שאלה לכולם!

Dawson girl

New member
../images/Emo187.gif שאלה לכולם! ../images/Emo187.gif

כי הפורום די יבש ומלא רק בספוילרים (שזה מעניין, אבל זה יוצר מצב לא נעים בשביל אלו שלא קוראים כי כל הפורום מלא רק בהם), יש לי רעיון לסקר קטן בשבילכם... איך אתם מתכוננים לפרק של "רוזוול"? הכוונה היא כמובן כשמשודר פרק.. חחחחחחחחחחחח תארו את ההכנות שלכם! אני אוכלת ארוחות ערב לפני, מסיימת שיעורים לפני ועושה כל מה שצריך כדי שלא יהיה משו שיפריע לי...

xander55

New member
מחכה לפרק ../images/Emo129.gif

יש לי כמה ציפיות, מקווה שליז תהיה יותר מדהימה, כי יש לה פוטנציאל אדיר, למריה יש רק לגרוע מעצמה, היא מדהימה גם ככה, אליזבת צריכה להיות יותר חזקה פחות קוצ'י מוצ'י, מייקל
שישאר כמו שהוא, ממקס איבדתי כל תקווה, קייל - ראיתי פרק מהעונה השלישית איתו, התפתתי, הוא אחלה שם, אז יש למה לצפות, השריף וול...שריף, ושטס תמות.

h e n y

New member
חחח אני מחכה בקוצר רוח../images/Emo9.gif

אני עדיין רגילה שביום ראשון יש רוזוול אז אני כול הזמן מחכה ומתאכזבת... אני מתה שיבוא הפרק
אני מתה שיתחילו שוב הדיונים פה בפורום
ואני מצפה- למרות שכבר ראיתי את הפרקים- שיהיה יותר מעניין
, שלא יאכזבו אותי עם מקס וליז
, ושישארו כמו שהם, ושמייקל ומריה יהיו סוף סוף כמו זוג שצריך{לא שאני מתלוננת אבל הם כול הזמן רבים
} ושקייל סוף סוף יכנס לחבורה
...... וזהו... אהה כן, ושטס תמות

Bartal j

New member
אני לא יכולה כבר לחכות...

היי אנישם חזרתי אחרי בעדקות ממושכת פשוט הייתה לי בעיה באינטרנט אבל עכשיו הכל סודר.. חח טוב אז ככה.. בטח ביום של רוזוול אני אבוא ככה הביתה בשמונה וחצי, חח אמרתי כבר לחברות שלי שביום הזה אין סיכוי שאני אצא איתם לאיזשהו מקום!! אכבה את הסלולרי ואנתק את הטלפון כדי שלא יפריעו לי אכין לי פופקורן אכנס למיטה שלי מתחת לפוך ואצפה בעונה השנייה של רוזוולללללללללללללל!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמכינה פופקורן!../images/Emo3.gif

ונכנסת לפוך בספה מול הסלון .. מגבירה ונהנת!! אהה כן ומומלץ קרמבו ושוקו חם!!! |מלקקשפתיים|

h e n y

New member
חחחחחח../images/Emo3.gif

לא חשבתי על זה..... *מוסיפה קרמבו לרשימה*

frikin shin

New member
איך אתה יכול להגיד את זה??!?!

קרמבו שולט!!!
(זה אמור להיות פרצוף של יאמי חחח) הכי טעים הביסקוויט!

Dawson girl

New member
הביסקוויט באמת טעים!

אבל זה הדבר היחיד שטעים בקרמבו!
אוי כשאני נזכרת איך ביסודי ובגן היו מביאים לנו קרמבואים, הייתי אוכלת את הביסקוויט ועוטפת את מה שנשאר בעטיפה וזורקת לפח.. ככה אוכלים קרמבו!!

frikin shin

New member
לא!!!../images/Emo2.gif

איזה בזבוז של קרמבו שולט! קודם אוכלים את הציפוי החום של הקרמבו אחרי זה ת הקצפת ולסיום את הבסקוויט הכי טעים!!! יאמי!

Lotzifer

New member
אהההההה

גמני עושה בדיוק ככה!!!!!! (איזה מגניב זה לפגוש אנשים שעושים דברים כמוך.......)

h e n y

New member
אתה מיוחד במינו......./images/Emo8.gif

מי לא עושה ככה
דרך אגב, ראיתם איזה משעוממים אנחנו... מדברים על קרמבו....

למעלה