../images/Emo45.gif Nailgrowth Miracle של סאלי הנסן
קניתי אותו לפני שבועיים בערך בהמלצה של מישהי מהפורום [מתנצלת, אני לא זוכרת מי המליצה בדיוק
] מדובר במחזק ציפורניים שלפי ההבטחה אמור לעודד צמיחה של ציפורניים. המחזק אכן מחזק- בתחום הזה כבר אחרי כמה ימים ראיתי הבדל משמעותי לעומת המחזק של תפוח שבו השתמשתי עד עכשיו. אני עכשיו עם הציפורניים הכי ארוכות שהיו לי בשנים האחרונות, פשוט בגלל שכל פעם הן נשברו והייתי צריכה לקצר- מה שלא קרה לי מאז שהתחלתי להשתמש במחזק של סאלי הנסן. יתרונות נוספים של המחזק: אפשר להשתמש בו גם בתור טופ-קואוט. לא ניסיתי לכן אני לא יודעת להמליץ. אפשר כמובן להשתמש בתור שכבת בסיס, ומהבחינה הזו אני מאוד מרוצה. קל למרוח עליו לקים, ויש לי הרגשה שהוא גם תורם קצת לעמידות שלהם. ויש לי עוד תיאוריה לא מבוססת שיותר קל לי להסיר את הלקים עכשיו. לגבי הצהבה- לא יודעת להגיד, הציפורניים שלי הצהיבו כבר לפני כמה חודשים. חסרונות: עשיתי טעות וקניתי אותו בארץ. המחיר שלו בד"כ בסביבות ה-70-80 ש"ח, אחרי הנחה הוא עלה לי 60 ש"ח. אני מאמינה שבאינטרנט אפשר למצוא אותו בערך בחצי מחיר. הנוזל עצמו מאוד מאוד דליל, וקשה להסיר את רוב החומר על הצוואר של הבקבוקון, לכן במריחות הראשונות יוצא המון חומר. באופן אישי אני חושבת שהבקבוקון מכוער, אבל פרט לזה המבנה שלו לא כ"כ יציב. כל פעם כשאני מנסה להוריד עודפי חומר אני כמעט הופכת את הבקבוקון. בסה"כ: מחזק מאוד מומלץ. צירפתי קישור לאתר של סאלי הנסן, בשביל עוד פרטים.