התפקדות מרץ

Queen for a day

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo148.gifהתפקדות מרץ../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

זאת אמורה להיות הפינה שלי, גנבו לי אותה פעמיים.
שם:
מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר:
בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]:
מסר לאומה: חג שמח

Queen for a day

New member
הא../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים להוסיף תמונה כמובן!

אניאניאניאני!

שם: צוף פלוטקין, או באאזו. גיל: 14 מיקום בארצנו: גליל, משגב מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר: יש מסנג'ר, אבל אני לא משתמשת בו. בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: israblog.co.il/87821 מסר לאומה: Peace!

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שם:ג'ונתנ גיל:14 מיקום בארצנו: ג'רושליימ מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר:[email protected] בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]:אינ מסר לאומה: ...

mogili

New member
מתפקדה!

שם: גילי גיל: 14 מיקום בארצנו: נו בצפון, מה זה משנה. מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר: מי שממש רוצה, מסר אישי. בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: נע מסר לאומה: נמ

../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

שם:נועה גיל:15.7 מיקום בארצנו: עזוש מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר:במסר! בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: *מגלגלת עיניים* מייספייס במסרP= מסר לאומה:גלו גלו גלו

:]

שם: אפרת גיל: 13 מיקום בארצנו: גבעתיים מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר: בפרטי :) בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: www.myspace.com/efraty מסר לאומה: חיה ותן לחיות. =]

אחרי הדבר הארוך, מהנה לענות על זה

שם: תום גיל: ב19 למרץ יהיה לי 17 =) *אושר* מיקום בארצנו: חור קטן בדרום מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר: 284989193 בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: נופ מסר לאומה: פורים הקוסם מארץ עוץ - הפסדתם שלא ראיתם והייתם

AriellA100

New member
../images/Emo13.gif

שם: אריאלה גיל: 18 מיקום בארצנו: עכו מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר: [email protected] בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: מסר לאומה: יהיה טוב

הוו.. אני אוהבת שאלונים כאלה

שם: אפרת
מקום בארצנו: מעלה אדומים, חור ליד לרושליים.
אייסיקיו: 224711746 ומסן: [email protected]
בלוג: israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=285683
מסר לאומה: תפסיקו לשפוט אנשים לפי מראה חיצוני חג שמח

נמממ

שם:דודי גיל:13 ו½ מיקום בארצנו:פתח תקוויתנו מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר: בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: מסר לאומה:לעולם אל תתפקד.

../images/Emo80.gif אני

שם:יובל גיל:14 ומשהו מיקום בארצנו:מרכז מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר:[email protected] [מסנג'ר] בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]:- מסר לאומה:-

galush29

New member
להלהלהלה גמאניD:

נכון שהיא תמיד לא קשורה כזאת?P: שם:גל=] גיל:עוד מעט 15 מיקום בארצנו: מעלה אדומים..איי שם בסביבת ירשוליםD: נו מאיפה שבא הראל מויאלXDD מסנג'ר/אייסקיו/סקייפ/ווטאבר: איסיקיו-217515400 בלוג/מייספייס/שוקס/שין[למעוניינים]: סגרתי:| מסר לאומה: תאכלו הרבה חסהD:

mogili

New member
יווווו 'סה שווההה!!@2

את שוכנת בעיר של הראל מויאל!!1@~1;!! סתם נו, מאוחר בלילה ומשעמם לי *_*

למעלה