שלום !!!

siraaaaa

New member
../images/Emo187.gifשלום !!!

פרסתי את פריסת ה SOS בנוגע למישהו שאני מאוהבת בו מעל הראש אבל הוא....ידיד שלי. שאלתי אם הוא הולך להתאהב בי וזה מה שיצא: הקלף שהופיע במרכז- 4 מטות הימני ( שאני מניחה שהוא נגד)- 9 חרבות השמאלי (בעד?..) - 6 גביעים תוכלי לעזור לי?..

siraaaaa

New member
../images/Emo8.gifזה מאוד פשוט ותמציתי...

בשלב הראשון צריך לבחור מקום שקט, בו לא יפריעו לך, ואחר כך מגדירים היטב את השאלה. השאלות צריכות להיות מנוסחות כשאלות של כן ולא. בשלב השני מערבבים את הקלפים לפי ראות עינייך, כאשר לאורך כל הערבוב חושבים על השאלה, הפסיקי לערבב מתי שנראה לך. לאחר מכן תחצי את החבילה לשניים והוציאי 3 קלפים (מלמעלה). את הקלפים פרסי על שולחן מימין לשמאל, כאשר פניהם לשולחן (התמונות מוסתרות). הקלף האמצעי הוא התשובה, או הכיוון אליו השואל הולך. שני הקלפים האחרים מראים את הגורמים התומכים או החוסמים את השואל בדרכו אל הפתרון (בעד ונגד), בהתאם לקלפים שיצאו.

צ ל י ל 8

New member
שלום סירה ../images/Emo68.gif

לא פריסה מוכרת.. בכל אופן, השאלה ששאלת היא לא נכונה. לא ניתן לשאול את הקלפים אם הוא יאהב אותך. אנו מאמינות שלא ניתן "לנחש" עתיד עפ"י כן ולא. אני משערת שיש לך ניסיון כלשהו בטארוט עפ"י פרוט תשובתך לגבי פריסת SOS, אז אנא נסחי שאלה רלוונטית ופרסי שוב

צ ל י ל 8

New member
ודרך אגב,

בגלל שאת בת 20, את יודעת שהפורום לא אמור לספק לך תשובות. אבל אם תתני את פרשנותך המלאה לפריסה שתשלחי, אנו נדון בה. בעבר לזה, אני מצטערת

siraaaaa

New member
היי צליל!../images/Emo39.gif

תודה בכ"ז על המשוב למעשה אני בת 21 עוד מס' חודשים ואני ממש בספק אם הם יוצרים כזה הפרש משמעותי- ובכלל, מה הקטע עם מגבלות הגיל?.. בכל אופן, אני אשמח אם באמת תוכלו לדון לניתוח שלי מאחר ונושא בשאלה ממממממממממממממממממממאאאאאאאאאוווווווווודדדדדדדדד חשוב לי: מאחר ואני מאוד עיקבית ולא מוותרת על הבחור הזה (גם אם פירוש הדבר הוא שאצטרך להסתפק רק בידידות)נדמה לי שקלף 4 המטות מנבא לי את התמורה שבעבור ההשקעה הרבה שלי במע' יחסים זו. הקלף הימני- 9 חרבות, אני מניחה שמזהיר אותי שהדרך לתמורה הזאת שאני כ"כ מחכה לה רצופת מכשולים ודאגות (לא הולך להיות לי קל בדרך...) רק עם הקלף השלישי יש לי בעיה מאחר וקלף 6 הגביעים רומז בתחום הרומנטי על דמות מהעבר שתפרוץ לחיי ותשנה את הכל לטובה... מה דעתכם?

צוף3

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב ../images/Emo41.gif

לטעמי קלף 4 מטות אכן מתאר את הפוטנציאל הקיים להפיכת הקשר בינכם לזוגי ומבוסס. קלף 6 מטות מאפיין את הידידות שבינכם - הוא הדמות מהעבר, שאת מעוניינת להפוך לבן זוג ולא להסתפק במערכת יחסים כפי שהיתה לך איתו עד כה. 9 חרבות מעיד על כך שאת חוששת מהמצב ומפחדת מתגובתו ומהעובדה שתאבדי אותו בשל רגשותייך כלפיו, אולם הקלף מדבר על חששות שבדרך כלל נמצאים רק בראשך וניזונים מהפחדים שבמוחך ואינם מתארים את המציאות כפי שהנה, הרבה פחות מאיימת!!! מה דעתך? :)

siraaaaa

New member
../images/Emo7.gifתודה רבה צוף!!!

שפכת לי המון אור על העניין... אני מסכימה עם הניתוח שלך. אני כרגע נמצאת עם הבחור הזה במצב דיי תקוע . הוא יודע איך אני מרגישה כלפיו אך הוא אחרי קשר ארוך ומסרב להתחייב... אני מסכימה שהפוטנציאל קיים אבל מתקשה להאמין שהוא ימומש, לצערי.

למעלה