התפקדות חודש אפריל!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מצהברייט זה לא שמערבבים מצה עם

ביצה וסוכר..? ןBTW זה April's Fool

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo162.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif

שם:מלאני
תאריך לידה:7.8.94
מיקום בארץ:בת-ים
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): אייסי: 298731135
משהו טוב שקרה בחודש פברואר:ציונים טובים,יומולדת לאימא
,ג'ינס חדש ודודי מליץ ניצח באח הגדול :)
משהו רע שקרה בחודש פברואר:לא קרה שום דבר רע
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:לקבל ציונים טובים חח ולא להשתעמם כל החופש ..
שיר החודש: אמיר פיי גוטמן-יום אחרון אמיר פיי גוטמן-מרגיש היי פייב-כולם רוקדים עכשיו היי פייב-אני אוהב אותך מאיה בוסקילה-נשמתי מאיה בוסקילה-שלום Selfish - N'Sync
תמונת החודש:אמירושש
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל:כלום חח
מסר לאומה:--
פסח
אוהבות מצות?כן במיוחד רטובות
התחלת כבר לנקות?עוד לא
שומרות?ברור
מה התוכניות לחופש?לישון,לנקות הכל ולסדר,להסתפר ולא להתשעמם חח
מצה עם שוקולד - אסון או אגדה?לא עפתי על זה חח זה נחמד חג שמח

חודש אפריל ../images/Emo47.gif

שם:אריאלה תאריך לידה:17.9 גיל:13 וחצי מיקום בארץ:קיבוץ נחשונים דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'):[email protected] משהו טוב שקרה בחודש פברואר:טיול שנתי משהו רע שקרה בחודש פברואר:כמו כל חודש..מבחנים לימודים... למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:חופש פורים שיר החודש:אממ אין משהו ספציפי.. תמונת החודש:אחר כך אני יעלה כי אני לא במחשב.. משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל:כלום.. אני אף פעם לא עושה משהו מיוחד ביום הזה.. מסר לאומה:אני יותר שכל הזמן אומרים לכם את זה.. אבל תהיו כמו שאתן ואל תקחו כל דבר ללב.... זה מניסיון! חופש פורים שמיייח לכולן!
פסח אוהבות מצות? התחלת כבר לנקות? שומרות? מה התוכניות לחופש? מצה עם שוקולד - אסון או אגדה?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo162.gifמתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo162.gif

שם: עמית, עמיתיק, עמיתוש, ג'חנון
XD
תאריך לידה: 19/11/92
מיקום בארץ: ראש העין *בלעכס*
יצירת קשר: מסן: [email protected] פיישמוק: amit ti
משהו טוב במרץ: היה חודש מגניב, נחמד. טוב שהסתיים XD
משהו רע במרץ: אממ...אני בטוחה שקרו לא מעט דברים אבל לא זוכרת כרגע
מה אני מחכה באפריל: חופש כיפי, חרישה לקראת המתכונות והבגרויות
שיר החודש: david cook-billie jean maroon 5- wont go home without you
תמונה החודש: בואו נראה מה יש XD יאללה נפרגן לו...אוףףף למה הוא לא משקיע בשיער שלו?... היה יפה לו כ"כ השיער לצד, הורס אחד... הנסיעות לחו"ל לא עושות לו טוב XDD
משהו מצחיק מ 1/4: אמממ...אני עובדת על חברות שלי כל שנה אבל אני לא זוכרת...יש כ"כ הרבה דברים מצחיקים לעשות, אני צריכה השנה להיות יותר יצירתית XD
מסר לאומה: תהיו מי שאתם, תחייכו גם אם המצב בקאנטים. אחרי נפילה אפשר תמיד לעלות
פסח
אוהבות מצות? yessssss XDD
התחלת כבר לנקות?no....
שומרות? yesss
תוכניות לחופש: no... XDDDD סתם נו...לצאת לאכול במוזס XD ללמוד, ללכת לים ושוב ללמוד... =/
מצה עם שוקולד- אסון או אגדה? אגדהההההההההה
כ"כ אוהבת, במיוחד עם נוטלהה *יאמייייי*

dougie10

New member
איכס השיער שלו מזעזע!!!

יייאאאאקקקקק מה הוא עושה???!!! WTF למה להרוס כל דבר!! הוא נראה ככה כמו איזה חזיר! XD מכוער מכוער מכוער!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח הגזמת../images/Emo70.gif איך אפשר לקרוא לו "מכוער

?!?!?!??!?!?! תראי איזה חיוך יש לו *מסומם* XDDDD נכון שהשיער לא עושה לו טוב, אבל הוא רחוק מלהיות מכוער...XDD

dougie10

New member
חחח.... מצחיקה!!

שכתבתי "מכוער מכוער מכוער" התכוונתי לשיער שלו! דאגי תמיד ישאר מושלם!

JuSt My LuCk

New member
שברתי את הרגללללללל :(

בווהווווווווווווווו חחחחחח סתם XD אחד באפריל אחד באפריל
חחח לא עבדתי על אף אחד היום =\ |פרמידה| שם: עדי |פרמידה| תאריך לידה: 4.8.92 |פרמידה| גיל: 16 וחצי |פרמידה| מיקום בארץ: כפר תבור =] |פרמידה| דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): [email protected] |פרמידה| משהו טוב שקרה בחודש מרץ: אמממ...... טיול שנתי =] |פרמידה| משהו רע שקרה בחודש מרץ: אממ.... לחץ לחץ לחץ של בי"ס |פרמידה| למה אתן הכי מצפות בחודש אפריל: לדוגיייייייייייייייייייייייייייייייייייייית
|פרמידה| שיר החודש: אממ.. ואוו היו יותר מדי ... היו שבועיים רק של הביטלס (ואז השיר זה רבולושיון ) ואחר כך סאונדטראקים של סרטים... לא יודעת =] אבל התלהבתי מראין אדאמס =] |פרמידה| תמונת החודש: |פרמידה| משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: שאמרתי לחברה שלי ששברתי את הרגל והיא האמינה ונלחצה |פרמידה| מסר לאומה: טרלה לה לה לה XDDD |פרמידה| פסח |פרמידה| אוהבות מצות? תלוי איזה |פרמידה| התחלת כבר לנקות? לא XD (ששש.... אל תגידו לאמא XD ) |פרמידה| שומרות? כשר כן אבל אני לא מחליפה צלחות וכאלה... |פרמידה| מה התוכניות לחופש? אמממ ... אוקי הרשימה
:ת"א, דוגית,לפגוש חברים רחוקים, לנסוע עם אמא, לילה הסדר ברור...ללכת שוב לת"א XD הרבה הרבה
|פרמידה| מצה עם שוקולד - אסון או אגדה? טעים אבל עם טעם לוואי אז לא יודעת...

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif חח ../images/Emo45.gif גם עליי ../images/Emo26.gifXD

ראיתי את הכותרת : "שברתי את הרגלללל :(" אני כזה : "וואאיי , מסכנה ><" ואז ראיתי שעבדת עליי
XDD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאיימ היר, יו! XD

שם: נסטיה.
תאריך לידה: 23 לאפריל 1992.
מיקום בארץ: לא בארץ, מחו"ל - קנדה, אונטריו.
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): anastasia fridman
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: הממממ משהו P:
משהו רע שקרה בחודש פברואר: משהו :mad:
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: המממ, נראה לי שהתבלבלת עם החודשים ופברואר אמור ליהיות מרץ, ומרץ אמור ליהיות אפריל חחחח. טוב, אז ליומולדת שלי.
שיר החודש: Simple Plan - Save You
תמונת החודש:
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: לא זכור לי כלום.
מסר לאומה: תיהיו חכמות ואל תעשנו סיגריות\סמים.

sweet shir

New member
יום אחרי היומולדת שלך יש לי בגרות בע"פ

באנגלית. XD חח אחלה מסר.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש מסר סמוי מאוחרי המסר?../images/Emo11.gif

sweet shir

New member
../images/Emo23.gif מתפקדת :)

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 16 מיקום בארץ: רעננוש דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): [email protected] Shir Golde משהו טוב שקרה בחודש מרץ: ראיתי מלא פרקים של הג"ש
ואני בעיצומו של גיי אטאק היסטרי. XD משהו רע שקרה בחודש מרץ: המחנך שלי עוזב אותנו, ביצפר, מבחנים, בגרויות.. :/ למה אתן הכי מצפות בחודש אפריל: להפגש עם אורטלי, בומבמלה, טיול שנתי ולהפגש עם חברה מארה"ב. אה ולראות מלא פרקים של הגשD: שיר החודש: Fuck You - Lily Allen תמונת החודש:
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: לא זכור. מסר לאומה: אם אתן חושבות שמישהו הומו אז תבררו את העניין בשניה שאתן חושבות, כי מסתבר שג'ייסון דנינו הולט יצא מהארון בנובמבר ויצאתי פגה אעש! XD ~לא קשורה בעלילXD~ פסח!~ אוהבות מצות? איכס, לא התחלת כבר לנקות? לא שומרות? לא מה התוכניות לחופש? מה שאני מתכננת לחודש בלי הטיול שנתי. מצה עם שוקולד - אסון או אגדה? אסון חח

למעלה