ריק

תלתלית

New member
../images/Emo187.gifריק

ריקה במחשבותיי מנסה לחפש נים אחר שבו לא אחשוב עוד על שהיה נוגעת בחלקיקים קטנים של אוויר ולא מוצאת מרגוע הוזה את ההווה הזה אני הוזה כל הריחות המוכרים מתערבבים בי כמו לא הייתי פה מעולם כמו לא חשתי את הכאב ההוא את הכמיהה המוטרפת אני מתרחקת הולכת בנימי הנפש רחוק רחוק מדמיננת גלי ים מדמיינת ספינה גדולה ארמונות חול שלך מדמיינת אותי צוחקת בצחוק גדול עיניי עצומות נפשי כבוייה צוללת אל תוך ים של אותיות שלא מתחברות לי בין השורות עדיין רואה אותך.

Mוניk

New member
תלתליתתתתתתת../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

המילים שאת כותבת פשוט חודרות לי ללב
מאמי מה הוואקום הזה שעובר בך הלו תרמי ת´ראש תלתולה את כניראה בגל הגועש הסוער תראי ממי יש גם גלי אדווה הם יבואו לך בטוח רק סבלות תלוש תמיד יש ימים כאלה של מצב רוח ירוד אבל יום האתמול אף פעם לא חוזר ומחר בטוח יהיה טוב יותר זה המעט שאני יכולה לתת פה מקווה שעודדי אפילו בטיפה
תלתולה
מוניק

תול

העבר שלנו חלק מאיתנו, ויש בו בבניה שלנו לעתיד אבל חייבים ללכת קדימה תול, לחשוב על היום ומחר. אם יש משהו מעיק שם -- לשחרר זה המוטו. אחרת אי אפשר להיתקדם. {} }{

tairon

New member
מלא..

עוד יגיע הרגע של להיות מלאה.. ואור יתמלא.. עוד יגיעו ימים אחרים עבורך לבנתים קבלי חיבוק ממני ..

למעלה