שרשור שאלות.

rr121

New member
אנשיים תגידו

נגמרו ההקלטות בבאר שבע?אם לא איפה אפשר להקליט?אם כן.מתישהו יהיה שוב?

Jen74

New member
למה ביטלו את ההקלטות בראשון?

זה ממש לא הוגן. אני ממש במקרה נכננסתי היום לראות מה קורה וראיתי שכתוב ממש בקטן שההקלטות בראשון בוטלו ומחר הייתי אמורה ללכת עם הבת שלי. זה לא הוגן!!!!! אין לי אפשרות לקחת אותה לסינמה סיטי או לפולג. לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHIRUSH1602

New member
שאלה על ההקלטת בחיפה

ראיתי שבראשון בוטלו ההקלטות, זה אומר שההקלטות בחיפה יתחילו יותר מוקדם, או שאין קשר והמועד נשאר אותו מועד? תודה.

lady parket

New member
שאלה על ההקלטות

אני מתנצלת שאין לי זמן לקרוא את ההסברים על התחרות עברתי דירה עכשיו ואני גם עובדת על המוזיקה יש לי פלייבק של שיר קיים (cover) שאין במאגר של ORANGE MUSIC אפשרי להקליט אותו? ב. ראיתי בפליקסים מספר סרטונים של אותה מבצעת זה אומר שאני יכולה להקליט מספר שירים?......... ג. במידה וכן, אני צריכה כל פעם מחדש להירשם לכל שיר? או שאני יכולה להגיע למועד שנירשמתי אליו ולהקליט מספר שעות ברצף?

עיני ים

New member
היי יש לי שאלה!!!

הקלטתי קליפ בסינימה סיטי ב2.11 מתי יעלו אותו לאתר או שהם לא מחוייבים, ואיך אפשר ליצור איתם קשר אם אפשר בכלל אודה למי שיענה כי ראיתי את הקליפ הוא יצא טוב ואני רוצה שיראו אותו כבר באינטרנטטט אוהבת חןןן

orangemusic

New member
היי SHIRUSH1602

ההקלטות בראשון לציון אכן בוטלו, אך אין שינוי במועדי ההקלטות בחיפה. נשמח לראותך!!

אושRתי

New member
היי.

קודם כל מעבר קל. לגבי השאלות שלך- א.אפשר רק שירים שמופיעים ברישמה של האתר. ב.כל מספר אורנג חדש שווה הקלטה נוספת. כלומר תצטרחי להירשם לכל אחד בנפרד. בהצלחה.

orangemusic

New member
שלום Jen74

ההקלטות בראשון לציון בוטלו בשל סיבות שאינן בשליטתנו. אנו מתנצלים על חוסר הנוחות ומקווים לראות אותך בפעילויות הבאות של orange.

Jen74

New member
הבעיה שלי שכתושבת אזור השפלה

אין לי אפשרות לקחת את הילדה לשום מקום. אף נקודה שהוצעה או מוצעת על ידי אורנג' מיוזיק לא בקרבת מקום המגורים. אנחנו מלוד ולכן לא ריאלי בשבילנו להגיע לבאר שבע, פולג או סינמה סיטי. ראשון הייתה ברירת המחדל שלנו. לכו תסבירו עכשיו לילדה בת 11 שמתה להקליט את עצמה שרה למה היא לא יכולה להקליט כמו כל האחרים.

orangemusic

New member
הייrr121

ההקלטות בבאר שבע אכן נגמרו. להלן רשימת המיקומים הבאים בהם נהיה: 12/11-16/11 14:00-22:00 חיפה - קניונים גרנד קניון 20/11-23/11 14:00-22:00 אשדוד - קניונים קניון סי מול 26/11-29/11 14:00-22:00 נתניה קניון השרון נשמח לראותך!

אושRתי

New member
../images/Emo187.gifשרשור שאלות.

נא לשרשר לכאן את כל השאלות שלכם. תודה.

למעלה