטובה.בעלי עדיין לא התחבר

למעלה