שאלון

bp20

New member
../images/Emo187.gifשאלון../images/Emo187.gif

פרטיים אישיים: שם: מקצוע אותה את/ה לומד: מוסד לימודים: מסנג'ר: איסיקיו: סקייפ שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: מפלרטט/ת?: צבע אהוב: חיות אהובות: הרבצתה מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופ/ה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום? יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה?

bp20

New member
עונה../images/Emo221.gif

פרטיים אישיים: שם:בני מקצוע אותה את/ה לומד: מזרח תיכון ומדע המדינה מנהל ומדיניות ציבורית מוסד לימודים:אוניברסיטת חיפה מסנג'ר:[email protected] איסיקיו: סקייפbeni_p20 שעת ההתחלה:18-07 שם:בני תאריך לידה:22/7/87 מזל:סרטן מין:זכר גובה:1.75 צבע עיניים: חומות מידת נעליים:לא זוכר מיקום:נשר איפה נולדת:נשר חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?:לא שותה?: מפלרטט/ת?: צבע אהוב:כחול חיות אהובות:כלב הרבצתה מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?כן: ביישן?:קצת מתקלח?:ברור יש לך חיים?:אפשר לומר עד כמה אתה בוטח באנשים?:80% שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?:כן אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?:כן השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן תל אביב אתה מפונק?:לא שתייה מועדפת?קולה שותה מים?:קצת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגיט יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?לא: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופ/ה?: מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?:אחות אחת תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?:חורף אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?:9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: מ 75 שער שטני קצת מלא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:אולי בכמה שנים אבל לא יותר מידי היו לך הפרעות אכילה?:כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום? יפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: רומנטי? עוד לא מימשתי את זה מתי הפעם האחרונה שהקאת?:שההיתי חולה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:שבוע שעבר עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?:אימא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד?לפטפופ תכלב אם היית חייה איזה חייה היית?כלב איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת רומנית בן-אדם של לילה או יום?יום רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד?מאלוהים המקום האהוב לחופשה?אילת טעם גלידה אהוב?שוקו וניל ממתק אהוב?אוי פופקורן בטעם חמא ודבש מכונית? חג?ראש השנה ופסח תוכנית אהובה בטלויזיה?ארץ נהדרת מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת?חח כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי?לא עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה?18:37

אני ענת

New member
מצחיק../images/Emo6.gif

תאריך יום ההולדת שלך הוא יום אחד לפני. בהפרש כמה שנים טובות... לגבי השאלון, מעניין מה הרציונל שעומד מאחריו , ועוד יותר מדוע לא ענית על חלק מהשאלות חומר למחשבה

bp20

New member
חחח האמת אין לי מושג

מה הרציונל שעומד מאחרויו הוא מועתק מפורום סקרים ושאלונים ולגבי השאלות סתם לא בא לי לענות עליהם

Lunar4D

New member
רק כי משעמם בגלל התוכנית של דנה וייס...

פרטיים אישיים: שם: לונאר 4D מקצוע אותה את/ה לומד: איפה? בחיים? אמממ... בעיקרון איך להצליח להשפיע על האנשים בעזרת שידור גלי רדיו למוח. מוסד לימודים: אונ' חיפה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: מה אני בן 11? חח סקייפ: מה אני חד הורי בן 56? חחח שעת ההתחלה: 10:46 שם: לונאר 4D תאריך לידה: ללא ספרות לטיניות מזל: משתנה מעת לעת... בדרך כלל אין לי מזל בכלום! מין: פה ושם.. אבל עוד רגע מתחילים הלימודים אז.. גובה: פחות מ-2 מטר צבע עיניים: כהה מידת נעליים: אומרים שהמידת נעל אומרת על... אז.... לא אומר! חחח מיקום: מול הטלויזיה. איפה נולדת: באותו כוכב כמו שלם. חבר/חברה: בטירוף כן.. אם כן, שם: כן אה :) כמה זמן אתם ביחד?: הרבה.. מואה מואה מואהה!! מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בדמיון שלי? אני ערום לגמרי על חוף הים (לא בחוף נודיסטים) - במציאות סתם בוקסר סקס לפני החתונה?: אם לא.. אז עדיף גם לא לעשות את זה אחרי החתונה.. התאהבת פעם במורה?: מה אני ילד?!.. אה אני כן.. טוב אז לא. מעשנת?: לא.. ניסיתי ולא הצליח. שותה?:לא.. ניסיתי ולא הצליח. מפלרטט/ת?: בארור! למה חיים פה 80 שנה בשביל להסתכל ולשתוק? צבע אהוב: אין. חיות אהובות: אין. הרבצתה מישהו?: לא. (חייבים להעביר את מי שכתב את זה איזה אולפן... ככה.. חודש חודשיים)
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אני לא. בתוכנית של דנה וייס אמרו שאסור לדבר כי כל אחד יכול לצוטט אז... רק עם חברה שלי. מישהו נתן לך סטירה?: כן, בצילומים לסרט לפני כמה שנים. באינטרנט הרבה?: כן, אני עובד פה. ביישן?: כן. מתקלח?: לא בכמה שעות האחרונות. פווי... השם ישמור.. יש לך חיים?: לא נשאר הרבה.. כמה עשרות שנים.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטח בכלל אפילו לא בקצת (וזאת תשובה רצינית לשם שינוי). שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: בחיים לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: הו הוו... כ-ן... תעשה צניחה חופשית?: כן אם יקחו אותי בכוח... לא יבוא במיוחד.. אוהב לרקוד?:לאחרונה כן. היית בחו"ל?: כן השעו אותך?: מימה? מהעיר שלי? עדיין לא... (כי לא יודעים מה אני עושה פה) היית רוצה לגור במקום אחר?: כן. אתה מפונק?: לא. שתייה מועדפת?: קולה.. (יופי לונאר..) שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: זה עם הדבר הזה של הדבורים... אנטילופוליס.. או איך שלא קוראים לזה חחח יש לך פלאפון?: לא.. אין לי. יש לי סלולרי. אתה מודל לחיקוי?: לגמרי לא.. מה אתה לובש הכי הרבה?: בוקסר (תשובה מתמטית) חח. פירסינגים?: עוד לא. קעקועים?: לא. אוהב להצטלם?: לא. אתה שזופ/ה?: בחושך. מתעצבן בקלות?: שום דבר לא יכול לעצבן אותי. התחלת שמועה על מישהו?: ההווו הוו.... התחלתי הרבה יותר משמועה על מישהו.. כן כן אני קצת זבל.. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: כן... הבעיה שאני משלם כניסה ומארח שם עוד כמה מאות אזרחים. אחים ואחיות?: לא יודע. תחתונים?: כן ?! מסתדר עם אמאבא?: -- מסתדר עם האחים?: -- איך אתה מוציא כעס?: פורץ לאנשים לאימייל ברחת פעם מהבית? לא מה אני ילד?! חח.. חולמ בהקיץ?: כן. מה היית רוצה?: להתחיל ת'חיים מהתחלה והפעם לעשות את זה כמו שצריך. מה הפרחים המועדפים עליך?: ומה הקופסאות שוקולד שמועדפים עליכם? איך נראית האקס/ית שלך?: באור.. לא? אתה חצוף?: לא כשיודעים...עושה דברים חצופים מאחורי הגב. קיץ או חורף?: חורף! אתה נהנה להתלכך?: לא אבל אין לי בעיה... (רגע מדובר על לכלוך פיזי או....... .... ...) איך הפופיק שלך?: בדיאטה.. מה מספר המזל שלך?: 052 איך השיער שלך נראה עכשיו?: גם... כמו האקסית... באור.. תוכל להיות צמחוני?: לא חושב... איך את נראית?: באור נו!!! באור!! תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: רק אם מישהי צעירה יותר. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: רק אם היא תשקר לי שהיא צעירה יותר. היו לך הפרעות אכילה?: לאץ כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה ישר מה אני ילדה בת 12 ומחכה שחבר שלה יתקשר מחו"ל? שחית פעם בעירום? כן. יפה?: מי? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לא ולא. בוכה הרבה?: כן אבל לא הרבה. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: זרת ימין. רומנטי? הייתי פעם. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן... פעם ראשונה שהשתכרתי... אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: פחחחחחחחחח!!!!! איזה מראה יש לחדר שלך?: בדיוק כמו חדר שינה! איך אתה מרגיש עכשיו?: רע. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן. בערך מהתקופה שבלונה היו רק אתיופים.. חחחחחחחח עם מה אתה ישן?: עם חברה שלי. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שאני יודע. במה אתה נוהג?: ברכב ?! אתה ילדה של אבא או אמא?: אני ילדה... של.... אמממ.... (דחוף.. לקורס שפה) :) מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהייתי בבצפר.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: גם בשביל 1000 ש"ח מה עשית היום? נשמתי מלא... ועכשיו מלא בשר... עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא אין דבר כזה קור או חום? קור... בררר.... כיף.. לישון או לקום? לישון ולקום ולישון ולקום.. זה כל הטריק פה לא? חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו! ואוו. שנים.. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל ל-א-ט.. ואז.. מצחצח שיניים ובודק אימייל. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מ###ן (לחדי העין... יש פה הרבה משמעויות חח) את מי היית לוקח לאי בודד? רק את חברה שלי.. וקרמבו! אם היית חייה איזה חייה היית? אני כבר חיה......האנושות זה החיה הכי דבילית שראיתי בחיים שלי.. (טוב חוץ מחתולים). איזה שפות אתה מדבר? בשתיהן.. בן-אדם של לילה או יום? ל-י-ל-ה... מ-2 עד 6.. זה השיא. רגיש לדיגדוגים? מאוד חחח מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כשנולדתי מה היום הכי טוב בחיים שלך? כשאני ימות. מה הדבר הכי חשוב לך? שחברה שלי תהיה מאושרת איתי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על יום העסקים של מחר... (ובגלל זה לא נרדם) ממה אתה הכי פוחד? חושך (סיפור ארוך.. עשינו סיאנס כשהיינו ילדים ו... דברים השתבשו) המקום האהוב לחופשה? בבית. טעם גלידה אהוב? אוי נו ... הירוק צהוב הזה... נוו. נוו.. אה.. פסיפלורה! ממתק אהוב? לא אוהב. מכונית? רוצים? חג? אין דבר כזה חגים... חג זה משהו דתי.. אבל סתם ארוחות משפחתיות שקוראים איזה אגדה שאיזה ילד כתב.. בכיף :9 תוכנית אהובה בטלויזיה? כל מה שמשדרים בערוץ 22 ב - 21:00 (אה ו... דני קושמרו המלך!!) מילה אהובה? אנטרטיקה דיסק אהוב? אימיול הייתה לך שיחה רצינית? מלא.. חיבקת מישהו? כל הזמן.. גרמת למישהו לצחוק? גם כל הזמן.. הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? זה תשובה אחת לשתי השאלות?! חחח. אז... מממ מממ..כן. התגעגעת למישהו? חחחחחחחחחח האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא. (מפתיע ת'עצמי אפילו חח) מישהי/ו בגדה בך? כן. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כל הזמן. היית מאוהב? פעמיים.. ראית את מגדל אייפל? כן.... תעשו חיפוש בגוגל.. זה פשוט עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן בעע מי האדיוט שהמציא את זה. נישקת מישהי? היא אמרה לי שהיא בחורה בהתחלה אז... כן.. עשית אמבטיית קצף? וואלה.. ניסית דיאטה? בשביל...? הייתה לך תאונת דרכים? כן
בית חולים והכל... רכבת על פיל? פחחחחחחח!!! גדול!! נישארת ער כל הלילה? כל הזמן בערך.. פחדת מהחושך? כן
זרקתה מישהי ואחרי זה התחרטת? לא.. ברור שלא.. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? ששששש.........!!!....
שיקרת? ברור השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? בסופו של דבר הוא נאכל אז... לא.. פגשת סלבריטי? כן.. עברת על החוק וניתפסת? כן... הזבל... הזה!!!.. שוטר מעפן שגמר כיתה ח'.. נרדמת בשיעור? איך לא.. (למרות שפה מדובר על בצפר אז.... גם) חח מה השעה? 11:06

למעלה