שרשור ליום שישי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשרשור ליום שישי../images/Emo9.gif

וווואייי הפורום ממש ממש מבולגן
שיט יש לי מחר בית ספר אני חייבת לישוןןןןןן
יאללה, שיהיה לכם יום מעולה
להת'

לילה טוב../images/Emo13.gif

חזרתיי
היה די יבש
היה את הפרק האחרון של אמ"ל!!!!!!!!!!! יום ראשון עונה שניההה
בקיצור שמתי שעון מעורר ל2 בלילה מקווה שיצלצל

יואוווווווווו איזה בוקר חראאאאא../images/Emo4.gif

שמתי 2 שעונים מעוררים!!!!!!!!!!!!!!! 2!!!!!!!!!!!!! בשביל לראות את השידור חוזר של אמ"ל!! 2!!!!!!!!!!!!!!!!! וממש בתעצבנתי עכשיווווו והוצאתי הכל על אבא שליי אז הוא אמר ליי....
שאם זה כל כך מעצבן אותי שאני יגיד לאמא יום ראשון לשחרר אותי מהבצפר שעה לפני
חמודי שליי

יעל 13

New member
בוקררררררר

אני עוד מעט יוצאת לעבודה... וגם מחר אני עובדת... אני עייפההההההההההההההההההההה ישנתי כל כך טובבבבבבבב
יאללה עפתי ביי

מנגותות

New member
בוקר....

אני חולה..
אבל לא הלכתי לבצפר
וגם לא הכנתי חצי מהשיעורים
אבל גם פיספסתי חזרות של הבנות מצווה:-\ טופ... אני סתם קוראת ספרים ורואה טלווזיה ותוקעת מתוקים כל הזמן
ואפחד לא מחובר אצלי במסן
נוראאאאא משעמם לי... רק עוד שעה כולם חוזרים מהבצפר ואין לי כוח לחכות שעהה
אז אם מישו פה - דברו איתייי!!
יומקסום..
רותם

אייללוש

New member
ניצנושלי אצלי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

ניצנוש מהשכבה שלי אצלי

צהרייםםם../images/Emo110.gif

ישנתי אצל חברה.. היה אחלה:p ובחונכות היה נורא נורא קשה אבל גם נורא נורא כיף:) יש חניכים ממש בונבונים:) היה מצחיק..:p יומטווב..

l a h a v100

New member
קומונת תכניות טלוויזיה ישראליות

שלום חברים...
אתם מוזמנים לקומונה שלנו, קומונת סדרות טלוויזיה ישראליות. אז אתם בטח שואלים את עצמכם למה ?? למה אם יש קומונה לכל סידרה בנפרד? או פורום? אז הנה לכם: פה אנחנו נדבר על כל הסדרות ביחד, משחקים שקשורים לכל הסדרות, ו.. תאמת שזה די מתסכל להכנס לפורום או קומונה לכל סדרה בנפרד... ו דבר אחרון... אנחנו גם שלוש מנהלים, ככה שאין סיכוי שנהיה לא פעילים... תהנו.
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=23006 כנסו, יהיה כיף.
מי שמעוניין להצטרף שיכתוב הודעה חדשה שהוא חדש, כדי שיתקבל יפה... אל תשכחו לשמור אותנו לפייבוריטים...

יעל 13

New member
ערבבבבב

הייתי בעבודה...היה הכי מצחיק בארץץץץץץץץץץץץ הייתי צריכה לחתוך בטטות...והבטטה לא נחתכה...אז התעצבנתי ותקעתי את הסכין בתוך הבטטה וזה נתקע..אחר כך תקעתי את זה יותר חזק אז כל הבטטה התפרקה ועפה לכל כיוון במטבח בערך חחחחחחחחחחחחחחחחחח יו זה היה כזה מצחיקקקק זה היה נראה כאילו שמו פצצה על הבטטה והכל התפרק לחתיכות
כמה צחקנו יווו אחר כך הייתי צריכה למלא זיתים אז הלכתי למקרר...וזה לא מקרר כמו שאתם חושבים...זה חדר שכולו קפוא... בקיצור לא היה לי עם מה למלא את הקופסא של הזיתים..אז הכנסתי את היד לקופסא וקפאה לי הידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד זה היה קפואאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 היד שלי נעשתה כחולה!!!!!!!!!!!!! יו היה כל כך מצחיק היוםםם מחר אני עובדת מ5 בצהריים עד 12 בלילה... יו זה כל כך מעייף... עוד מעט אני הולכת לישון עד הבוקר...

יעל 13

New member
אה וגם...

אני וחברה שלי הלכנו לתחנת אוטובוס וחיכינו לו...ומרוב עייפות ישר נשכבתי על הספסל...התחלתי לשיר חחחחחחחחחח פתאום באתי ביציאה לחברה שלי..."איזה נוח להומלסים..." אחר כך אמרתי "איזו דפוקה אניי! לי יש מיטה בבית ולהם נוח חחחחחחחחח" פשוט מצאתי תנוחה כל כך נוחההה!! זאת עבודה מזה מעייפתת..!

למעלה