5

litaf1

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo184.gif../images/Emo95.gif 5 ../images/Emo95.gif../images/Emo184.gif../images/Emo187.gif

באיחור של יום
>>> 5 דברים שעשו/יעשו לכם את השבוע <<<

litaf1

New member
>> אני <<

1. קניתי כרטיס לכריס קורנל ואני ודגנית הולכות להפשיט אותו או משהו
2. סופ"ש פסח 3. אין כימיה השבוע. בובה של דבר
4. אח שלי יצא לגיבוש=בית לבד! ייאייי 5. קניתי מלא מלא דברים נחמדים 6. (כן אני עוברת על החוקים
אבל זאת הפינה שלי אז....) היום אני צובעת את השיער!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

תעודות :S ת"א - 3 פעמים! (שני-טינק.רביעי-יציאהדייט?. חמישי-מלווה חברה לעגיל בלשון). יומולדת שבוע לקעקוע שלי
אני יוצאת עם מישהו ברביעי. חופש מיום רביעי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

התמונה בהקטנה כי זה מה שיש לי על המחשב... :\ כי איזה מטומטמת אחת לקחה לי את המצלמה ביומולדת של מישהי אחרת ביום שישי וכל יום שוכחת להביא לי לביתספר!#$% האא בטח יש מוגדל באיזה אוף של פארמור.

../images/Emo156.gif

97 במתמטיקה! ת"א
חופש פסח מרביעי. יוצאת עם חברים שמאז פורים לא יצאתי איתם. אחיות שלי בצפון.

litaf1

New member
איפה בצפון? ../images/Emo13.gif

אני מרגישה מקופחת מהריחוק שלי

Djerry

New member
../images/Emo219.gif

1. קניות לחג 2. אין כימיה 3. ת"א 4. אחרי מליון מועדי ב' - 99 סופי בE 5. סופ"ש סוף סוף חופש

GD ROCKS

New member
יאללהD:

1. נגמר הסיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. מישה 3. מסיבה שחברה שלי מארגנת 4. פורום 5. מאנצילה?!

Rock Bottom

New member
אהמ..

1. ספיישל מיוז ביום שישי הקרוב ברדיו ת"א 102FM בין אחת לשלוש בצהריים! (ואל תגידו לי שאתם לא קולטים את זה מאיפה שאתם גרים, יש בממיר!
) וחוץ מזה שאני אתנחל לדנה בלום באולפן בזמן שהיא משדרת, אני מקווה גם להשתחל אל מול המיקרופון להגיד משהו. מקווה שילך לי רק
2. מקווה לסיים לכתוב את הפיילוט בשביל סוף הקורס ברדיו ת"א.. בינתיים אני קצת תקוע ואפילו עוד לא בחרתי סופית את השירים שאני רוצה להכניס אל הפיילוט.
3. לסיים לעשות ניקיון פסח בחדר שלי, וזה כולל לעשות מלא מלא דברים שדחיתי עשרים אלף שנה כמו למסגר מלא פוסטרים שקניתי ותיקוני צבע וכאלה. 4. שיהיו טיפים טובים בסופ"ש בעבודה, סעמק. כבר 3 משמרות אחרונות שאני לא עובר את ה-30 שקל לשעה.
5. מסיבת מווווווזזזזזזז בשבוע הבא בת"א!!! YAY!

למעלה