brighter פרק 8

mcfly danna

New member
../images/Emo187.gif brighter פרק 8 ../images/Emo187.gif

אוקי, יש עוד 2 פרקים לעונה הזאת...כפי שאמרתי..זה ממש קצר... ועידכנתי את פרק 3 בעונה החדשה, מי שרוצה לראות : http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=474683 אוקי, פרק 8 היילי ההמומה הדפה קלות את ברוק. "מה את...עושה?!" שאלה היילי בתקיפות. "אני... אני מצטערת, אני לא יודעת איך זה קרה..." אמרה ברוק בגמגום, אך לפני שסיימה את המשפט, היילי כבר רצה במעלה המדרגות אל חדרה ושם נעלה את עצמה. ברוק המבולבלת, שלא ידעה היכן להחביא את עצמה, החלה להריץ במוחה מחשבות רבות: "איך זה קרה לי? זה לא היה אמור לקרות, אני לא אוהבת אותה ככה, היא חברה שלי ולא יותר מזה, היא תסלח לי אי פעם?..." את רצף מחשבותיה קטע צלצול טלפון. "הלו" אמרה ברוק ברוגז, "היי ברוק, זה אני, דני, היילי קיבלה כבר את המתנה?" שאל דני בהתלהבות, "כן, היא קיבלה, אני אדבר איתך אחר כך, זה לא זמן טוב עכשיו" אמרה ברוק במרירות. "אוקיי... ועם היילי אני יכול לדבר?" "דני, לא עכשיו! ביי!" צעקה עליו ברוק. לפני שברוק הספיקה לנתק, היילי שמעה מלמעלה את השיחה והחליטה לענות לטלפון. ברוק טרקה את השפורפרת אך היילי נשארה על הקו. דני חש שיש מישהו נוסף על הקו. "הלו? הלו?" שאל דני בעצבנות. "היי, דני" אמרה היילי בקול שקט. "היילי! מה את אומרת על המתנה?" שאל דני כאשר חיוך גדול הופיע על פרצופו. "דני, אני לא יכולה לדבר עכשיו, אני אורזת" אמרה היילי בעצב."מה? לאן את נוסעת?" שאל דני כאשר החיוך הגדול החל הולך ונעלם. "אני נוסעת לקליפורניה, לחתונת אחי, אני לא יודעת מתי אחזור ואם אחזור" אמרה היילי כאשר עיניה החלו להיות רטובות. "מה?! את לא יכולה לנסוע, בבקשה, אל תסעי!" אמר דני בקול חנוק, כמעט מתחנן. "דני, בבקשה, אני נוסעת עוד שלושה ימים. תבין אותי. אני חייבת לסגור. ביי." אמרה היילי וניתקה באיטיות. דני ההמום בצד השני של השפורפרת לא ידע מה לעשות עם עצמו. הוא החל להסתובב בחדר, ללכת מצד לצד, למצוא פתרון לחוסר אי ההבנה שהפך לקטסטרופה אחת ענקית. רק את עצמו היה יכול להאשים בנזק הזה. דאגי, שהיה בחדר השני, שמע את שיחת הטלפון. הוא היסס אם לגשת לדני אך לבסוף החליט שעליו לעשות כן. "דני, אתה בסדר?" שאל דאגי בהיסוס. "לא... ממש לא... היא נוסעת... אני חייב לעצור אותה..." אמר דני בחוסר החלטיות. "אבל אמרת בעצמך שאם היא לא תסלח, תוותר, תניח לה" אמר דאגי, מנסה לגרום לדני לראות את המציאות. "נכון, אבל אני עוד לא מוכן לוותר, אני רוצה אותה!" אמר דני במהירות. "אני יודע מה צריך לעשות!" אמר דני בהתלהבות. __________________________________________________________ מה דני יעשה? מה לעזאזל הקטע של ברוק? האם דני יספיק בזמן לגרום להיילי להשאר? כל זאת בפרקים הבאים...

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני שמתי -../images/Emo23.gif- ../images/Emo9.gif

ואיי זה פעם ראשונה שאני מגיבה
כ"כ יפה ~! אבל ממש ממש קצר~~!! ממש אהבתי את הפרק ומחכה לפרק הבא!
נ.ב איזה מסכן דני
טוב סיימתי..XD

white in Angel

New member
נמאס לי................

אני משתגעת כי זה קצר... אני לא יכולה יותר.................. אני משתגעת........... אהאהאה............

michalie XD

New member
איי יאי יאי

איזה מסכן דנייייייי נווו הוא כזה מאמי
מה הקטע שלה למה היא לא רוצה לחזור?! פרק יפהה
נ.ב חבל שהוא קצר תנסי טיפה להאריך אותו

white in Angel

New member
דני מסכן פה...

צודקת... בפיק שלך הוא לא............................ גררר........... אחלה פיק מתה על פיקים לא משנה עד כמה הם טובים או גרועים.... במקרה של פורום זה הם מצוינים................................ חברות שלי אומרות לי "תגמלי מהם סתם חבורת גייז" ואני בתגובה אומרת להם ,"אני ארצח אותכם.."

butbut

New member
XD בפיק שלי הוא ההיפך ממסכן..

אצלי הוא זה שגורם לטל להיות מסכנה. XD

גרבע

New member
אעאאאאאאאא

ברור שהוא יספיק.הוא ירוץ אחרי המטוס שלה! איזה קקי ברוק O:

למעלה