שאלון הכירות חדש

../images/Emo187.gifשאלון הכירות חדש ../images/Emo183.gif

מה שמך?
מה עושה בחיים
בת כמה?
איך הגעת אלינו?
מה דעתך על המנהלת?
מה דעתך עלינו כקהילה?
מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים?
האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע?

שאפולי

New member
יאאלה בלאגן ../images/Emo124.gif

שמי לבנת כולם קוראים לי ליב או ליבי
אשת מכירות, דיילת יופי, ניהול אירועים
28 וסופרת...
הגעתי ברגל... סתם אהמ, אוהבת אופנה,שונאת איך שמתלבשים בארץ עקבתי אחרי הפורום כשראיתי שהוא מאוד רדום החלטתי לשפוך קצת דלק...
מי זאת?
קהילה? נסחפת קצת.. יש פה 3 פעילים
יותר תמונות,יותר עצות פחות קישורים, יותר משתתפים...
לא יכולה להתחייב על לפתוח אני עסוקה עד מעל הראש בתכנון החתונה שלי, אבל פינות? אהמ... אפשר עצות איפור אפשר התחדשויות אפשר כפי שכבר הצעתי בעבר שרשור "החלפות" או "מכירות" בכל מקרה צריכות להיות הרבה יותר תמונות ויזואליות בפורום אופנה...

loligoth

New member
../images/Emo214.gifטרילילי

מה שמך? הדס :] מה עושה בחיים? כרגע לא הרבה. אני צריכה להתחיל שירות לאומי. בת כמה? 18. איך הגעת אלינו? ההודעה של תפוז אנשים מודיע על פורמים חדשים. מה דעתך על המנהלת? מקסימה! כיף לראות מנהלות כאלה שמשקיעות בפורום ובחברים בו
מה דעתך עלינו כקהילה?פחות יצא לי להכיר את האנשים פה כקהילה... מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים? יותר פעילות. הפורום דיי רדום... האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע? אני בהחלט יכולה לפתוח פינות, וגם יש לי כמה רעיונות שלקוחים מפורומים אחרים... בקרוב :]

אני ../images/Emo183.gif

מה שמי? ספי
מה עושה בחיים? עובדת בחברה לתוכן סלולרי במח' שיווק ובוגרית אופנה
בת כמה? עוד מעט 27
איך הגעתי? הגעתי כי ראיתי שיש פורום כזה.
על המנהלת? מאוד חמודה.
על הקהילה? לא מספיק גדולה, לא מספיק תומכים בדיונים.
מה לשנות בפורום? צריך לעודד אנשים לשים תמונו תשל מה שהם לבשו כדי לעורר שיח אמיתי על דברים שאפשר לראות ולהוסיף שרשורי התחדשויות, מכירות, החלפות.
אני אוכל לפתוח פינות מה לבשנו בכל יומיים כדי שאנשים יתארו במילים או בעזרת תמונות מה לבשו.
זה יכול להיות בעייתי כי זה דורש תיעוד עצמי שלא תמיד קל לבצע.

yael800

New member
נעים מאודדדד

מה שמך? יעל
מה עושה בחיים? הייטק
בת כמה? 27
איך הגעת אלינו? דרך פרומים חדשים בתפוז
מה דעתך על המנהלת? מקסימה
מה דעתך עלינו כקהילה? עדיין לא ממש יצא לי להכיר
מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים? להוסיף התחדשויות, שירשור לבוש..יותק סטייל

shoni123

New member
תשובות

מה שמך?- שרון
מה עושה בחיים- סטודנטית שנה ד' למשפטים ומתחילה טרום התמחות עוד יומיים.
בת כמה?-25
איך הגעת אלינו?חיפשתי פורום אופנה, ומצאתי.
מה דעתך על המנהלת?-חמודה ואכפתית
מה דעתך עלינו כקהילה?- חייבת לגדול..
מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים?- יותר תמונות, והעיקר יותר תמונות של בגדים ואנשים אמיתיים.
האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע?- את זה אני אשאיר לבחורות יותר יצירתיות ממני, ועם יותר זמן.

shoni123

New member
../images/Emo9.gifתודה

אומנם יש לי עוד חצי שנה של לימודים, שנה התמחות ומבחן לשכה מטורף עד שאני אהיה עו"ד, אבל תודה

ועכשיו התשובה שלי../images/Emo152.gif

מה שמך? שמי מילי
עושה בחיים? כרגע מחפשת עבודה חדשה במזכירות רפואית / מזכירות רגילה במשרה מלאה ובקרוב ללמוד רפואה משלימה
בת כמה? אני בת 23
איך הגעת אלינו? חיפשתי פורום אופנה
מה דעתך על המנהלת?שהיא חברה נפלאה ותומכת (יצא לי לשחוח איתה בפון )
מה דעתך עלינו כקהילה? יש מעט מאוד פעילים ולרוב הפורום סמוי
מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים? לפרסם אותו לחברות שלנו שאינן בפורום
האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע? בינתים כן בינתים עד תחילת הלימודים

דינוסיק

New member
עונה../images/Emo98.gif

מה שמך? דינה
מה עושה בחיים? עובדת בהיי-טק.
בת כמה?27
איך הגעת אלינו? חיפשתי פורום אופנה לא לילדות ונערות.
מה דעתך על המנהלת? מקסימה ואינטליגנטית.
מה דעתך עלינו כקהילה? אין מספיק אנשים.
מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים? הצלחנו לעורר את הפורום קצת בחודש האחרון. להמשיך באותו כיוון. עוד פינות.
האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע?בוודאי.

HolyBitch

New member
יאאלה גם אני...

מה שמך? אדוה מה עושה בחיים? סטודנטית לצילום בת כמה?24 איך הגעת אלינו? פורומים חדשים בתפוז מה דעתך על המנהלת?מקסימה! מה דעתך עלינו כקהילה?מתעוררת לחיים שזה טוב למרות שכרגע יוצא לי לכתוב הרבה אני אני משתדלת להתעדכן.. מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים?מממ...שאלה טוב האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע? לפתוח פינה באופן קבוע אני בספק אבל אני אשתדל להשתתף בה :)

natali11114

New member
נעים מאוד...

מה שמך?נטלי מה עושה בחיים? עובדת במשרד המשפטים בת כמה?24 איך הגעת אלינו?אני עוד מחיתולי הפורום רק עכשיו אני מקווה חזרתי להיות פעילה מה דעתך על המנהלת?אחלה דואגת ואכפתית מה דעתך עלינו כקהילה?צריכות להתגבש מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים?תמונות ודיונים סוערים האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע?כרגע אין לי הרבה זמן אבל כל פינה שתתווסף תביא ברכה.

עונה

מה שמך? הדס מה עושה בחיים? הייטק [אבל כרגע מחפשת עבודה] בת כמה? 30 איך הגעת אלינו? כמו שכל הילדים מגיעים לעולם...
מה דעתך על המנהלת? מי זאת בכלל? מה דעתך עלינו כקהילה? הייתי רוצה שיהיו יותר חברות קבועות בפורום ושתתגבש קהילה שתתדיין ולא רק על אופנה. מה לדעתך צריך להשתנות בפורום כדי שימשוך יותר אנשים? אם הייתי יודעת בוודאי הייתי פועלת לפי זה... האם את חושבת שצריך להיות פינות חדשות? ואם את תוכלי לפתוח את אחת פינות באופן קבוע? אני אשמח לראות יוזמה של פינות חדשות וקבועות

למעלה