שונות

MikMercury

New member
תפזורת של שירי שלומי ../images/Emo6.gif

בקישור החביב הנ"ל תמצאו תפזורת (נדרשת התוכנה java virtual machine) ובה מוחבאים 10 שמות שירים של שלומי, משני האלבומים ומחוצה להם. דרך מעולה להעביר את רגעי השעמום שנוחתים על הבנאדם מדי פעם. גם שעות אפשר להעביר, אם לוחצים על כפתור ה"ערבב" שמסדר את המילים במקומות ואופנים חדשים בתוך התפזורת... ובכלל, האתר הזה מפוצץ מפיגי שעמום מסוגים שונים. ולגבי התפזורת הזו, אני לא יודעת אם זו אני או השעה המאוחרת והריכוז הרופף, אבל היה לי לא קל בכלל, בעיקר כי לא ראיתי את אפשרות "הצג מלים" שחושפת רשימה של השירים המוחבאים, וביזבזתי זמן יקר על חיפוש שירים שבכלל לא היו שם...

MikMercury

New member
יגאל בשן ראה את שלומי והתרגש

יגאל בשן צפה בשלומי מופיע בטלוויזיה ומצא את עצמו מרוגש עד מאוד, וזה הוביל למפגש ושיתוף פעולה בהקלטת שיר חדש. שלומי הפגיש את בשן עם אסף תלמודי שהפיק את השיר, ולצד שלומי על הפסנתר, מנגנים בו גם עידו אגמון: גיטרה, איסר טננבאום: תופים ותם מוכיח: באס (אני מניחה שהכוונה היא לתם ולא לרע, כפי שמצויין בכתבה, כי למיטב ידיעתי, תם הוא הבאסיסט במשפחה...). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3634333,00.html

MikMercury

New member
שלומי מתארח ב"אינטרמצו עם אריק"

האמת, חיכיתי לזה הרבה זמן ותהיתי איך זה לא קרה עוד קודם: שלומי מגיע לתוכניתו של הפסנתרן, המנצח והמורה (וזה בטח לא הכל) אריה ורדי בערוץ 23. די מתבקש, בהתחשב ברקע של שלומי ובעובדה שהתוכנית מתרכזת פעמים רבות ביחס בין מוסיקה קלאסית לסגנונות מוסיקליים מגוונים אחרים. בטח יהיה מעניין... הלילה ב-23:20, ואח"כ התוכנית השלישית בלופ שנמשך כל הלילה.

ivis

New member
damn

זה לא היה קל
אבל הצלחתי את הכל בסוף בלי הצג מילים

MikMercury

New member
נו, מה לעשות

עכשיו המפגש הזה נראה לי עוד יותר מתבקש, כשנודע לי שורדי ניצח על שלומי כשהוא הופיע עם הפילהרמונית וגם לימד אותו אחרי שהוא חזר מלונדון, וכבר היה בדרך החוצה מהעולם הקלאסי.. כולם אומרים פתח את התוכנית, ושלומי התוודה שהוא נלחץ כשניגן אותו בפני ורדי, וזה באמת היה ניכר בביצוע שלו.. אני לא אוהבת להגיד את זה, אבל פשוט חייבת: כפרה עליו
אחרי הנוקטורן של שופן ששלומי מנגן ב"ספר השירים שלי", ורדי החמיא לשלומי ואמר שזה היה כ"כ מרגש, למרות "כל מה שהוא עשה לפסנתר" - הפיצ'פקעס שהוא מכניס לשם שמעוותים את הצליל. הפעם גם לי הם לא ממש הפריעו, לשם שינוי... נראה לי שברוזה מרציפן (מסתבר שורדי לימד גם את גרוניך עוד "לפני שהוא נהיה גרוניך!") שבא לאחר מכן הוא, באמת השתחרר. איזה עיבוד הוא חיבר לשיר הזה.. אני לא מפסיקה להתפעל ממנו. אז באו גור חתולים (טיפה קשה לי להבין למה דווקא השיר הזה צץ לו בכל הזדמנות) וככה סתם (לא'בכוונה) ונגמר! בכלל לא פייר. קצר מדי, אבל זו התוכנית..

ערב הופעות-שליחי הבלוז והדרה לוין-אוזן בר19.1

יום שני 19.1.09 באוזן בר - קינג ג'ורג' 48 תל-אביב (בית "האוזן השלישית"). ערב הופעות חיות עם מיטב האומנים: בשעה 20.30 - הדרה לוין במופע חדש עם הרכב מלא (גיטרה, בס, תופים, פסנתר וכלי נשיפה). מופע חשוף ושיכור של אחת המוסיקאיות המוערכות ביותר בארץ. כניסה: 60 ש"ח. בשעה 22.30 - להקת שליחי הבלוז מגיעה לראשונה לאוזן בר במופע מיוחד המשלב קלאסיקות רוק ובלוז עם חומר מקורי מהאלבום "מה יהיה" ומהאלבום הבא. מופע ייחודי שלא תראו בשום מקום אחר. כניסה: 60 ש"ח. מומלץ להזמין מקומות מראש בטל' 036215210. למזמינים מראש ישמר מקום. התשלום בערב המופע בכניסה לפי רשימת מזמינים. פרטים נוספים באתר "מועדון הרוק הישראלי". מצורף עלון המופע.

MikMercury

New member
../images/Emo4.gif

שלחתי אליהם דיווח על תקלה. אולי הם הורידו את התפזורת... מקסימום, אפשר להכין חדשה, גם זו דרך להעביר את הזמן..

למעלה