של מי השורה הזאת

קרניjack

New member
../images/Emo187.gif של מי השורה הזאת../images/Emo35.gif

ושיר השבוע הוא... "Thank You For The Venom" בגלל שדיברנו עליו בשירשור עם הכומר... ואם תקראו שוב את המילים אחריי שקראתם את השירשור הקודם תיראו שהשיר כיביכול מערב את שני הפירושים....

GUILTY

New member
יאיי זה השיר הכי אהוב עלי../images/Emo99.gif

Give me a reason to believe And give me all your hopeless hearts And make me ill כי זה ממש נכון בשבילי ----- כולם מספרים לי את הצרות שלהם ואף אחד לא מקשיב לי.....קרן אמרה שבגלל זה אני חולה כל הזמן. ועוד פעם התמונה כי היא מאוד חמודה

EnchantedS

New member
יש לי 2

Love is the red of the rose on your coffin door What's life like, bleeding on the floor, וגם Black is the kiss, the touch of the serpent son It ain't the mark or the scar that makes you one, דרך אגב, המשפט הראשון שכתבתי, מתרגמים אותו: איך החיים שמדממים על הריצפה? או מה הם החיים כמו לדמם על הריצפה (יענו- איזה כיף זה לדמם על הריצפה), או איך?...

EnchantedS

New member
כנסו שנייה לתגובה ששירשרתי מימנה

כרגע, כי שאלתי משם שאלה... (כי לא כולם קוראים את הכל)

Dooritos

New member
אההה

אני חושבת שז"א כאילו איך זה לדמם על הרצפה? יענו... אההה קשה לי להסבירר.... אמממ... זה כמו שאני אשאל אותך איך החיים בתור _____? לא יודעת השלימי תחסר... חחחח כאילו איך המרגש שמדממים על הרצפה? חחחחחח

L 0 L

New member
שיר אהוב עליי../images/Emo99.gif

Just give me what I need Give me a reason to believe

kati666

New member
../images/Emo23.gifשלי..

Love is the red of the rose on your coffin door What's life like, bleeding on the floor, אבל כעיקרון,השיר הוא שיר גאוני...אני אוהבת את רוב השורות
.

Love Bem

New member
זה השיר שאני הכי אוהבת!../images/Emo23.gif

Love is the red of the rose on your coffin door What's life like, bleeding on the floor

אממ..

Love it, or leave it, you can't understand וגם את- Preach all you want but who's gonna save me? I keep a gun on the book you gave me, hallelujah, lock and load זה יותר משורה XD

Dooritos

New member
אייי מתה על השיר הזה

Preach all you want but who's gonna save me? I keep a gun on the book you gave me, hallelujah, lock and load ו.... You'll never make me leave I wear this on my sleeve Give me a reason to believe אבל בכלליות אני מתה על כל מילה ומילה שמה

yaelrs

New member
שלי..

Love is the red of the rose on your coffin door What's life like, bleeding on the floor

יאי!../images/Emo163.gif

You're running after something That you'll never kill כי פעם בקומונה זה כמעט נהפך למשפט הרשמי... זוכרים תימים האלה שהיינו 2 וחצי ילדים? אחחחח... איפה איפה הם הימים ההם? *נוסטלגיה*

זה טוב מאוד..../images/Emo163.gif

כי ככה זה רק "הגרעין הקשה" וכולם מכירים את כולם, וסבבי:]]

Dooritos

New member
גם עכשי זה לא בדיוק "הרים" של אנשים

כאילו אני חושבת שבפורום הזה יש איזה 50 איש מקסימום..! אולי 60... אבל בסוף יישארו רק המתמידים..! חח

Dooritos

New member
אה ועוד משו

זה לא כמו הפורום הרשמי שיש שמה איזה 3000 איש זה הרבה יותר מצומצם! נגיד אנשים מכירים אחד את השני פה ושמה כדי להיות מישו אתה צריך לנהל אחד מהתת פורומים או משו! ד"א איפה כל התמונות בפורום הרשמי????

למעלה