הגרנולה שלי!!!!!!!!!! מקורמלת עם חמאה וסילאן
הגרנולה!!!!!!!! חבי' וחצי קוואקר רגיל (לא אינסטנט) 100 גר' גרעני דלעת 100 גר' מעורבב צימוקים שחורים ולבנים 50 גר' צנוברים 50 גר' קוקוס טחון 4\3 כוס סובין 100 גר' שקדים מולבנים (מקלות קטנים כאלו) 4\3 כוס שומשום 100 גר' אגוזי מלך או פקאן 75 גר' בננות מיובשות 100 גר' חמוציות יבשות 100 גר' שוקולד צ'יפס 200 מ"ל סילאן 70 גר' חמאה ממוסת ההכנה מניחים בתבנית שחורה רגילה של תנור את הקוואקר, הקוקוס, השומשום, האגוזים, השקדים, הצנוברים, והסובין ומערבבים לתערובת אחידה פחות או יותר. מניחים על להבת הכיריים למשהו כמו 2 דקות (כן, כן, התבנית על הכיריים) וקולים קלות ומחממים את כל העסק ונזהרים לא לשרוף אלה רק לקלות קלות לערבב בלי הפסקות מיותרות. כשהתערובת חמה שופכים פנימה את החמאה והסילאן ומערבבים טוב טוב, מכניסים את התבנית לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות לחצי שעה בדיוק כאשר חובה לשים טיימר ל5 דק' כל פעם להוציא מהתנור והפוך ולערבב טוב ולהחזיר לתנור ולחזור על הפעולה כל 5 דק' במשך חצי שעה. לאחר מכן נותנים לתערובת להתקרר טוב ומוסיפים את יתר החומרים(כל היבשים והשוקולדיים למינהם) ו.......... וואלה טעים כך סתם