שרשור מומלץ/ לא מומלץ

רוני325

New member
אז אני ראשונה...

קניתי לפני שבועיים את המוצר הבא ויש לו הרבה יתרונות: מסיר מעולה כל לק, ללא אציטון, מגבון 1 מספיק ליד אחת ואם ממהרים אז לפעמים מספיק להסרת לק משתי הידיים, מגיע 10 יח' בחבילה, מתאים לנשיאה בתיק, טוב נו חסרון אחד יש לו וזה הריח החזק שלו...ומעבר לזה פשוט מוצר מושלם

Ultra marine

New member
אני גם רכשתי כאלה לפני כמה זמן

כשהם היו באריזה אחרת לדעתי. בכל מקרה, בגדול די התאכזבתי כי משום מה, אחרי כמה זמן, חודש נגיד הם כבר לא "רטובים" (מלאי חומר)... לא הייתי מצפה את זה ממוצר שהוא בסך הכל ארוז..

Ultra marine

New member
בהחלט קטע מוזר!

תראי מה קורה איתם בעוד כמה זמן.. לי יש 2 כאלה בתיק, אבל אני די מודעת לזה שרוב הסיכויים שהם לא יצליחו לעשות יותר מידי.. ואכן, הריח שלהם מאוד חריף.

אני גם רכשתי מזמן כאלו

הם היו כ"כ גרועים שכל החבילה נזרקה לזבל. לא אהבתי את הרעיון.

kaur

New member
מעניין, גם אני הייתי מרוצה מהם

ובן זוגי המטורף היה מרוצה מהריח

sHiR TaDmOr

New member
זה בדיוק מה שאמא שלי קנתה לי לא מזמן ../images/Emo6.gif

עוד לא השתמשתי, אבל היא אמרה שהם מעולים ...

iefrat

New member
CRACKLE

אכזבה ראיתי בפעם הראשונה בפורום ורצתי ממש רצתי לקנות: קנית גוונים 4 30 ש"ח האחד כי התלהבתתתתתתתתתתתתתתתי נגמר בקול ענות חלושה...אין אחידות, כל פעם עובי קו אחר. דוהה מהר אבל: יכול להיות שתלוי בטיב האיכות כי ראיתי ב VOUGE פרסום לקרקלים של קייטי פרי ל OPI וזה נראה WOW - לא נראה לי שאקנה שוב בעייני זה גימיק ותו לא

רוני325

New member
באממממממממממממת? אני דווקא מאד מאד מרוצה

מהתוצאות ולא נראה לי שצריכה להיות אחידות בקוים זה כל היופי בזה

Ultra marine

New member
אמנם לא ניסיתי

אבל גם אני לא התרשמתי מהגימיק הזה, סורי, זה סתם לא נראה לי מחמיא. אני בטוחה שהתמונה של קייטי פרי משופצת מספיק בשביל שזה יראה מושלם..

lilo4

New member
../images/Emo45.gif Nailgrowth Miracle של סאלי הנסן

קניתי אותו לפני שבועיים בערך בהמלצה של מישהי מהפורום [מתנצלת, אני לא זוכרת מי המליצה בדיוק
] מדובר במחזק ציפורניים שלפי ההבטחה אמור לעודד צמיחה של ציפורניים. המחזק אכן מחזק- בתחום הזה כבר אחרי כמה ימים ראיתי הבדל משמעותי לעומת המחזק של תפוח שבו השתמשתי עד עכשיו. אני עכשיו עם הציפורניים הכי ארוכות שהיו לי בשנים האחרונות, פשוט בגלל שכל פעם הן נשברו והייתי צריכה לקצר- מה שלא קרה לי מאז שהתחלתי להשתמש במחזק של סאלי הנסן. יתרונות נוספים של המחזק: אפשר להשתמש בו גם בתור טופ-קואוט. לא ניסיתי לכן אני לא יודעת להמליץ. אפשר כמובן להשתמש בתור שכבת בסיס, ומהבחינה הזו אני מאוד מרוצה. קל למרוח עליו לקים, ויש לי הרגשה שהוא גם תורם קצת לעמידות שלהם. ויש לי עוד תיאוריה לא מבוססת שיותר קל לי להסיר את הלקים עכשיו. לגבי הצהבה- לא יודעת להגיד, הציפורניים שלי הצהיבו כבר לפני כמה חודשים. חסרונות: עשיתי טעות וקניתי אותו בארץ. המחיר שלו בד"כ בסביבות ה-70-80 ש"ח, אחרי הנחה הוא עלה לי 60 ש"ח. אני מאמינה שבאינטרנט אפשר למצוא אותו בערך בחצי מחיר. הנוזל עצמו מאוד מאוד דליל, וקשה להסיר את רוב החומר על הצוואר של הבקבוקון, לכן במריחות הראשונות יוצא המון חומר. באופן אישי אני חושבת שהבקבוקון מכוער, אבל פרט לזה המבנה שלו לא כ"כ יציב. כל פעם כשאני מנסה להוריד עודפי חומר אני כמעט הופכת את הבקבוקון. בסה"כ: מחזק מאוד מומלץ. צירפתי קישור לאתר של סאלי הנסן, בשביל עוד פרטים.

רחלי ג

New member
RUTHIE1 ,../images/Emo13.gif

השבוע קיבלתי את ההזמנה מהאתר הזה שהזמנת. היה חסר להם חצי ממה שהזמנתי אבל, את הפצירה היה להם והיא הגיעה עם קרם לעור ולציפורניים.תודה חבל שלא ידעתי על המחזק של הנסן.את ממליצה עליו,נכון?בקנייה הבאה. תודה.

RUTHIE1

New member
הוא בסדר אבל אני לא סגורה על האם הוא גורם

להצהבה של הציפורניים... אחרי שאסיים את הבייס של CND אני אתן לו עוד נסיון...

G r o k e

New member
../images/Emo45.gif מייבש לק של וואו..

אגב אני ANGEL OF MOON זה פשוט כינוי חדש
הוא מדהים לגמריי! קניתי אותו ואחר כך רותי עירערה לי את הביטחון
אבל אני שמחה לדווח שהוא מדהים, תוך כמה דקות הציפורן שלי התייבשה פלאט. לגבי עמידות אני לא אוכל לבחון, כי בטח מחר בערב כבר הלק יירד ממני. אבל אני סופר מרוצה!!!!!

רוני325

New member
אני גם בונה עליו כי שלי נגמר (סאלי הנסן) ובא

לי להתחדש אבל יש ליבעיה אחת עם המייבש הזה שלא רשום עליו את המרכיבים ולכן אני לא יודעת אם הוא מכיל רעלים אולי מישהי יודעת?

למעלה