שרשור ליום שבת

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשרשור ליום שבת../images/Emo133.gif

שבת שלום
אל תשכחו להצביע בטיאר, ראש1 וE! אונליין
לילה טוב

einatit4

New member
../images/Emo187.gifבורינגהגהגהגהגה../images/Emo10.gif

משעמם.. וקורים דברים לא טובים.

בוקר טוב,בוקר אור!:)../images/Emo41.gif

שבת שלום לכולם!! קמתי ב-7:10 וחשבתי שיום ראשון...חחחח..אני כזה יאוו ישלי 20 דק' להתארגן וללכת לדבי אני יאחר קצת לונורא אבל מי הכין לי אוכל?רגע אני צריכה לקום לבדוק ואני כזה קמתי כבר לקחת בגדים כמעט חשבתי מה ללבוש ואז נזכרתי שאנחנו ביום שבת..חחחחחחחחח..אז אמרתי טוב לחזור לישון ולקום אח"כ..חחחחח..אני כזה מה עבר לי בראש שחשבתי שיום ראשון??חברה שלי גם פעם מקרה לה הכי מפדח בעולם היא נרדמה וקמה ב-8 וחשבה ש-8 בבוקר והכול בבית היה סגור וזה אז היא יורדת למטה למטבח ולוקחת שוגי וחלב שבד"כ רק בבוקר היא אוכלת אתזה...והיא עולה עושה לאחותה התאומה שהיא במחשב יאללה אמלי בצפר 8 נאחר את ההסעה והיא כולה קרן מה את דפוקה לילה עכשיו והיא לא הנה למה לקחתי שוגי כי בוקר..חחחחח..והיא מתפוצצת מצחוק אחותה ואמא שלה עלתה היא עושה לה קרן מה קרה בשעה כזאת שוגי?אז היא עושה לה אמא בוקר יש בצפר נאחר את ההסעה...חחחחח..עד שהיא קלטה..חחחחחחח עוד 5 דק' אני מתחילה לחרוש אז יום מקסים לכולככםם!!! זיווש חיימשליי אוהבתותך כלכך את לאדעת כמה אהובתי דבריתי נשמה שלייי..מוואהה עינתוש יום מקסים מאמי..=] אוהבתותכם!! -שירק'י-

בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קמתי ב11 :) איזה שינה דפקתיי חחחחחחח
אתמולל יצאתיי וחזרתי ב1 וחצי היההה נחמדד היהה אחד מזה חתיך
אני חייבת להכיר אותו חחחחח
היום יש לאמא יומולדתת
וממחחרר לשלומיייייי
כולי מצוננתת
מיכלוושששש חלמתי שאני את ואחותי פגשנו את אגםם דבריתי אני אספר לךך
יקירר זה קשור גם איכשהו אלייך
חלוםם מזה הזוי
הדסייי במוצ"ש שאת רואה תהודעה דבריתיייי
אני אתקשר אלייך בע"ה :) שירוווששש אני אוהבתותךך יפשלי בהצלחה במבחן דבריתיייי

תודה כפרעלייךך../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

התגעגעתייי שנים לא דיברנווווווווו שלחי לי הודגעה במסןן אני לא מוצאת אותךך

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאין לי מסנ../images/Emo7.gif

כאילו יש.. חח אבל המחשב שלי נהרס ואני לא יכולה להיכנס מפה למסנ.. מדיי פעם אני נכנסת דרך המחשב של אמא שלי אז אם תהיי מחוברת אני אשלח לך הודעה

מנגותות

New member
בוקראור!

היום קמתי בשש ומשו
.. הסתכלתי כזה על השעון וראיתי שסביבות שש, אז אני אמרתי לעצמי כזה "נו, שש, בואו נחזור לישון" וחזרתי לישון ואז קמתי שוב בשמונה בערך... יומקסום רותם

בוווקרר..

אתמוול חזרתי ב12 וב12 בלילהה הודייעוו לי שיש היום טיול פתיחת שנה בצופיםם... אמרתיי יאללה נגידד לאמא בבוקר קמתיי ב6 התארנתיי הערתיי את אמא שתחתוום והיאא לאא אתא לא הוכלתת.. אזז נשארתיי בבית.. לונורא.. אממ.. ואזז חזרתיי לישון וחברה העירה אותי בעשרה ל1 ואזז התקשרנוו לחברהה שלנוו[ועידה]והתחלנוו לשירר לה מזלל טטוב ויומולדת שמח.. כי יש לה היום יומודתת[זיו'ש מזלל טוב לאמאאא
] יאללה אני עפתיי המשךך שבת שללוום ויום נהדרר.. אווהבתת
+
+
פפפטטטררריי:]]

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאוף אמא שלי נסעה ב16:00 והיא

תחזור רק באיזה 22:30

זיוווווווווווווווווווו!../images/Emo204.gif

אני לא מתקשרת שוב..את תסיימי להתלבש.. תלכי לקנות ת'מתנהההה ושתחזרי תגידי לי ואני אתקשר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :"אני מתלבשת ומדברת תוך כדי...טו טו טו טו" חח סתומה

ערב טוב!:)../images/Emo41.gif

עברתי את היום הזה..=]אני מאושרררתת שהוא עבר ואחרי מחר שעתיים ראשונות בכלל אני ירגיש הקלהה!! למדתי הכול ובקושי הייתי במחשב..=]שמחתי שהצלחתי לעשות אתזה..זיווש בסוף הצלחתי את התרגילים האלה בדף זה היה קל יחסית יפתייי תודה רבה רבה שעזרת לייי בתרגיל ההוא!!:) עכשיו אני רק עוברת את מה שכתבתי באלגברה ומסתכלת שוב בגיאומטריה וזהו אני יכנס להתקלח להירגע מהיום הזה..חחחחחחח..ואני צריכה לישון מוקדם להיות מרוכזת במבחן הזה!:/ אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה להצליח..=] המשך ערב מקסים לכולם!!!=] זיווש חיימשליי תודה רבה רבה אוהבתותך כלכך את לאדעת כמה אהובתיי מתעלייך יפשיילייי דבריתייי הדסו'ש אוהבת אותך תרגישי טוב! הילוששוו דבריתי מהממת שליי!!=] שבוע טוב! -שירק'י-

למעלה