פרק היומי

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifפרק היומי../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

..סוף סוף אני פותחת...חח... שרשורו לכאן כל מה שקשור לפרקקק

../images/Emo182.gif../images/Emo36.gif עוד 25 ד''ק..יאיי../images/Emo70.gif

צפייה מהנה לכולם
אני אנסה מחר לפתוח את השירשור חח..

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif *../images/Emo26.gif

עכשיו מתחילים הקטעים שהם באו לארץ בפסח..אז אם תשמי לב..אגוס-מרטין יש לו את הפרוייקט הזה שאם הוא ירצה לטוס לארץ אחרת..בנחה-פרנקו כנראה בגלל זה הוא עוזב..ומריאנה-רוברטיטה בטח זה היה שלא ידעו אם יביאו את מרו לארץ או לא..ובסוף הביאו..נראה איך יתרצו להוציא אותה לכמה פרקים..

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יניב לוי היה בצ'ט מיכאלה אמאאאאאאאאא אבאאאאאאאא סבתאאאאאאאא סבאאאאאאאאאאא אחייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחיניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת סבא רבהההההההההההההה סבתא רבההההההההההההההההה תשמעוווווו הוא אמר לי:"אני לא עצוב עכשיו כי יש את מעיין טל המלכה" והוא אמר הרבה פעמים מעיין טלללללל ומעיין המלכה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! טוב חחחחח נחזור לעינינינו חחחחח סורי אני פשוט באטרףףףףףףףףףףףףףףףףף! אוקידווקי אז......עוד 8 ד'קקקק אאאאאאאאאאאא

SuPeR GiRL96

New member
כוסאמק../images/Emo28.gif../images/Emo187.gif

אני לא רואה בגלל שלאח שלי יש מורה פרטית. מ6 היא פה אתם קולטים? היאא עושה לי דווקא
והפסדתי גם אתמול בגלל הג'אז וגם ברביעי אני מפסידה ואוףףףףףףףף. ובשישי אני לא יכולה לראות. ובשבת בקושי כי אבא בכדרוגל.

יווו איזה פרק..!!!

איזה מניאקית דלפינהההה
ואיזה מתוק תומאסססס...איך הוא אמר....הטלוויזיה סתם הורסת לנו ת'מוח...חחח...משהו כזההה.....איך הוא ניסה להגן עליההההה

איזה פרק..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה חמודה רוברטיטה..
יאאא ותומאס הוא כ''כ מושלם קטן..חמודיייייייייי
חיחי.. מה היה הקטע של מרטין במבחן
חח..פלור.. היה פרק יפה..

../images/Emo187.gif../images/Emo186.gifאיזה פרק יאפההה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

גאדד היה ממש קורעעע איזה מתוקים רוברטיטה ותומייי וסוף סוף התאהבתי בדמות של מרטין
חחח מלה מלה ודלפינה איזה קרועות גאדדדד
סוף סוף נהיניתי מהפרק.. האחרונים לא אהבתי כל כך..

Cm 2004

New member
בקשר למרטין (התשובה)

הוא פשוט הגיש למורה דף ריק ולא ענה על שום תשובה

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif חחחחחחחחחח

כה ראיתי שהוא הגיש את הדף ריק בגלל זה שאלתי מה הקטע כאילו למה הוא הגיש את הדף ריק חיחי..

אבל אבל אבל אבל הוא ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

זה לא נכון.. או שזאת טעות,או שיתנו לו מבחן חוזר:
: 1. איך דומיניק מגיע??
2. קראתי בתקצירים "מרטין מצליח במבחן חילופי התלמידים" אז מישהו יודע מה יקרה?

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif השערה

המנהלת הרי אמרה לו שהוא המועדף שלה אז היא תשלח אותו לחילופי תלמידים בפרוטקציות ואפליה. אולי?

אז זהו..../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

גם לי נראה כך. ולבר-קראתי את הרקע על הדמות..אבל זה לא עונה לי על השאלה....

למעלה