התפקדות חודש אפריל!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo162.gifמתפקדת../images/Emo195.gifD:../images/Emo168.gif

שם:מור
תאריך לידה:22.7.93
מיקום בארץ:אזור(יישוב,קיבוץ,מה שבאלכםXD)
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'):
פייסבוק:morpery
משהו טוב שקרה בחודש פברואר:
טיול שנתי אחד הכיפים!!!!
מעיינות עין-גדי
ימי הולדת לחברה ואבאD:
משהו רע שקרה בחודש פברואר: האמת שאני לא זוכרת את הדברים הרעים,מוזרXD חחח,טוב כנראה לא היו....
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:
שלא ייגמר החופש ולא יגיעו המתכונות
לנצל את החופש עד תום וכנראה מפגש(אם אני אבוא
)
שיר החודש: Carrie Underwood - So Small
lindsay lohan-disconnected Kelly Clarkson- My Life Would Suck Without You pink-sober
Killing a Ghost-useless id
תמונת החודש:
מהטיול שנתיDDDDDDD:
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: פעם אחת חברה שלי עבדה עליי שאחותה נפצעה והיא מדממת בכל הבית ונורא פחדתי,גאד זה היה טובXDD ובסוף היא עבדה עליי
מסר לאומה: תצחקו ותעבדו על אנשים,זה כ"כ משחרר!!
אוהבות מצות?יאפD:
התחלת כבר לנקות?לא מנקה
שומרות?ממש לא...
מה התוכניות לחופש? להסתלבט מול הטלוויזיה,לכתוב הרבה,לקרוא קניונים,מפגש,יציאות ונחשוב כברDD:
מצה עם שוקולד - אסון או אגדה?אגדה
טוב גם אסון,משמיןXD
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Bleed for Me

New member
מתפגרת../images/Emo3.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:מתקרבת ל20 מיקום בארץ:ר"ג דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'):מסרים משהו טוב שקרה בחודש פברואר:מרץ לא? אממ לא זוכרת.. משהו רע שקרה בחודש פברואר:כנ"ל למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:לחופשים!! וממש לא לשמירה בשבוע הבא.. שיר החודש:all american rejects - gives you hell all american rejects - mona lisa תמונת החודש:א-ד-ם
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל:בכתה ז' השארנו פתק בכתה שחייזרים חטפו אותנו והתחבאנו ואחרי רבע שעה מישהו אמר לנו שהמורה יצאה מהכתה ואז חזרנו לכתה כאילו כלום וכשהמורה הגיע הבנו שהיא בכלל לא הגיעה לכתה מקודם! סתם יצאנו מפגרים שחשבנו שהיא חשבה שהלכנו או משהו והיא בכלל לא הגיע לכתה! חחח.. לא משנה
מסר לאומה: אין.. פסח אוהבות מצות?כן התחלת כבר לנקות?כן שומרות?כן..אפרופו שמירות, גם יש לי אשכרה שמירה בחג אז בכלל
מה התוכניות לחופש? לשמור
, ול-י-ש-ו-ן מצה עם שוקולד - אסון או אגדה?אגדה שהיא אסון..

../images/Emo15.gif מתפקדת../images/Emo23.gif../images/Emo195.gif

שם: שני , שנינה , שנינוש
תאריך לידה: 29.5
מיקום בארץ: טירת הכרמל ( סמוך לחיפה \ חוף הכרמל )
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): מסן - [email protected] פייסבוק - Shani Bar-haim
משהו טוב שקרה בחודש מרץ: אולסטאר חדשות
משהו רע שקרה בחודש מרץ: מבחנים
למה אתן הכי מצפות בחודש אפריל: לפגוש את קרן אהובתי
שיר החודש: MY HEROINE - silverstein metro station-שייק איט
metro station-seventeem forever mcfly-FIL
תמונת החודש: -- >
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: חחח אין
מסר לאומה: העונה של על טבעי 4 כ"כ שוווווווווווווווווווה יאו :D
פסח
אוהבות מצות? בטח
התחלת כבר לנקות? חחח לא מנקה
שומרות? מממ נראלי
מה התוכניות לחופש? לפגוש את קרן ויובל 33 > ולבוא למפגש בכללי :)
מצה עם שוקולד - אסון או אגדה? א ג ד ה . אני יודעת שזה לא קשוור , אבל אתן חייבות לראות את זה . http://www.metacafe.com/watch/1923311/supernatural_jensen_ackles_eye_of_the_tiger/ זה סרטון ק ו ר ע של ג'נסן(דין ) אין מצב שאתן לא צוחקות

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif לפני שאני רואה את הסרטון ../images/Emo26.gif

זה ספויילר ? ! >< כי עוד לא סיימתי את העונה הראשונה ><

../images/Emo15.gif זה לא ספווילר ,

זה מהעונה הרביעית אני חושבת אבל זה רק קטע מצחיק כזה זה לא רומז כלום משום עונה בהתחלה חשבתי שזה מהעונה השנייה D: נ.ב. תתחברי למסן DDDDDDDDDD:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif חחח איזה חמוווד ../images/Emo99.gif XDDD

אני מתחברת עכשיו D: לא הייתי הרבה כי הייתי חולה ><

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifמתפקדת!../images/Emo196.gif

שם: שיר ג'וני
תאריך לידה: 31.5
מיקום בארץ: דרום
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): [email protected]
משהו טוב שקרה בחודש מרץ: התעודה שלי ^^ החברות שלי^^ הדיביל שלי
משהו רע שקרה בחודש מרץ: רע?. נמנמנמנ....מתמטיקה ככל הנראה..
למה אתן הכי מצפות בחודש אפריל?: לחופש!!! קולולוולולולולולו!! XDD למפגש לעבוד ולכסףף!!! חחחח
שיר החודש: למרות ששמעתי אותו ב-31/3 הוא עדיין נחשב LOVE GAME של ליידי גאגא-שיר ממכר!
תמונת החודש: מעלה.... גם אותה צילמתי ב-31/3
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: החברים המעפנים שהעירו אותי וניסו לעבוד עליי ללא הצלחה.
מסר לאומה: תעשו חיים!!
פסח
אוהבות מצות? כן.... התחלת כבר לנקות? היום שומרות? בארור! מה התוכניות לחופש? לעבוד ולבלות מצה עם שוקולד-אסון או אגדה? אסון! זה טונה קלוריות!!

mcfly6

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם:נועה
תאריך לידה:2.7.97
דרך ליצירת קשר(מסן\פייסבוק):פייסבוק:noa itzhak
משהו טוב שקרה בחודש מרץ:מממ.....קיבלתי 97 בפיזיקה
,קיבלתי בגדים חדשים:)
למה אתן הכי מצפות בחודש אפריל:חופשש
, בני דודים שלי צריכים לחזור מאילת ואני ממש מתגעגעת אליהם
שיר החודש:pocker face עדיין לא הצלחתי להיגמר מהחודש שעבר
תמונת החודש:אני וחברה שלי ברגע של טירוףXD
אני מימין:)
משהו מצחיק שזכור לכם מאחד באפריל:בכיתה ה נרשמתי למין קורס רפואה מגניב כזה. וביקשתי מהמורה שלי לעשות לי גבס.לא משהו לוחץ..כזה שאפשר להוריד.הוא עשה לי גבס וחזרתי ככה הביתה. אמא שלח אומרת לי:מה קרה?????שברת את הרגל??!!!והתחרפנה....
וסבתא שלי בכלל.......בקושי נשמהXD
מסר לאומה:מממ....תמתחו אנשים באחד באפריל זה אחד הכיפיםD:
פסח
אוהבת מצות?רק רטובות.. התחלת כבר לנקות?כןן.......בדרך כלל אני הכי מבולגנת.. אבל אמא שלי הביאה אתמול את סבתא שלי וניקינו את כל החדר שלי.......סיוט
שומרות?אכן כן...:) מה התוכניות לחופש?לשחק בפייסבוק 7 שעות ביום,לטחון פיתות ככל שאני יכולה לפני שעוברים למצות(אני עושה את זה כל שנה
),לישון..........וזהו נראה לייי. מצה עם שוקולד-אסון או אגדה?אגדה!אבל רק עם נוטלה
חג שמח לכולם

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifמתפקדת:) שנים לא הייתי פה!:O

שם:מורנצ' P: תאריך לידה: 3.6 גיל: עו מעט 15 D: מיקום בארץ: מרכז דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): משהו טוב שקרה בחודש פברואר: 101 במתמטיקה!!!!זה פשוט אושררר אחד גדול.ואממ חברים וכל מיני :) משהו רע שקרה בחודש פברואר:לא זוכרת
למה אתן הכי מצפות בחודש אפריל: פסח!! שיר החודש: חחח עזבו אתן לא תאהבו ^^ תמונת החודש: משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: חחחח אתמול עבדו על ידיד שלי שידיד אחר נדרס
הוא האמיןXD מסר לאומה: הכלללל לטובה!!!:):) פסח אוהבות מצות? לא כזה חח התחלת כבר לנקות? יאפ שומרות? ברור מה התוכניות לחופש? לונה פארק מחר...משפחה:] חברים וללמוד למבחנים
מצה עם שוקולד - אסון או אגדה? אגדה אבל לא כזאת XD חודש טווווווב :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מורנייי! באמת לאן נעלמת?

התגעגעתי!

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחח אני תמיד מסתכלת אבל לא מגיבה

אין לי כח XD ומקפליי האלה לא עושים כלום ממש:O גמנייי התגעגעתי 3>

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo155.gifמתפקדתD:../images/Emo155.gif../images/Emo219.gif

שם: ספיר
תאריך לידה: 1.1.95
מיקום בארץ: בת ים ><
דרך ליצירת קשר(מסן/פייסבוק וכו'): מסן + אימייל - [email protected] איסיקיו - 197604485 פייסבוק - http://www.facebook.com/album.php?aid=2003999&id=1399521992&saved#/profile.php?id=1399521992&ref=profile
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: פוסטר ע-נ-ק-י של מקפליי D: סבתא תביא לי את כל שאר הדיסקים של מקפליי + דיסק של 30STM ונעלים D: התחלתי לראות "על טבעי"
דודי ניצח ב"אח הגדול" XD לכלבה שלי היה יומולדת אתמול D:
הקיר שלי סוףסוף חתיך
משהו רע שקרה בחודש פברואר: הייתי במיון ><" סבתא נסעה לארה"ב לשלושה חודשים
דאגי, דני וטום לא נראים טוב עם השיער החדש
יכול להיות שאני לא יוצאת לטיול יםLים בצופים
נאבד לי הפלאפון
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: חופש D: סוףסוף :] ליל סדר. טיול יםLים אם אני אצא ><
שיר החודש: Capricorn - 30STM Alter Bridge - Broken Wings Avenged Sevenfold - Dear God Avril Lavigne - Innocence David Cook - Billie Jean Evanescence - My Immortal Good Charlotte - The River McFLY - Lies McFly - You've Got A Friend McFLY - The Heart Never Lies Panic At The Disco - Nails For Breakfast, Tacks For Snacks Panic At The Disco - I Write Sins Not Tragedies Rem - Tears For Fears - Mad World SP - I Can Wait Forever SP - Everytime Staind - Everything Changes Three Days Grace - Let It Die Three Days Grace - Never Too Late 3 Doors Down - Here Without You Jet - Look What Youve Done Nickel Creek - When You Come Back Down Take That - Patience
תמונת החודש: אקראית :]
משהו מצחיק שזכור לכן מ-1 באפריל: אין >< הייתי במיון
מסר לאומה: תנצלו את החופש ! אל תלכו למגמת ערבית בתיכון !!! תראו "על טבעי"
פסח
|חצץ| אוהבות מצות? יאפ
התחלת כבר לנקות? כן :] שומרות? משתדלת :] מה התוכניות לחופש? טיול [הלוואיהלוואי] , ת"א , יומולדת לכלבה
, סופרלנד
, משפחה D: מצה עם שוקולד - אסון או אגדה? אגדההההההה
חופשה נעימה

../images/Emo69.gif../images/Emo122.gifתפוווווווווזבל !!!! ../images/Emo46.gif

גארד וג'נסן אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שלמות :D

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifהאעהאה../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

כמעט שמתי את התמונה הזאת אצלי , אבל זה שחור לבן
מעניין אותי איך זה נראה צבעוני
דיןןןןןן
הוא פשוט מושלםםם