brighter פרק 10

mcfly danna

New member
../images/Emo187.gifbrighter פרק 10 ../images/Emo187.gif

ובכן, צר לי להודיע לכן, זה הפרק האחרון.
NOT , יש עוד עונה, אבל אני לא בטוחה שאפשר לפרס את זה.. נשאל.. ובכן, תקציר דרמטי לפרקים האחרונים: דני התשנק עם מעריצה, היילי ראתה את זה, היא כועסת עליו, לא רוצה לדבר איתו, הוא מתכנן משהו והיילי מול שער [XD זה היה ממש לא קשור..] והנה הפרק האחרון של העונה.. פרק 10 "הגענו" אמר הנהג בחיוך ממזרי. "לאן? אני לא מכירה את המקום. זה בהחלט לא שדה התעופה" אמרה היילי בחשדנות. לפתע הבחינה בפתק הסמוך לשער, שעליו כתוב היילי בכתב גדול. היא יצאה מהמונית והלכה לכיוון הפתק, בלי ששמה לב שהמונית נסעה בלעדיה. כאשר הבחינה בזאת, מצאה את מזוודותיה מסודרות על המדרכה. לבה התמלא חששות. היא פתחה את הפתק באיטיות רבה, כאילו הוא עומד להתפוצץ. בפנים היא מצאה משפט: "לכי בעקבות המנגינה". היילי שמעה צלילים רכים בוקעים ממאחורי השער. היא פתחה את השער החורק באיטיות ונכנסה. הריח הראשון שאפה פגש בו היה ריח נעים של פרחים. היא אהבה את זה מאחר ואהבה מאוד פרחים, בעיקר סיגליות. המוזיקה החלה להתגבר ככל שצעדה קדימה. היא הסתכלה על הפרחים מסביבה, על השושנים, הסיגליות, האירוסים והוורדים. היא הרימה את ראשה וראתה מולה אוהל לבן שעליו חץ המורה להיכנס פנימה. היא הבינה שמהאוהל בקעה המוזיקה, שלפתע, באורח פלא, נעצרה. היילי התקרבה בפקפוק אל האוהל, הסיטה את וילון הכניסה ונכנסה. בפנים היא ראתה שולחן ערוך בצורה יפיפייה, סיגליות המציפות את כל האוהל וכמובן את דני. "דני, מה... מה קורה פה?" שאלה בגמגום. "שששש, sorry's not good enough" אמר דני וניגש אל הגיטרה שלו. היילי לא הבינה למה התכוון ודני חש בכך. "כתבתי לך שיר, מקווה שתאהבי" אמר בחיוך מתוק. הוא החל לשיר לה את השיר, "I can't stop lovin' you…" כאשר בין רגע הצטרפו אליו טום, דאגי והארי. לטום ולדאגי היו גיטרות ולהארי היה תוף מרים. הם ניגנו בצורה הכי היפה שנוכל רק לתאר וגרמו לה להזיל דמעה. לאחר שסיים ניגש אליה וחיבק אותה והיא לא יכלה להתנגד לו. "נו, אז מה את אומרת?" שאל דני בתקווה לשמוע משהו חיובי. "אני אומרת ש..." ונישקה אותו ברכות. חברי הלהקה הבינו שמפה זה כבר לא עניינם ועזבו את האוהל, למרות שדאגי ניסה להישאר והארי משך אותו בכוח החוצה. "בוא דאגי, אתה לא זוכר שיש לנו את ה"משהו" הזה בחוץ? אל תדאגו לנו, דני, אנחנו נהייה בחוץ. כולל אותך דאגלס!" אמר הארי ומשך בחולצת דאגי שנית. השניים התנשקו זמן רב שלפתע נזכרה היילי שעליה לנסוע לחתונת אחיה. היא דחפה אותו קלות, רצה אל תיקה והוציאה ממנו את הפלאפון כדי לבדוק את השעה. "יש עוד שעה עד הטיסה, אני חייבת לצאת עכשיו אחרת אני לא אספיק! דני, אני חייבת לנסוע..." אמרה וקלטה בין רגע מה הדבר אומר לגביה ולגבי דני. היא חששה שאם תיסע הוא ישכח אותה והקשר ביניהם יגמר, היא אהבה אותו יותר מדי בשביל שזה יקרה. את מחשבותיה קטע דני."שני כרטיסים לקליפורניה בשעה 8?" אמר דני ונפנף בשני כרטיסי טיסה. "דיברתי עם ההורים שלך והם אמרו לי שאין בעיה, הם די עזרו בעניין הזה.." אמר וחייך חיוך צדדי. היילי, שהייתה המומה מהמתרחש, קפצה על דני וחיבקה אותו חזק עד שבקושי הצליח לנשום. לקח לשניים עוד קצת זמן לעסוק בענייניהם, ואז קפצו לשדה התעופה, כאשר דני מחופש בעזרת משקפי שמש, כובע ובגדים שחורים. היילי צחקה עליו שהוא נראה כמו סוכן חשאי. "מתי המשימה הבאה, אף בי אי?" שאלה היילי בגיחוח. דני הסתכל עליה במבט עצבני אך מיד שינה אותו לחיוך שמבשר שיהיה רק טוב מכאן והילך. "את מוכנה לחופשה מהסרטים, היילי אדמס?" אמר דני באושר. "אני מוכנה בהחלט! דני אלן דיוויד ג'ונס!" צעקה היילי. דני נבהל מהצעקה ושם את ידו על פיה. שניהם צחקו. כאשר הגיעו לשדה התעופה, מצאה היילי את הוריה עומדים לעלות למטוס. הוריה הבחינו בה וצעקו לעברה ולעבר דני. היילי הנבוכה החלה להסמיק, "תתרגל מעכשיו" אמרה לדני. תגובות? ואם מישהי בא לה להתעדכן בפרקים הבאים.. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=474683

white in Angel

New member
אני מתה גם על הפיק הזה

הוא כזה חמוד................................ ומגניב............ יש דברים ממש מצחקים בפיק שלך שהורגים אותי...
מתה על פיקים זה שמי השני......

white in Angel

New member
חחח...

מתי את מתכננת לפרסם את פרק 5 של העונה השנייה
אהבתי שדני הלחיץ שם את היילי...

rox love BSM

New member
XDD להארי היה תוף מריםXDDD

אין לי מושג להמ אבל זה ממש הצחיק אותי.... תפרסמי את עונה 2!

rox love BSM

New member
XDDDDDDDDDDDDDD

עכשיו גרמת לי לתאר את הארי עם תוף מרים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עכשיו אני בחיים לא ירגע XDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDDDDDDDDDDDDD

זה כל כך מצחיקקקקקקקקק אני רואה את הארי כזה מקפץ לצלילי ריקודי עם ורוקד ריקודי עם עם התוף מרים שלו ביד
הארי:"קדימה כולם, וצעד תיימני...שאבתם מים בששון.... ועוד צעד תיימני.. עם התוף קדימה" מרים את הראש שלו למעלה כמו על המתנשאים האלה המורות XDD XDDDDDDDDD

XDDDD צעד תימני גדוללל!!!

הלכנו היום להצגה לכבוד שנות ה-60 של המדינה ואחת השחקניות התחפשה לתמניה וכולם הסתכלו עליי וצחקו ואמרו לי לשיר איתה ולרקוד !!! XDDDDDDDDD (אני תמניה...)

למעלה