שאלון שישיץ
_

שישיץ

New member
../images/Emo187.gifשאלון שישיץ../images/Emo187.gif_../images/Emo79.gif

כמה שאלונים באותו היום
זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? 8.ירח או שמש? 9.שקיעה או זריחה? 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? 11.סוסים או נמרים? 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? 13.רקפת או שושנה? 14.מלאווח או ג'חנון? 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? 16.תה או קפה? 17.חופש או לימודים? 18.חופשים ארוכים או קצרים? 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? 20.ילדים קטנים או נערים? -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? 2.מה יחסך למשחק הטניס? 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? 4.למה? 5.אתה טיפוס חברותי? 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!

למען הילדה שעשתה בשבילי כל כך...

... הרבה בתקופה האחרונה... התשובות מוקדשות לשחקנית הכי טובה של מקיף "רבין" זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? "תותים" 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? שונא עוגות 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? יש קרב בכלל? 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופר מן, אני באופן אישי מעדיף את באטמן... 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? לא שמעתי על אף אחד מהשירים הללו (בור) 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק איינשטיין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? תלוי במה... 8.ירח או שמש? שמש 9.שקיעה או זריחה? זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? תלוי... דרך אגב לשקרים אין צבע 11.סוסים או נמרים? נמרים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? ננסה... 13.רקפת או שושנה? שושנה (ול בגלל שהיא רק עכשיו מתה) 14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? לא ניתן להפרדה... בעצם הלחן 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה 20.ילדים קטנים או נערים? חחחחחחחחח מזה הפדופיליה הזאת -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? גם בעתיד חייבים ללמוד... אז מקרמה 2.מה יחסך למשחק הטניס? לבן זה צבע טוב 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא 4.למה? יש לי בעיות גישה 5.אתה טיפוס חברותי? חושב שכן 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? רגוע 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אני חי במאה ה-21 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יצא לי 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? מהעבר הקרוב -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? רץ או יורה בו ומכין ארנק 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? "אני חייב לקחת פחות סמים" 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? "אתה חייב לקחת פחות סמים" 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? מחייך? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לא טוב בקפיצות 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! להגיב - אצרח, אנשים - יחד איתי, לעשות - כלום אני פשוט אשב...

dsol

New member
"הכל כתוב..."_../images/Emo189.gif

כמה שאלונים באותו היום זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים, בואי נקנה רק תותים ! 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה כמובן ! 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אהבה אני מניח... 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן ! אלא אם... מוחמד לובש כפפות מצופות קריפטונייט 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? בנאי 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? חייל רגיל 8.ירח או שמש? ירח 9.שקיעה או זריחה? שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? שקרים לבנים 11.סוסים או נמרים? נמרים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגל...אני לא אוכל עוגות/שוקולדים/דברים מתוקים כבר...כמה שנים טובות, לא בגלל דיאטה בגלל שאני פשוט לא סובל מתוק ! אז אם אני מצליח עכשיו אני מניח שדיאטה לא תהיה בעיה 13.רקפת או שושנה? שושנה 14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? מילים 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר !!! 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? נראה כבר... 2.מה יחסך למשחק הטניס? לא ניסיתי 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לפעמים 4.למה? כי לא תמיד בא לי להכיר אנשים חדשים 5.אתה טיפוס חברותי? לפעמים 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? סבירה... 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אה ?! 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא בדקתי... 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? כן
-שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? בורח ! 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? אין בעמד אח שלי... אל תשכח לצעוק שאתה צמא 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? אני מכיר אותך ?! 5 שקל חתימה... 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? מריח ? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? אחרי המוות 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! חעחח ואי אני תמיד עולה בתקווה שזה יקרה ! אני כל כך רוצה שזה יקרה לי זה דבר כזה אדיר ! כבר נתקעתי ברכבת הרים ביורודיסני באמצע לופ וזה היה מזהההה שולט כל הדם עולה לראש האנדרנלין משתולל פשוט הנאה טהורה !

שישיץ

New member
../images/Emo9.gif חמוד אתה_../images/Emo79.gif

תודה שבאת. ואיזהההה שווה להתקע ביורודיסני אעעעההההההההה אני נתקעתי על גלגל ענק בקנדה אבל גלגל ענק זה

שישיץ

New member
ג'אג זה משעמם ../images/Emo178.gif_../images/Emo79.gif

לא המקצוע, הסדרה, כן? זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? אממ תותים כי הוא היה הרינגטון שלי בצעירותי. 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה כי אין לי מושג מה זה רגאדרדעשיט 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אוף קורס שהשנאה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן ואני כמו עידן גם מעדיפה את באטמן. 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה כמו הברגר. 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק. מאיר משעמם טיחו. 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? תלוי.. 8.ירח או שמש?
9.שקיעה או זריחה? שקיעה בים, זריחה בהר במדבר. 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? שקר
11.סוסים או נמרים? סוסים ונמרים
12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? לא מסוגלת. לאכול זה חשוב מידי. 13.רקפת או שושנה? שושנה ז"ל 14.מלאווח או ג'חנון? אממ איכ. 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? בדר"כ השילוב אבל יותר חשוב הלחן. 16.תה או קפה? תה. 17.חופש או לימודים? לימודים 18.חופשים ארוכים או קצרים? קצרים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים? אכן פדופיליה. -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? אממ 2.מה יחסך למשחק הטניס? שהוא כיפי 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? תלוי עם מי, אבל בדר"כ כן 4.למה? כי זה כמו לפתוח דף חדש 5.אתה טיפוס חברותי? לא ממש 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא. 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? היא מהנה למדי. 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אהבתי. גידלתי כרוב פעם
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? יצא לי באופן מוזר 122 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? אוהו -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! זה ארוך לקרוא והתחיל חברים. אז אפסיק פה. סופשבוע נפלאאא

שוודה

New member
שאלון שישיץ מקורי ../images/Emo99.gif

זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?
לא זה ולא זה 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?
גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?
הרבה יותר קל לשנוא... אז אני מניחה שהשנאה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?
סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?
דני (זה השם של אבא שלי!) 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?
שניהם מעולים! 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?
מפקד
8.ירח או שמש?
ירח (השמש מסרטנת!!) 9.שקיעה או זריחה?
זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?
לפעמים לשקר שקרים לבנים 11.סוסים או נמרים?
סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?
תלוי מה המצב רוח 13.רקפת או שושנה?
רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?
מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?
המילים 16.תה או קפה?
תה 17.חופש או לימודים?
חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים?
ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?
נוטלה 20.ילדים קטנים או נערים?
זה נשמע כמו שאלה בפורום סטיות מיניות -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?
אין לי מושג... אולי קולנוע 2.מה יחסך למשחק הטניס?
טוב תודה. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?
לפעמים. תלוי אם האנשים פתוחים וחברותיים. 4.למה?
כי אם הם פתוחים וחברותיים הם נותנים לי להרגיש בנוח ולא תקועה 5.אתה טיפוס חברותי?
תלוי במצב רוח 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?
היום ספציפית לא (יום שישי היום! אין חוגים!) אבל כיום אני כן- אירובי ופיתוח קול 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?
ילדות טובה... ועדיין טובה... 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?
לא לומדת חקלאות 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?
120 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?
כן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???
בורחת. או מציעה לו לרקוד. 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?
בבקשה כפרע! תבוא כל יום! 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?
הייתי חותמת לו על החזה 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?
הייתי מריחה אותו 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?
לא רוצה לקפוץ לעתיד! אי אפשר לעבר? נגיד שנות השישים? 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!
אני אסתדר כל עוד לא יהיה לי פיפי. אם כן זה יהיה חבל.

E

Elektra Natchios

Guest
יא ../images/Emo9.gif

שאלון שישיץ ראשון שלי
זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? 'תותים' 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?
או עוגת מה? 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? ממ.. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?
סופרמן! 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? לילד? ילדה? דני בכל אופן. 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? א' א' 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? יש לי זמן לחשוב על זה
8.ירח או שמש?
9.שקיעה או זריחה? שקיעה וזריחה
10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? תלוי בסיטואציה, הייתי רוצה להגיד להיות ישר ולא לשקר, אבל יש ויש. 11.סוסים או נמרים? נמרים. 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?
לא. 13.רקפת או שושנה? רקפת. 14.מלאווח או ג'חנון?
אכן שאלות ברומו של עולם. ג'חנון. 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? זה חייב להיות שילוב. 16.תה או קפה? כרגע, תה. 17.חופש או לימודים? חופש
18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים.... וכמה שיותר, יותר טוב
19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? לא זה ולא זה. 20.ילדים קטנים או נערים? נערים. -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? עוד לא חשבתי על זה, כרגע אני מתלבטת על מגמת תיכון
2.מה יחסך למשחק הטניס? שיחקתי פעם, לא התלהבתי. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא ממש.. 4.למה? ביישנות
5.אתה טיפוס חברותי? לא מאוד.. רק מאוחרי מסך
... 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא. 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? אה, לא יודעת אם אני עדיין בתקופה הילדות (15+?) אבל היא הייתה בסדר גמור. 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? לא היו. 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? ממ.. לא זוכרת. 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?
לא יודעת, נראה לי שעוד לא עבר מספיק זמן כדי שאתייחס למשהו כנוסטלגיה. -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? רצה מהר?
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? מסתכלת עליו קצת בהלם, בטוחה שמשהו לא בסדר איתי והולכת. 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?
נותנת וממשיכה בדרכי(
) 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מסניפה אותו כל עוד אוויר בראותיי. 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?
אפשר לקפוץ להופעה הבאה של רונה? 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! ובכן, אהיה משועשעת מעט מהסיטואציה(ז"א הלם), אומר "אמרתי לכן!"(לחברותיי) אקלוט, מה לעזאזל קרה... ואז אמרר בבכי.
נחמד. אז מה, ככה כל יום שישי?
מוצא חן בעיניי

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

tipeshet

New member
טרהלהלה

.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? אתניקס 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה, כי אני לא ידועת מה זה גבינת גשדעוגךכעגכי 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? שתיהן גורמות לקנאה. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן! 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דני 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אממ.. אריק 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד 8.ירח או שמש? ירח 9.שקיעה או זריחה? שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? שקרים לבנים 11.סוסים או נמרים? נמרים יפים יותר 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת 13.רקפת או שושנה? רקפת 14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון
15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? מילים. 16.תה או קפה? קפה 17.חופש או לימודים? חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? עיצוב\פרסום 2.מה יחסך למשחק הטניס? סבא משחקD: 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? זה נחמד, חדש.. 4.למה? עניתי 5.אתה טיפוס חברותי? יש אומרים 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? תופים 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? לא מזהירה, אבל הייתי חוזרת אליה בלי למצמץ 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אין ולא היה לי שיעור כזה 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יודעת 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? כן מאוד -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? הייתי צועקת לדודידו שיבוא ויציל אותי. 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? "איזה חמודדדדדד, תגיד שובבבבב" 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? "תשמע, מה אני אגיד לך? כל היום מבקשים חתימות, זה כבר מתחיל להמאס.." 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי אומרת "זה לא פרח מאמי, אתה בטריפ" 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לתקופה שיש לי רישיון:( 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אתחיל לצחוק כמו משוגעת
ואשב ואצחק על הפרחות שני כסאות לפניי שצורחות.

0mroosh

New member
סיפור עוסק בארכיטיפים, לא בסטריאוט

-יפים
. בוקר אור לרוברט מ'קי.
זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?של יונה וולך. 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?קמשניט! 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?אבי ביטר. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?קסיוס, מחמדי.
5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דניאלה (גם מעדן מוקצף) 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אריק איינשטיין, דה
. 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?להיות ביחידת הסרטה ולהקבר 3 שנים בחדר עריכה! :) 8.ירח או שמש?שמש. 9.שקיעה או זריחה? זריחה,
10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?כולם משקרים לעתים. 11.סוסים או נמרים?נמרים! החתולים היחידים שאני יכול לסבול. חתולים:S 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?לא רוצה. 13.רקפת או שושנה?דמארי?
14.מלאווח או ג'חנון?זיווה (גם המנקה העצבנית שלנו). 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? גם וגם. 16.תה או קפה?שוקו! (גם אחד מהכלבים שהיו לי ומת בדריסה מצערת) 17.חופש או לימודים? המממ. 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים. 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שחר, ברור ששחר. 20.ילדים קטנים או נערים?
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? קולנוע (תואר שני באמנות וצילום). 2.מה יחסך למשחק הטניס? איכס. הייתי בחוג טניס כשהייתי קטן וזה היה מעפן. כה מעצבן (הייתי בורח באמצע לקולנוע,: -)). 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? - 4.למה? כי בת דודתי, מירנדה, אופה פאי אוכמניות. (
נינה סימון
). 5.אתה טיפוס חברותי? אכן כן. 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? בחוג סיירות!
(כלומר, לא, בשום חוג). 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?נהדרת.
עד שאבא נטש אותנו,
(טוב נו, די עם הרגשנות). היה נהדר, המון קולנוע ו..קולנוע. היה גם קולנוע, קצת.
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? איכס. אני לומד אקולוגיה, זה נורא. 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? אני מניח שגבוה
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?תלוי בטווח הזמן שאנחנו מגדירים נוסטלגיה, אבל כן, מה רע בלהתרפק על העבר? :) -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? מכה בקצה זנבו בקו המים. 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? הייתי עושה איתו "אוהבת, לא אוהבת". 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?הייתי חותם לו על העכוז, D: 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מקיא. איכס, אובר-אופטימיות. 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? המממ, לרגע הזכייה בפרס ראשון בפסטיבל קאן. או סאנדנס. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! הו, להקיא על כולם. זה הפתרון, עכשיו יש לי תירוץ ואין לי ברירה. נגמר?
טוב נו, יש עוד 786 שאלונים. בוקר אור,

למעלה