איזה גגשששםםםםםם

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאיזה גגשששםםםםםם../images/Emo186.gif

יאאאאאאאאאאאא תגידו גם אצלכם יורד כל כך הרבה גשם

כןןןןןןןןןןן

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

../images/Emo79.gif../images/Emo142.gifכככככככככןן../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif../images/Emo136.gif

הייתי היום יכולה ללכת לאולפני אקזיט לפגוש את שירי מימון[
]- למרות שכבר פגשתי והצטלמתי איתה.. (לשים תמונה?) והייתי עם מטריה שחזרתי מהביה"ס וכל הזמן היא התהפכה ובסוף כולי הייתי מללאההה במיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אבל רציני

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif יקד מספיק

כדי שאני אחזור הבייתה רטובה בטירוף

אכן!

עד לפני כמה דקות, נרטבתי כולי בגשמי המרכז.. אני אוהבת לדדות בגשם ובקור. וגם בבי"ס.. ברד ירד (והפעם במרכז ישראל, לא בדרום ספרד).. והיה כזה קודר ומענג.. חורף זו עונה מדהימה.

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ברדדדדדדדד ../images/Emo99.gif

היום ירד, ועוד בלי גשםםםםם.. היה שולטטטטט

y a ® d e n a

New member
גשם זה כל כך שווה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif

חח בקיצור, לפני שהתחיל הגשם כל הזמן דיברנו על זה שאמרו שירד גשם חזק ולא יורד, ואז פתאום התחיל הגשםםם
היה שווה, ואז אחרי שסיימנו את הלימודים, חברות שלי נסעו בהסעות שלהן הביתה, חברה אחרת שלי נסעה באוטובוס ואני ועוד חברה שלי נשארנו ללכת לבד. בקיצור, התחלנו ללכת בסופות גשמים ורוחות חזקות לאללה ואז היא נזכרה שיש לה מטרייה...
וואלה יופי חצי דרך אנחנו מתות מקור רטובות לאללה, הגרביים שלי כבר היו ספוגות במים, פתאום היא באה "אוי שכחתי יש לי מטריה!" טוב שיהיה... אנחנו פותחות את המטריה, תוך שניה ממש היא נשברה בגלל הרוח!! טוב אנחנו ממשיכות ללכת, והגשם מתחזק עוד יותר... ועוד יותר.... ועוד יותר... כבר התחיל להיות טיפה ברד
יופי... מזל שכבר היינו קרובות לבית שלי אז הגעתי מהר הביתה! הגעתי הביתה עם פנים אדומות מרוב קור, א הצלחתי להזיז את האצבעות שלי ועדיין מרוצה- נו מה גשם

למעלה