תפוחים מסוכרים

קעקועים מארה"ב ב 50 אג כל הקודם זוכה !../images/Emo24.gif

לכל בעלי דוכני הקעקועים !
הגיע משלוח מיוחד מארה"ב של קעקועים מדהימים. במחיר מטורף 50 אג לקעקוע. מעל כמות מסויימת יינתן רולאפ במתנה !! כל הקודם זוכה !

../images/Emo151.gifאירוע התנדבותי לילדים חולי סרטן../images/Emo151.gif

בואו נעלה חיוך על פניהם... ביום א 02/01/2011 בשעה 17.00 מתקיים אירוע התנדבותי לילדים חולי סרטן בבית חולים רמב"ם. כל מי שמעוניין לעזור בהתנדבות בדוכני מזון כשרים ,צעצועים וכו.... מוזמן לפנות אלי לנייד. אין צורך בצמר גפן מתוק ובפופקורן את זה אני תורמת. שאו ברכה:))

../images/Emo187.gifתפוחים מסוכרים../images/Emo187.gif

תפוחים מסוכרים באיכות הכי טובה בארץ באחריות ! ניתן להזמין כל כמות במחירים סבירים, משלוחים לכל הארץ .

אביעד989

New member
מי הקנאי עד ליפני חודש ההית דוכן מזון

והיום את כבר מיתחרה בחן ומשווקת גדולה אז אל תנסי ללכלך את פייך על אנשים טובים כמו מרב

הקנאה הורגת אותך מירב קעקועים מס 1 בכישורייה

מבחינת חיבה חיבוק חיוך לילד ולטף אל תנסי להיתחרות בה או בחן שיוק שממנו קנית תרולפ וגם לו את כבר מנסה לשפוך הרס לפחות אל תפרסמי בפייבוק תרולפ עם שם של מישהו אחר גם עליו עינייך צרה ונהית משווקת גדולה מאינה שמרוב עסקים בארץ ובעולם את משלמת המון מס ולא חסר לך כסף אולי תפתחי מפעל מה את עושה בדוכנים את כבר ספקית גדולה בעלת שם בארץ ובעולם אז פני לדרך אחת ואת עיינך תרימי לבורא עולם ותבקשי סליחה ומחילה והפסיקי להישתמש בחולים וכדומה קודם כול תיהיה בת אדם מבלי ליפגוע בך ותראי את הערותיי בדרך בונה קרן

חיה יקרה

אני ממש מתפלאת איך את עוד לא הבנת ש "קרן תכשיטים" ו "אביעד 989" שניהם זה מירב קעקועים. אם לא שמת לב אביעד 989 פתח פרופיל היום וקרן תכשיטים פתחה פרופיל בשבוע שעבר. לא מכובד לפורום כזה לתת לאנשים שלא יודעים אפילו להתנסח וספק אם סיימו את כיתה ג להגיב בסגנון זול ובוטא. קבלי זאת כביקורת בונה. ערב נפלא זוהרית

HayaBee

New member
כן גם אני מבינה את זה וגם מתוך נסיון העבר

ההתנסחות לא משתנה כשמשנים כינוי, גם לא השיטה. אודה לך באם תניחי להמשך להשמע בקול דממה דקה.

למעלה