הפרק היומי! השריפה!! עכשיו!!!!!!!11
T The £unky §tar New member 11/2/07 #1 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהפרק היומי! השריפה!! עכשיו!!!!!!!11
א אנהי הNתוקה New member 11/2/07 #3 איזה פרק../images/Emo58.gif יואוו מסכנה פלורר איך היא נשארה בתוך המקום הזה ואיזה אמיץ דון פריזר איך הוא נכנס בלי לחשוב פעמיים כדי להציל את האנשים האהובים עליו. קראתי בYES מה יהיה מחר והיה כתוב שפדה יציל את פלור ושפלור תהיה במצב קשה. אחלה פרקק..מחכה למחררר
איזה פרק../images/Emo58.gif יואוו מסכנה פלורר איך היא נשארה בתוך המקום הזה ואיזה אמיץ דון פריזר איך הוא נכנס בלי לחשוב פעמיים כדי להציל את האנשים האהובים עליו. קראתי בYES מה יהיה מחר והיה כתוב שפדה יציל את פלור ושפלור תהיה במצב קשה. אחלה פרקק..מחכה למחררר
didalf Well-known member 12/2/07 #4 ../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif איי אני אוהבת תפרק הזה. אבל ראיתי רק תהתחלה [ ] ותסוף[ ] חחח בשביל לראות תסוף ברחתי במיוחד מארוחת הערב אני הולכת לשניה עלק יאיי אני חייבת לראות תהתחלה מחר נראה לי שאני זוכרת תפרק הזה הוא היה מזה עצוב וגם שיא-פלור לא דיברה כל הפרק
../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif איי אני אוהבת תפרק הזה. אבל ראיתי רק תהתחלה [ ] ותסוף[ ] חחח בשביל לראות תסוף ברחתי במיוחד מארוחת הערב אני הולכת לשניה עלק יאיי אני חייבת לראות תהתחלה מחר נראה לי שאני זוכרת תפרק הזה הוא היה מזה עצוב וגם שיא-פלור לא דיברה כל הפרק