Destroya Weekend

lilison13

New member
../images/Emo187.gifDestroya Weekend../images/Emo187.gif

שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

ronali001

New member
למה נגמר פורים,למהה??

שיר השבוע של MCR: Disenchanted,sleep,cancer שיר השבוע בכללי: אהבה-דניאל סולומון אמן/אלבום השבוע: Get Scared Panic! at the disco-vices and virtues סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: משחקי הרעב- הספר הכי יפה שתקראו בחיים שלכם D: דבר טוב/רע שקרה השבוע:
קיבלתי 82 במתמטיקה!
היה חרא של שבוע >< יום הכי טוב השבוע:
יומראשון ויום הכי רע השבוע: יש יותר מידי
חמישי
רביעי התחדשות השבוע: חולצה+חצאית מTNT,איפור. האדם שעשה לי את השבוע:
סיכום שבוע במילה אחת: חרא שבועע-אין לי מילים יותר טובות לתאר את השבוע הזה ציטוטי השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: ללמוד לשני מבחנים... להגיש עבודה בביולוגיה תמונת השבוע: כל פעם שאני רואה את התמונה הזאת-עולה לי חיוך על הפנים
לא יודעת למה-ישלו כוחות על
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמיאומיאו

זה לא יהיה חופר כי קשה לי מהפלא. -לא היה -א.ל.ף. סונג-גודוויל&מגי לולולול הדבר הכי דפוק בעולםםםם והשירים הרגילים וזה... והחדשים של אינפיניט וזאא וסנב!!!! -הרגילים... סופר ג'וניור, שייני, ביג באנג, וכמובן אינפיניט זאא וסיאנבלו בגלל הקאמבאקס המדהימים~ -בגדול, בעיקר תוכניות הופעות כגון מיוזיקור ואינקיגאיו. לא הרבה חוץ מזה. -טוב- פוריםםםםםםם, רע- לאדעת, להיות בבסיס? כבר פחות... אה ועוד משהו טוב- לימדתי את עצמי האנגול!!!!! אה ולפגוש חברות בכנס ובמפגש קייפופ.... שאגב היה די גרוע אז זה גם משהו רע. -הכי טוב- ממממ ראשון ושני חיחי ואפילו שלישי. -הכי רע- לאדעת... חמישי? הגיע הדיסק של סופר ג'וניור מ
-מממ חברה~ חברות יותר נכון חחח אתן לא מכירות אותן מב יעזור לכן השמות שלהן -מיאו~~~~~~~ -אין -לחזור הביתה? לול -אוף רציתי לנעלות משהו אבל זה לא שמר את זה כמו שצריך... אז נשים את המושלמת שליייייייייי

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR: פלנטרי גו! שיר השבוע בכללי: אין.. אמן/אלבום השבוע: MCR ♥ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: אין דבר טוב/רע שקרה השבוע:
היה חופש פורים
היו טילים ביום רביעי :'(
היה ביום רביעי את WTTP ברדיו
היה חופש רביעי חמישי שישי
יום הכי טוב השבוע: חמישי ושני ויום הכי רע השבוע: רביעי
התחדשות השבוע: אין האדם שעשה לי את השבוע: אין סיכום שבוע במילה אחת: מוזר ציטוטי השבוע: אין תכנונים לשבוע הבא: אין תמונת השבוע: אין

XoLilMissLolaoX

New member
כעיקרון חזרתי מהסמינר וכן עדיין לא הלכתי

לישון אני בדרך חחח אז אני אסכם מחר

lilison13

New member
LET'S KILL TONIGHT

שיר השבוע של MCR: VAMPIRE MONEY שיר השבוע בכללי: HURICANE - פאניק אט דה דיסקו אמן/אלבום השבוע:פאניק אט דה דיסקו סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע:האוס,שקרניות קטנות ויפות נגמררר :( דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא זוכרת יום הכי טוב השבוע: ראשון שני ויום הכי רע השבוע: שלישי התחדשות השבוע: נקע ברגל? האדם שעשה לי את השבוע: חברה אחת סיכום שבוע במילה אחת: MEH ציטוטי השבוע: לא זוכרת תכנונים לשבוע הבא: מבחן בהסטוריה,בתנ"ך ובחן במתמטיקה תמונת השבוע: אחרכך נוסיף

למעלה