שירשור חדשים!

tommy walker

New member
מזל טוב על הפורום החדש!

היפ היפ- הוריי! אז נעים מאוד לכל מי שנמצא פה, אני יובל... מת"א... ורק שתדעו שהמנהל כאן הוא אחד השולטים ביקום ואחד החמודים בכל ארץ עוץ! וגם אתם בסדר... שלכם, הקוסם! (לשעבר)

BroadwayBaby511

New member
אוקיי! אני אצטרף!

היי, אני אביטל מרעננה...או ג(א)לינדה מעוץ, איך שתרצו...
ברכות על הפורום החדש.
כל הכבוד למנהל הדגול! חולה עליך, פיירוצ'קה! שמחה להיות פה. (כולנו שמחים, הלא כן?
)

ענבאך

New member
הודעת חדשה (כי אני צומי)

היי, אני ענבר בת 18, ומכורה קשות למרשעת מאז ההפקה באייקון. סימפטומים- - הפסקול הוא הדבר היחיד בערך שמתנגן לי בMp - אני מצטטת בלי הרף - בניו יורק צעקתי על מזכרות מהסרט "הא, אתם מנציחים את השקר." (טוב, לא צעקתי, אמרתי בקול רם.
) מזדהים?

k R I P s

New member
יובל! היי!

מה זה המיני קולאז' הזה? למה אין שם תמונה שלך ושלי? ברוך הבא לפורום!

barhenhalliwell

New member
היי!!

נאמ. ההפקה היא שלנו ^_^ ! איזה נחמד. איך הגעת להצגה? (כחומר מי הפנה אותך, איך ידעת עלייה וכו') בכל מקרה , אני בר-חן. ומגניב פה !

ענבאך

New member
טמנו לי פח.

"היי! אני נוסעת לניו יורק!" "לכי לראות וויקד!" "אבלאבלאבל..." "לכי לראות וויקד!" "אבל..." ואז ברגע של חולשה גאיה שולפת את הכרטיס חינם שלי ונו, שאני לא אלך?

the first 666

New member
יאאאא ביטל!!!

היי זה דקל (בחר של ברק מהצפון..) אם את זוכרת אותי מהאודישנים לסרט.. מה קורה????

coming soon

New member
מממ....

אין שם תמונה שלך ושלי כי לדעתי לא קיימת תמונה שלך ושלי... ואם יש אז זה בטח לא בגודל או איכות מתאימה... אבל אם אני טועה אתה מוזמן להראות לי :)

tommy walker

New member
אופס, זה אני הייתי בהודעה הקודמת

חחח, הייתי אצל חבר ושכחתי להחליף ניק... אז אתה מוזמן להכין קולאז' שלי איתך אם בא לך :)

Fairywitch

New member
ברוך הבא, יובל../images/Emo70.gif

מסכימה לחלוטין לגבי המנהל
אני חנה

drunky

New member
שלום!!!! גם אני פה!

היי שמי רועי, אני מנהל האתר הרשמי של סדרת הטלויזיה "הקוסם מארץ עוץ" אני מאוד אוהב את הסיפור והסידרה המצויירת, את הסרט פחות בימים אלה אני בשלבים מתקדמים של קריאת הספר "מרשעת" המספר אודות המכשפה המרשעת מהמערב (למי שלא מכיר) בקיצור... אני פה להשאר וכמובן להמליץ לכולכם להכנס לאתר של הסידרה שכפי שראיתי שכבר פורסם פה אנו מפיצים את כל פרקי הסידרה באיכות DVD בהפצה חוקית לחלוטין... אני בן 21 מהדרום, חייל משוחרר ו..זהו בנתיים....

the first 666

New member
יהוד?!

איפה זה? זה לא רחוק ממש... זה לא אחרי ת"א שמה...? וואו זה ממש רחוק! יש שם בכלל אנשים?!

למעלה