תמונות חדשות של מלאני ואגב אני חדשה קוראים לי נטלי ואני בת 16 וחצי ואני מאוד אוהבת את מלאני
M mustik1 New member 23/3/07 #1 ../images/Emo187.gifתמונות חדשות של מלאני../images/Emo187.gif ואגב אני חדשה קוראים לי נטלי ואני בת 16 וחצי ואני מאוד אוהבת את מלאני
../images/Emo187.gifתמונות חדשות של מלאני../images/Emo187.gif ואגב אני חדשה קוראים לי נטלי ואני בת 16 וחצי ואני מאוד אוהבת את מלאני
M mustik1 New member 23/3/07 #8 ../images/Emo187.gif08 אחרון../images/Emo187.gif אז מה אתם אומרים נכון שהיא מהממת
A actimel New member 23/3/07 #11 וולקאם טו דה קלאב ../images/Emo13.gif התייחסנו לתמונות ולא לנטלי אנחנו שמחים לאמץ אותך לפורום החמים שלנו
וולקאם טו דה קלאב ../images/Emo13.gif התייחסנו לתמונות ולא לנטלי אנחנו שמחים לאמץ אותך לפורום החמים שלנו
M Music4Life New member 29/3/07 #14 מממ היא נראת מוזר... לא יודעת, לא הכי אהבתי...הפוני הורס נראה לי ]ממ באמת לא הכי יפה לה פוני] או שזה בגלל שהשיער שלה בפאן עצבני משהו לא יפה, כי השיער ממש נראה דבוק לה לפנים
מממ היא נראת מוזר... לא יודעת, לא הכי אהבתי...הפוני הורס נראה לי ]ממ באמת לא הכי יפה לה פוני] או שזה בגלל שהשיער שלה בפאן עצבני משהו לא יפה, כי השיער ממש נראה דבוק לה לפנים
A actimel New member 30/3/07 #15 או ניבקס יפתי ../images/Emo13.gif איזה מהמם לראות אותך. תזהרי להעביר ביקורת על מלאני שלנו הא? חחחחחחחחחחחחחחחח מואה
או ניבקס יפתי ../images/Emo13.gif איזה מהמם לראות אותך. תזהרי להעביר ביקורת על מלאני שלנו הא? חחחחחחחחחחחחחחחח מואה
M Music4Life New member 31/3/07 #18 ../images/Emo51.gif ענתו'ש!!! תגעגעתי אלייךךךךך אני הולכת לכתוב לך מסר וחסר לך שאת לא עונה לי [ראי הוזהרתתתת!] מואה בחזרה!
../images/Emo51.gif ענתו'ש!!! תגעגעתי אלייךךךךך אני הולכת לכתוב לך מסר וחסר לך שאת לא עונה לי [ראי הוזהרתתתת!] מואה בחזרה!
A actimel New member 3/4/07 #19 אפרופו פונינט עכשיו אצלי ../images/Emo13.gif וזה לא בגלל נינט! ראו הוזהרתם... בקרוב אוריד תמונה חדשה עם הפונימל שלי חחחחחחחחחחחחח מעכשיו תגידו פונימל... יש מצב כזה שנינט מחקה את מלאני?
אפרופו פונינט עכשיו אצלי ../images/Emo13.gif וזה לא בגלל נינט! ראו הוזהרתם... בקרוב אוריד תמונה חדשה עם הפונימל שלי חחחחחחחחחחחחח מעכשיו תגידו פונימל... יש מצב כזה שנינט מחקה את מלאני?
A Ana Lyn Newkirk New member 4/4/07 #20 נינט היא חיקוי מהלך.. ../images/Emo6.gif ובלי קשר, אני בטוח שהפוני ייראה עבורך יותר סבבה מאשר הוא נראה בשביל מלאני
נינט היא חיקוי מהלך.. ../images/Emo6.gif ובלי קשר, אני בטוח שהפוני ייראה עבורך יותר סבבה מאשר הוא נראה בשביל מלאני