שאלווווווווווווום!!

../images/Emo187.gifשאלווווווווווווום!!

מליון שנה לא כתבתי כאן והנה אני!!!! המחשב שלי קיבל מכת חשמל.....ואני לא צוחקת.. והכל הלך-הצורב,הדיסק הקשיח...הכל.... ואני כותבת לכם ממחשב ביצפר.. כי יש לי שיעור אנגלית חופשי.. אז מה קורה? מישו היה בהופעה שהייתה בפורים ביום שני בלילה? אני הייתי ליד הבמה עם מחושים סגולים כאלה כמו שהיו לאלדד.. והייתה הופעה ממש טובה~!!!! מה התחדש כאן? אני צריכה תייכף לזוז אז ביי לכם

חנוששששששש!

נחש מאיפה אני כותבת???????? סידרו לי היום ת'מחשב!!!!! נה נה נה! אבל אין לי תוכנות..צריך להוריד מחדש את כל האיציק... מה קורה?????? מה חדיש???

../images/Emo9.gifאוי אוי סליחה!! מעומקי נשמתי...

מעכשיו רק איי סי קיו בשבילך...מי שלא תהיה :) ואממ כן,יש לי חדיש...-257682934 ראיתם היום איזה חמוד יהלי????? היה כתבה על שלום חנוך ואז הראו את מוניקה שמלווים אותו בדיסק החדיש שלו, ויהלי אמר כזה- שלום אמא... חיחי איזה ממי

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifהנה אני אומר לה...../images/Emo46.gif

רן תצטרף כשתראה... לא אומרים איציק
אומרים אי-סי-קיו. גם ככה השם הזה מעוות וזה במקורהזה I seek you ועכשיו עוד הישראליים האלה מעוותים את השם היפה הזה icq. תחשבי שהייתי קורא לך צרמבוסיק במקום קרמבואית... דיי לקיפוח
רק איי-סי-קיו

../images/Emo45.gif

גם אני חושבת ככה. איציק זה פשוט נורא. וגם איסי. תכנס בהם!!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאה, ואת...

כמו שאחד מהכיתה שלי אומר: "שיפול עלייך טיל כימי על הראש" האמת שבהתחלה חשבתי שהוא אמר לה שיפלו לה אביטיחים על הראש...
חחחחחח...

the king 25983

New member
אם את גם חושבת ככה אז תצטרפי ל...

"איגוד לשימור באי-סי-קיו המקורי"
בנתיים יש בו רק שני חברים שהם גם המקימים של האיגוד אבל אנחנו עוד נגדל. תצטרפי, יש כל מיני תלושים והנחות... (טוב אין אבל תצטרפי)

the king 25983

New member
יששששש../images/Emo70.gif

אבל זה אומר שגם אתה אומר רק אי-סי-קיו ומנסה לתקן כמה שאפשר. וחן, כשתשאל על המחירים לחולצות, תשאל גם על חולצה לאגודה שלנו, בחולצה סמל גדול של האי-סי-קיו וכתובת האתר, www.icq.com מלמטה. מלמעלה מאחורה יהיה כתוב "אגודת שומרי האי-סי-קיו המקורי" עם הדגשה על של האי-סי-קיו. ומקדימה, מצד ימין הסמל של האי-סי-קיו בקטן. ובאמצע החולצה יהיה כתוב שם החבר בגדול ומתחתיו יהיה כתוב "גם אני חבר באגודת שומרי האי-סי-קיו המקורי" ועוד יותר למטה יהיה כתוב לפרטים: www.monica-sex.up.co.il ככה זאת גם תהיה פרסומת לפורום.

למעלה