שבת שלום

../images/Emo187.gifשבת שלום../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo143.gif

החורף בעיצומו... עדיין לא אמר את המילה האחרונה והטבע מתכסה בשמיכה עבה של עננות אפורה והגשמים משקים באהבה כמו יודעים הם, איזה קיץ חם מצפה לנו.... וביום שבת סגרירי שכזה אני רוצה להעניק לכם מסרים מפיות
אז כל מי שמעוניין אנא השתרשרו כאן
ואם יש תחום מסוים שלגביו אתם רוצים מסר, נא לציין
שבת שלום
טליה

מאמי../images/Emo23.gif קראת לי אז התייצבתי../images/Emo6.gif

אשמח מאד למסר מהפיות ממלאכית כמוך
ואם אפשר אשמח למסר ממוקד לאהבה וזוגיות
תודה יקירה על הנתינה שלך

../images/Emo187.gifמסר עבורך מלוא האהבה../images/Emo23.gif

שנים של יחד שנים של לבד ואת פוסעת בצעדים מהוססים כאילו קשרו את עינייך ואין את מסוגלת לראות מעבר למה שמראים לך. ולמה זה ללכת בנתיבים ברורים ומוגדרים מראש? שבילים רבים שאת מהססת ללכת בהם מחכים לפסיעתייך הרכות כל אבן וכל צמח מחכים לך בשקיקה מזה ימים ימימה ללטף את כפות רגלייך כשתפסעי באלה השבילים. ואיך כל זה קשור לאהבה? ברגע שתחליטי לא לחכות יותר (כפי שלימדו אותך שזה מה שאשה צריכה לעשות) אלא לייזום,ליצור,לעשות,לראות,לדבר,להכיר... האהבה שלה את מייחלת תגיע כפרי בשל.
תמשיכי לחקור ולבדוק לפסוע רחוק ואולי קרוב אך בדרך שונה מזו המוכרת והפתעות רבות תראי שאת מקבלת
פיסעי בנתיבים אחרים מאלה שאת מכירה כן ,כן כל הרעיונות האלה שחולפים בראשך כמחשבה... תפסי אותם בשתי ידיים והפכי אותם לממומשים. בהצלחה
והמון אהבה

טליושה מפזרת האהבה האולטימטיבית../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

המסר משקף את ההתנהלות שלי בתקופה האחרונה ואני כל כך שמחה לקבל את המסר הזה שמחזקת את דרכי. לעיתים עולות המחשבות האם הנתיב בו אני הולכת עתה הוא הנכון, הוא זה שיביא בכנפיו את האהבה והזוגיות לה אני מייחלת ואני תופסת בשתי ידיי את הרעיונות, חלומות ומחשבות ובוחרת לעשותם ממשיים כאן ועכשו. תודה נפלאה תבורכי

אהבה לעיתים היא חידה גדולה ולפעמים היא פשוטה וברורה כאור השמש. חלומות מושכים מציאות לעולם לפעמים זו מציאות של כאן ועכשיו ויכולה להיות זו מציאות של מיימדים אחרים. יש שנועדו לממש אהבתם בארציות,במגע, בתחושה ויש שנועדו לממש אהבתם במחשבה, ברטט הכמיהה. חלומותייך על האחד קשורים למיימדים אחרים שם האהבה פורחת והחיבור הוא נפלא אך יש לך צורך עז לממש את האהבה כאן ועכשיו ולשם כך את עלולה להפסיד את החיבור במיימד האחר. עליך לעשות החלטה עם עצמך באיזה מיימד את רוצה את מימוש האהבה
בהצלחה
שבוע נפלא

פנינה101

New member
טליוש../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo118.gifשבוע טוב

אם עוד לא מאוחר, אשמח למסר מהפיות שלך.

האביב ממש כמעט מגיע אפשר כבר להרגיש את השינוי בטבע החיות הקטנות מתחילות להתעורר מתרדמת החורף שלהן. וגם לך האביב מביא עימו הזדמנות לפריחה עברת מסלול לא קל בחיים וכעת עת קוצרת את הפירות של עמלך. וכמו תתעוררי מתרדמת החורף שלך ומשהו בך פנימה יפרח. את בשלה כעת לפתוח את הלב לקרני השמש ולבשורת האביב לקבל ולהכיל את מה שיש להציע לך ללא מגננות ופחות מעצורים.
אור ואהבה ושמחה רבה

פנינה101

New member
טליוש תודה רבה../images/Emo23.gif

מתחברת מאד למסר מרגישה את האביב, אכן תודה לך ושבוע טוב

../images/Emo187.gifמסר עבורך באהבה רבה../images/Emo23.gif

חיוכים וצחקוקים שמחה ועילוצים הרבה סיפוק והנאה מכל דבר שאת נוגעת בו בחיים. ביד קלילה ומלטפת שלך את מעבירה מזור לעולם. כל מבט,חיוך,מילה כל התייחסות שלך לסביבה מותירה זיכרון צרוב של משהו טוב ומעורר את הכמיהה לשוב ולחפש להתעודד ולהאמין שהטוב כבר נמצא גם אם היו חוויות של עצב ואומללות. תקשיבי ללב תאזיני לרוח ותשלבי את הכל עם חוכמתך הקדומה.
באהבה ובשמחה רבה

תודה לכן../images/Emo23.gifוסליחה על השעה המאוחרת

בשל מזג האוויר הסגרירי היו לנו בעיות חשמל רבות בבית ולכן האינט' לא היה זמין בכל פעם שרציתי לכתוב כאן
שבוע טוב ומבורך לכל באי בית זה
ולבני ביתכם

אפשר גם?

איזה יופי, אף פעם לא קיבלתי מסר מפיות... אני מתרגשת. אפשר לקבל מסר בתחום הזוגיות? תודה!
מלאכית.

../images/Emo187.gifמסר עבורך באהבה רבה../images/Emo23.gif

ימים קסומים אורות זוהרים את אוהבת להיות במרכז העניינים. כמו על הבמה כובשת את הקהל זקוקה לאהבה בלי כל רגע דל. והאושר שבוקע ממך מדביק אחרים ואת צריכה למצוא את הדרך לשמחה ולאהבה מתוך עצמך מתוך הפנימי. ולא לקבל את זאת האהבה מגורמים חיצוניים ממילה או מחמאה אלא לעשות עבודה עם עצמך לגלות את הקסם המיוחד שהוא רק שלך להיות מאושרת גם מהלבד כדי לקרב את זוגיות.
באהבה ובהצלחה

למעלה