פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo187.gifפינת השבוע../images/Emo187.gif

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -להקת השבוע: -תמונת השבוע:

hitchhiker218

New member
שבוע ארור!

-שיר השבוע של אליס: I Stay Away(הוא השעון המעורר שלי
) -אלבום השבוע של אליס:ג'אר אוף פלייס -שיר השבוע לא של אליס: In My Time of Need-Opeth והרבה מטאליקה ופרל ג'אם.. -אלבום השבוע לא של אליס:מטאליקה-בלאק אלבום -ציטוט השבוע:שלל ציטוטי המורה לכימיה: (על הכיתה שלי):"קבוצה אינפנטילית!" "כולם פה שפנפנים" ועוד דבר ששעשע אותי: אני:"רתפורד מת מהניסוי של עצמו כייוון ששיגר פגז שחזר אליו בעוצמה חזקה והוא מת!"(כמובן שצחקתי...
) אחת מהשיכבה:"מה?! איך איך רתפורד מת?!" -סרט\סדרת השבוע: מופע שנות ה-70, CSI-פרק אחרון לעונה 7!
-ספר השבוע:1984(רק התחלתי) -מאכל השבוע: קולה -חוויית השבוע: לא היתה -משהו רע שקרה השבוע:היום נחבלתי בידי! -תוכניות לשבוע הבא:שבת שכבה, רצח המורה למתמטיקה וכישלון במקצוע שלה -להקת השבוע:מטאליקה ופרל ג'אם -תמונת השבוע:

karin64

New member
../images/Emo215.gif

שיר השבוע של אליס: Heaven Beside You אלבום השבוע של אליס: Alice in Chains שיר השבוע לא של אליס: Metallica - the Unforgiven 2 אלבום השבוע לא של אליס: Deepest Purple- The very best of Dep Purlple ציטוט השבוע: "אפילו קניבלים לא אוכלים תימנים כי זה שורף להם כשהשם בשירותים" סרט/סדרת השבוע: השופט ספר השבוע: סופו של מיסטר Y מאכל השבוע:פיצה. חווית השבוע: שיעור תופים. משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אחת החברות שלי. תוכניות לשבוע הבא: לעבור את המבחן בגיאומטריה. להקת השבוע: אליס. תמונת השבוע: -

refuted plank

New member
ררר..היא והטוש המעצבן שלה, פשוט להשמיד../images/Emo69.gif

באמצע השיעור היא שוב הקישה עם הטוש המעצבן שלה על השולחן (כמו תמיד) ואני צועקת בחוסר טאקט- "נוו שמישהו יזרוק עליה משהו כבר"
אבל כנראה היא שמעה וניגשה אליי אח"כ אבל האשימה בהכל את ליטל XD היא אמרה לי שאם אני רוצה להצליח בחיים אסור לי לשבת לידה
זה היה בהחלט משעשע ביותר D:

Aline In Chains

New member
../images/Emo210.gifאני.

-שיר השבוע של אליס: אגיין. -אלבום השבוע של אליס: אין. -שיר השבוע לא של אליס: אופת'. -אלבום השבוע לא של אליס: דמניישן של אופת'. -ציטוט השבוע: אין:( -סרט\סדרת השבוע: שכחתי תשם;[. -ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה\אילן הייטנר. -מאכל השבוע: מקס ברנר
. -חוויית השבוע: יומולדת17! -משהו רע שקרה השבוע: מחזור. -תוכניות לשבוע הבא: חמישי עם חברה בת"א ומשם נוסעת לרותם לחמישי שישי שבת. -להקת השבוע: אופת' כ"כ. -תמונת השבוע: >

......

-שיר השבוע של אליס: Nutshell -אלבום השבוע של אליס: Jar of flies -שיר השבוע לא של אליס: outshined- סאונדגרדן -אלבום השבוע לא של אליס: badmotorfinger- ^ -ציטוט השבוע: וואלה, לא זוכרת -סרט\סדרת השבוע: כנ"ל -ספר השבוע: אין -מאכל השבוע: יותר מדי אכלתי -חוויית השבוע: מה לא השבוע הזה? -משהו רע שקרה השבוע: השבוע התקיים -תוכניות לשבוע הבא: למות>< סתםסתם
-להקת השבוע: אליס. -תמונת השבוע: אין לי כוח באמא'שלכם

למעלה