שרשור סופ"ש תיכנונים? חמישי: שישי: שבת:
M Miss Independent New member 26/10/06 #1 ../images/Emo187.gifשרשור סופ"ש../images/Emo70.gif תיכנונים? חמישי: שישי: שבת:
M moshe present New member 26/10/06 #2 =) חמישי-ללמוד למבחן, הופעה ביוטבתה שישי-מבחן בוו ואחר כך לקנות מתנה לחברה..בערב אולי לצאת או סתם לשבת בשכונה.. שבת-לישוןןן ובערב חוגגים לחברה.
=) חמישי-ללמוד למבחן, הופעה ביוטבתה שישי-מבחן בוו ואחר כך לקנות מתנה לחברה..בערב אולי לצאת או סתם לשבת בשכונה.. שבת-לישוןןן ובערב חוגגים לחברה.
B Black Balloon New member 26/10/06 #3 ../images/Emo183.gif חמישי להתחיל להתכונן להסטוריה שישי ללכת לאנשהו שבת לחרוש(!!!) להיסטוריה
פ פיקסית נצחית New member 26/10/06 #4 תכנוני ה"מענינים" ב"ה חמישי:להסלבט קצת ושיעורי בית שישי:ללמוד למבחן ולצאת בלילה שבת:ללמוד למבחן ולישון!
תכנוני ה"מענינים" ב"ה חמישי:להסלבט קצת ושיעורי בית שישי:ללמוד למבחן ולצאת בלילה שבת:ללמוד למבחן ולישון!
G GR££N woMAN© New member 26/10/06 #5 ../images/Emo9.gif חמישי: הופעה של עברי שישי: כנראה שיעור רכיבה ראשון אחרי שנתיים שבת: אולי תחרות
I Infinity AL New member 27/10/06 #6 הסופ"ש שלי../images/Emo13.gif חמישי: הייתי בקיריון בבוקר והיה ממש כיף, אח"כ הלכתי לנטע אבל התבטל אז הייתי עם חברות, אחרי זה הייתה לי שיחת טלפון חשובה ועצובה שישי: בבוקר בצפר, אח"כ ללמוד לתיאוריה ובערב יומולדת לשתי חברות. שבת: ללמוד בעיקר...
הסופ"ש שלי../images/Emo13.gif חמישי: הייתי בקיריון בבוקר והיה ממש כיף, אח"כ הלכתי לנטע אבל התבטל אז הייתי עם חברות, אחרי זה הייתה לי שיחת טלפון חשובה ועצובה שישי: בבוקר בצפר, אח"כ ללמוד לתיאוריה ובערב יומולדת לשתי חברות. שבת: ללמוד בעיקר...
צ צטלע New member 27/10/06 #7 ../images/Emo188.gif חמישי: עבר היה. לא עשיתי משהו מיוחד. שישי: כנראה ללכת להפגש עם החברה שחזרה מבוסטון. שבת: ללמוד למבחן בערבית
../images/Emo188.gif חמישי: עבר היה. לא עשיתי משהו מיוחד. שישי: כנראה ללכת להפגש עם החברה שחזרה מבוסטון. שבת: ללמוד למבחן בערבית
ת תפוז קומפקטי New member 27/10/06 #8 באיחור../images/Emo3.gif חמישי עבדתי על הפרויקט באנגלית היום הייתי בחתונה של בן דודה שלי ומחר אמ..אני אהיה אצל אבא שלי
באיחור../images/Emo3.gif חמישי עבדתי על הפרויקט באנגלית היום הייתי בחתונה של בן דודה שלי ומחר אמ..אני אהיה אצל אבא שלי
9 999שקד דגן New member 27/10/06 #9 פוף. שישי: רביצה מוחלטת בבית. שבת: כלום [איזה כיף,שבוע שלם בלי מבחנים יהיה לי D:]
M Mrs big New member 27/10/06 #10 והנה סוף הדרך חמישי - בצפר, התנדבות, משה. שישי - השלמה בתנ"ך, השלמת שינה, חד"כ, הופעה בכפ"ס. שבת - סבא וסבתא?
והנה סוף הדרך חמישי - בצפר, התנדבות, משה. שישי - השלמה בתנ"ך, השלמת שינה, חד"כ, הופעה בכפ"ס. שבת - סבא וסבתא?
T The Shoe New member 27/10/06 #11 יאללה חמישי: בית ספר, פיתוח קול, להקה, לצאת שישי: לצאת לידיד שלי שבת: להתארגן לגדנ"ע וארוחת צהריים אצל סבא-סבתא.
יאללה חמישי: בית ספר, פיתוח קול, להקה, לצאת שישי: לצאת לידיד שלי שבת: להתארגן לגדנ"ע וארוחת צהריים אצל סבא-סבתא.
P patito ƒeo New member 27/10/06 #12 אוף /: ../images/Emo107.gif חמישי: התחלתי לראות עם חברה את "הר ברוקבק", ויתרנו די מהר על הסרט ועברנו לראות ת'משחק של מכבי XD שישי: היה לי יום מרוכז בקולנוע :| עוד מעט נוסעים למסעדה לחגוג לאבא יומולדת, אח"כ לא יודעת.. שבת: לחרוש לספרות הדר אני צריכה לדבר איתך :|
אוף /: ../images/Emo107.gif חמישי: התחלתי לראות עם חברה את "הר ברוקבק", ויתרנו די מהר על הסרט ועברנו לראות ת'משחק של מכבי XD שישי: היה לי יום מרוכז בקולנוע :| עוד מעט נוסעים למסעדה לחגוג לאבא יומולדת, אח"כ לא יודעת.. שבת: לחרוש לספרות הדר אני צריכה לדבר איתך :|
M Miss Independent New member 27/10/06 #13 באיחורP: חמישי: בבוקר סתם לא עשיתי עם עצמי משהו מועיל,בערב עבדתי. שישי: בבוקר קניות עם אמא,בערב הופעה של שייגעצ בבארבי ת"א. שבת: עבודה מ2 עד 12...
באיחורP: חמישי: בבוקר סתם לא עשיתי עם עצמי משהו מועיל,בערב עבדתי. שישי: בבוקר קניות עם אמא,בערב הופעה של שייגעצ בבארבי ת"א. שבת: עבודה מ2 עד 12...
® ®NuLy® New member 27/10/06 #16 ../images/Emo205.gifMe../images/Emo9.gif חמישי: הופעה של הדורבנים שישי: סתם בבית... שבת: מתמטיקה סופ"ש רגוע לכולם
../images/Emo205.gifMe../images/Emo9.gif חמישי: הופעה של הדורבנים שישי: סתם בבית... שבת: מתמטיקה סופ"ש רגוע לכולם