שרשורי בחירות

yoavl1

New member
../images/Emo187.gifשרשורי בחירות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא ניתן להתעלם מהעובדה שבעוד 40 יום בדיוק, כולנו נלך אל הקלפי, ונצביע למפלגה הראוייה בעינינו לקבל ייצוג בכנסת. מאז ומתמיד רחובות הייתה מעין "מדגם מייצג" של מדינת ישראל. בבחירות האחרונות, שרון ניצח את ברק בהפרש זהה לתוצאות האמת, ולפני כן, ברק ניצח את נתניהו ברחובות , בדיוק כמו שתוצאות האמת. חברי פורום יקרים, במידה ואתם רוצים לפרסם מודעות לגבי פעילויות פוליטיות, של כל מפלגה ותנועה, המתקיימות ברחובות או קשורות בדרך זו או אחרת לרחובות, אתם מוזמנים לעשות זאת תחת השרשור הנוכחי, ובלבד, שתשתמשו בשפה נקייה, תרבות דיבור והימנעו מתעמולה מיותרת. תודה, יואב. (כל הערה או רעיון, יתקבלו בברכה בתיבת המסרים האישיים שלי)

דRדכוסי

New member
הערה

"לא ניתן להתעלם מהעובדה שבעוד 40 יום בדיוק, כולנו נלך אל הקלפי, ונצביע למפלגה הראוייה בעינינו לקבל ייצוג בכנסת."(ציטוט מהודעתך
) אז ככה: אני לא ילך לשום קלפי (אני בן 13) כך שזה לא "כולנו" אם כבר זה "רובנו"

snapis

New member
../images/Emo142.gifיש (נוער)מרצ בעיר!../images/Emo142.gif

חופש מכפיה דתית, שיויון זכויות לכולם, חינוך לכולם,חינוך, דמוקרטיה ועוד... מעניין אותך? מקומך איתנו!
נוער מרצ לפרטים והרשמה שלך לי מסר!

Weird Eyal

New member
ויש עוד משהו יותר טוב../images/Emo13.gif

קנ.....עלה ירוק! הם בעד חופש מדת להפריד לגמרי את המדינה מהדת הם פועלים בעניין איכות הסביבה הם בעד זכויות בעליי חיים הם בעד עונשים כבדים לבעלים מכים וכל הניצול של הנשים והסחר בנשים הם בעד מיסוד ההימורים והזנות וכמובן בעד לשחרר מיליון אנשים מזה שהם עבריינים בעל כורחם......(מקווה שכתבתי נכון) בכל אופן..... עלה ירוק או עלה לניידת עלה ירוק הפתק שלך אל החופש ויש עוד הרבה סיסמאות ואם אתה רוצים אני יכול להעלות כאן סטיקרים להדפסה

snapis

New member
ממ

אני בהחלט מסכים עם רוב(לא קראתי את המצע) מה שעלה ירוק אומר אבל עלה ירוק לא מתיחסים לנושא המדיני בכלל כאילו מספר אחד שלהם שמולאני ושתיים ימני?! מה יקרה עם תיהיה הצבעיה בנושא המידני מה הם יעשו אז? ועוד משהו עם אתה יכול לתת לי דברים שעלה ירוק עשוה (אני באמת רוצה לדעת זה לא ניסיון לקטול)?

James lambeer

New member
רק מצנע יכול ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חייבים לתת כתף לעמרם מצנע, על מנת להכתירו כראש הממשלה הבא של ישראל! מטה העבודה-מימד ברחובות - רחוב הרצל 182, 08-9466030 לפרטים נוספים, שלחו אליי מסר. שלכם, ג´יימס.

Weird Eyal

New member
אני מעדיף אותו מאשר את שרון אבל....

הוא יעשה את כל המדינה כיכר אחת גדולה!!! הוא חולה על כיכרות...... מצד שני הוא גם בעד פיתוח וקידמה..(ועשה הרבה בחיפה אבל היו את הירוקים שתמיד מתנגדים)

EverMan

New member
ובמידה שזה לנוער העבודה ברחובות

(להקים שם את הסניף מחדש (אנשים הייתם גדולים פעם - תוכיחו שאתם עדיין אדומים)) כנסו עכשיו ל : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/forumpage.asp?id=632 ובררו פרטים...

snapis

New member
מצנע?

כמה שאני מעדיף אותו כמובן אל שרון לא נראה לי שהוא יכול להנהיג מדינה הוא חדש! אולי בעתיד וחוץ מי זה ברגע שאתה מצביע מרצ אז הם תומכים במצנע כחה שאתה נותן את הקול שלך למצנע

moon light boy

New member
איתמר, בוא אני אסביר לך משהו....

תראה, בבחירות הפעם, זה לא הולך כמו שהיה בבחירות הקודמות, הפעם לא נותנים פתק למפלגה ופתק לראש ממשלה, אלא, בוחרים רק במפלגה, למשל
ליכוד, ואז אריאל שרון שעומד בראש הליכוד הולך להיות ראש ממשלה, אם רוב האנשים הצביעו לליכוד...
אזזזז... זה לא נכון מה שאת אומר, שברגע שאתה מצביע מרצ זה כאילו שאתה נותן את הקול שלך למצנע בגלל שמרצ תומכים בו, כי זה יוריד למצנע את הסיכוי להיות ראש ממשלה! אם רוצים שיהיה ראש ממשלה שמאלני, צריכים להצביע לעבודה ואם יהיה לעבודה רוב, מצנע יהיה רה"מ...
אבל כמו שאנחנו יודעים, זה לא יקרה! ואריאל שרון יהיה ראש הממשלה... חבל שזה לא אביגדור ליברמן...
לפחות הוא היה עושה קצת סדר עם הערבים במדינה...
כי
מולדת
יש רק אחת
"גם אני חבר בנוער מולדת" !!!

snapis

New member
ובואו אני יסביר לך משהו

דבר ראשון יש את הדבר הזה שנכראה הצבעת אמון זאת אומרת שעם מרצ מודיעה שהיא תומכת במצנע לראשות הממשלה(מה שהיא) אז מצנע (לא העבודה מצנע לבד) מקבל גם את הקולות של מרצ עכשיו זה אני לא בטוח עם יש הפעם אבל עם לא אז כחה: מצנע צריך קואליציה של 61 חכי"ם ומרצ תיכנס עם מצנע לקואליציה ובכך ברגע שאני נותן את הקול שלי למרצ אני גם נותן את הקול למצנע

yoavl1

New member
אתה טועה.

אם למרצ ולעבודה יש סך קולות בשווי 50 מנדטים, שמתחלקים 25-25, ולליכוד יש 26 מנדטים, הליכוד ירכיב את הממשלה הבאה. ואם 50 המנדטים יתחלקו 35 לעבודה ו-15 למרצ, ולליכוד עדיין יהיו 26 מנדטים, אז מצנע ירכיב את הממשלה הבאה... זה ההבדל. מי שרוצה את מצנע שיצביע לעבודה, ומי שרוצה את שרון שיצביע לליכוד. זה סוד העניין. ואני לא מנסה להכניס פה פוליטיקה, אפילו שיש לי דעה משלי כמובן.

niminet

New member
אני...

בעוד 40 יום בדיוק... הולך לשחק כדורגל כמה שעות טובות.

Weird Eyal

New member
נראה לי

שלפחות כאן אתה במיעוט עם הליכוד....... חופשי אחי כל חד והדיעות שלו
רק עלה ירוק!!!

EverMan

New member
ליכוד ?

לא חבל על הקול ? אתה רוצה ליכוד תצטרף למאפיה הרוסית או פשוט תלך לכלא 6 .. יותר קל לא ?

למעלה