פינת איך עבר עליי השבוע!

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifפינת איך עבר עליי השבוע!

אז, קודמכל, שתהיה לכם חופשה שולטת ותשמרו על עצמכם ^-^ וכמובן! פסח שמח וכשר! O: והיום, תשחקו אותה אינויאשה. ^-^ (מישהו אמר קהה! ?) ולשאלון ^-^
סרט השבוע:
שיר השבוע:
אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^):
תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~)
ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~) וכמובן, דברים משעשעים ^__^ שיהיה לכם סופשבוע נפלא והמשך יום נעים :)

NoAmItA ChAn

New member
אני עדיין לא הבנתי מה עושים בזה O:

פשוט עונים על איך עבר עלינו השבוע? איך אפשר לעשות את זה כאינויאשה או ככל דמות אחרת? *במצב הזה אינויאשה היה אומר "בא~קה!" ._.*

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifבניסוח שלו. נגיד

סרט השבוע.. אראגון! קהה! מה, את לא מכירה את זה?! בא~קה!!!!!!!!!!1111 ^_^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif;; שבוע טוב וחג שמח.

סרט השבוע: אם ראיתי אני כבר לא זוכרת.. שיר השבוע: 30 SECONDS TO MARS- FROM YESTERDAY אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): HOT GIMMICK , HANNA KIMI- סיימתי (הסוף הכי מזוויע מאז הוסטקלאב- הסוף של האנאקימייייי). כמובן השגתי גם את קרימסון הירו, נראה מתי נתחיל לקרוא. תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~) ->>> האנא קימי שליטע. ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~) קול למתים כי אני ממש איטית, ספר מדהים ברמות~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif

שכחתי לצווח- איזומי תעשה לי ילדים ;;;;; (הבחור בתמונה)

בוהוהוהו ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

יאיי אני אינויאשה! אהמ כלומר, קהה'~ >> סרט השבוע: צ'רלי בממלכת הצ'יפס. יענו גירסה מחודשת לשוקולד שיר השבוע: DO YOU WANNA (שיר הסיום של פאראקיס) כי גמני צ'יבי כמו ג'ורג'! (אומשו.. נו ;; ) אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): קהה! ברור שאני תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~) מה זה תמונה? ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~) מה זה ספר? זה אכיל?

NoAmItA ChAn

New member
יאללה ניסיון

סרט השבוע: חתונת רפאים. מה לא ראיתם?! *זריקת שיפו* שיר השבוע: - אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): FULL MOON קהה~ תמונת השבוע: נהה, עצלן מידי לשים תמונה >> *"אוסווארי!!111"* ספר השבוע: המקרה המוזר של האינו בשעת הלילה >>

MomijiSan

New member
'ני עונה^-^../images/Emo215.gif

סרט השבוע:נורביט ראיתי אתמול סרט די מפגר ולא מצחיק XP שיר השבוע:drive של אינקובוס אני כלכך התמכרתי ;; אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^):דס נו D: תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~)תפוזנע לא נותן להעלות תמונות;; ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~)נמנמ...לא קראתי^^; *זונתצומי* אתמול הייתה הופעה של כישרונות ושרתי ורקדתי שמה והייתה איזה אחת ששמעה את הלהקה שאני שרה איתה וביקשה שנשיר בעוד כמה טקסים שיהיו השנה וזה D:

MomijiSan

New member
ניא סעמק לא עשיתי נכון><

התלהבתי כלכך מהשאלון ולא קראתי עד הסוף תעודה XPP *נסקלת* אנילא טובה בכל המשחקי תפקידים האלה אז אני אחסוך את הבושה XD

AnNa ChAn

New member
תגובתי D:

סרט השבוע: אמ.... הסרט השני של אינויאשה שיר השבוע: WIND IT UP של גוון סטאפני אנימת/מנגת השבוע : אני בפרק השלישי של הובט קלאב D: המחשב סופסוף מראה לי סרטונים ברשת D: יאי D: תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~): אין לי כוח ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~): צ'רלי ומעופפלית הזכוכית (ספר ההמשך) מוסיפה משלי -> עצבון השבוע : אחותי ה.....מעצבנת ( התאפקתי ולא אמרתי כלבה XD ) אכזבת השבוע: שהמחשב שלי לא מראה סרטוני ארץ נהדרת ]= שמחת השבוע: שחברה שלי סופסוף נתנה לי את הדיסק של לינקין פארק [= צחוק השבוע או משו כזה : מישו אמר לי שאני שמנה XD בואו נגיד שאני (כמעט) הכל חוץ משמנה XD אמרת השבוע: היזהרו מלירוק נגד הרוח XD בוגה בוגה בוגה בוגה [=

AnNa ChAn

New member
הנה תמונת השבוע שלי

היה לי ממש קשה לבחור,כי לאחרונה מצאתי מלא תמונות יפות ואני מתאפקת ולא שמה את התמונה הכי בישית שיש לי של הארו, כי אני שומרת אותו לעצמי

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifאני. ._.

סרט השבוע:הסרט הרביעי שלי. קהה!
שיר השבוע: כלום! מה זה שיר? ם:
אנימת/מנגת השבוע: פייט/סטיי נייט. ואני!!!
תמונת השבוע: ?
ספר השבוע: ספר בישול! לקאגומה! היא מבשלת כ"כ מגעיל שהיא חייבת אחד כזה! *אוסווארי!!!!11*

SaijinKun

New member
קהה.

סרט השבוע: הטירה הנעה של האול. יש שם דם. אני אוהב דם. קהה! שיר השבוע: יונתן הקטן. אההההה, כלומר ראונד 11, קהה. אנימת\מנגת השבוע: אנימה- TWHE. קהה~! מנגה- בליץ' *היום המשכתי, המנגה ממש טובה ^_^*, יש שם דם וציצים-בגודל-מסוקים, קהה. ספר השבוע: 1000 וחצי עובדות על צ'יפס. אבל לא קראתי כי אני לא יודע, פשוט בהיתי בתמונות הסקסיות של הצ'יפס. 3> טוב, הלכתי לאכול צ'יפס ולקלל את קאגומה D: *אוסווארי* אני מתכוון, הלכתי לאכול צ'יפס. X_X; *מת* *הולך לאכול צ'יפס*

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אני =)

סרט השבוע: 'סיפורו של רון קלארק.' מרגש.
שיר השבוע: שלג צח- עמרי דוידוף
אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): אנימה:דט' נוט' מנגה: לאבלאס (חברה שלי קנתה לי. חיחוחה)
תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~)
ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~)

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif שככתי את הספר!!!1

'סיפורי אוטורי' סדרה של שלושה ספרים אבל בנתיים יצאו רק שניים. מומלץ!

../images/Emo15.gif איזה שבוע.... וואו!

סרט השבוע: צבי הנינג'ה! לא ראיתי, אבל וואחד צחוקים הרצתי. שיר השבוע: "עליה! עליה! ואחרי העליה! יה יה יה! ירידה! ירידה! ואחרי הירידה! אה אה אה! עליה!" עד לאינסוף, כי זה מה ששרים בצופים בזמן שלחניכים יש רגלי פדלאה והמדריכים שלא ישנו כל הלילה מרגישים עצמם פאנגרלז משועממות! (הפעילים פשוט עושים עצירה ומשחקים קזו- בה-זו-מבם! בקול כל כך רם עד שההר רועד מהקפיצות ואני אומרת לכם- כדי להיות שכב"גיסט בצופים צריך נשמה של פאנגרל, ועדיף גם ריאות כאלו) אנימת השבוע: בליץ'. כמסתבר נודניקים מכיתה ה ישמחו לשמוע את הסיפור באוטובוס וזה יסתום להם ת'פה פחות או יותר. רק שעכשיו הם רוצים המשך! תמונת השבוע: חיחי! כי גאמני עליתי על ההר! ספר השבוע: יומניה של ג'ורג'יה ניקולסון. תחי הפאקצה הלונדונית! קטעים: 1. אוטובוס בדרך הלוך. מאחורי כל חבורת נובים קשקשנים מ סתתרת חבורה של ילדים שמחכים לדברה של הפאנגרל בתנאי שהיא תספר להם בליץ'! 2. הגענו- איך ינכנסים לחדר? דרך החלון! 3. חוזרים לכיתה א'- פלצי (גיא פלץ) חוזר לאהבתו הראשונה- הבדידים! 4. מי אמר "נופלים מהחלון" ולא קיבל? 5. ארוחת ערב- נגמרו הצלחות! 6. לפני השינה- הדר גולדמן מנסה לדבר יפאנית..... ולא מצליח. 7. פלצי רוקד ריקוד מאוד מעניין ומגלה רק בסוף שצילמו אותו. 8. שיחת סיכום- "מה, גם לך נגמרה הסוללה?"- כולם מתפקעים ולא קולטים למה. 9. הולכים לישון1- קולורבי, קסטות וגלידה בטעם חומוס! וזו ההוחכה לכך שאני לא מצליחה לשיון. 10. כאילושינה- כבר חשבתי שאני ארדם אבל לאאאאאא! 11. השתלטות גורם עוין- מדליקים ת'אורות! בעיניים שלי! 12. הלכתי הוצה לשאוף קצת אוויר. 13.הולכים לישון2- איום מקורי של יואל "מי שלא שותק אני תוקע לו וואחד נוד בתוך השק שינה"! (מיותר להגיד שזה השתיק את כולם) 14. מנסים לישון- ואז מגיע הצעקה "הדר! הנה השפרירית שלך!" והדר מזנק מתוך הסקש ומתחיל לרוץ בחדר החשוך עם בריסטול 7ומנסה לצוד יתוש. 15. מנסים לישון2- כבר שקט ואז הפאקצה צועקת "יש לי משו בשק שינה!" 16. השעה ארבע לפנות בוקר- הדר מדבר איתי, ואני בהחלט מעוניינת לישון. מה שגורר את "הדר, סאסקה נורא כועס עכשיו, אז סאסקה ירביץ לך!" *מחטיפה הלו עם פלושי סאסקה* 17. רבע שעה אחר כך המדריכים מזנקים לחדר בצרחות "בו בו בו בוקר טוב!" ומנפצים את התקוונה לנמנום כלשהו. אני אנטוש פה. עם יציאה אחרונה- "שמחה שפרה הגר השלישית בת דקל"- השם שניתן לשקית הזבל של הקבוצה שהדרכתי. מקורי או לא? הן אהבו אותה נורא XDDDD

למעלה