סקר

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gifסקר../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

טוב חברי פורום יקרים!! חשבתי על סקר מגניב שלא נשכח כל אחד יירשום את תאריך יום הולדתו שלא נקפח אף אחד!! יום טוב חברייייים!! שירה

טוב...

אני מבינה שאף אחד לא עונה משמע אף אחד לא נמצא!! הפורום מת אף אחד לא דואג להחיות אותו וכשיש צדיק אחד אז גם ההשתתפות שלכם היא אפילו לא מינימלית היא אפסית!! למנהלים היקרים!! אתם אחראים על הפורום ואם הוא היה כל-כך חשוב לכם הדברים היו נראים אחרת!!! יש פה הודעות עוד מהיום הראשון של הפורום, אתם יודעים מה זה אומר?! שהפורום לא מתקדם לשומקום ואתם לא דואגים שהוא ייתקדם!! אני כל-כך רציתי בהצלחה של פורום זה אבל אם אתה שאתם המנהלים של הפורום נמנעים מלהחיות אותו אז אני את תפקידי סיימתי!! אין טעם בכך שאני אכתוב ובאמת אנסה לשנות לגוון (שדרך אגב לא תפקידי) אני סיימתי את שירותי כאן, ניסיתי באמת שנסיתי ואי אפשר להגיד שלא אבל די!!! אז אני מקווה שהפורום עוד יחייה ותהיה היענות!! ובהצלחה לכם!!! נפרת בצער אך אין טעם לבזבז את הזמן על משהו שהוא חסר סיכוי!! שירה

שירה יקרה...

אנו מאוד מצטערים על הרגשתך כלפינו וכלפי הפורום. אנחנו עובדים ברגעים אלה ממש על קידום הפורום ואנו מתנצלים שלא טיפלנו בעניין לפני כן כיוון ושנינו היינו מאוד עסוקים בימים האחרונים וחלו בעיות בהתחברות. אמנם אנו מקווים שתשארי בפורום ותשארי להשתתף בדיונים (שמילה שלנו - עוד יהיו!), אבל אם כך את מרגישה לא נוכל לכפות עליך את השתתפותך בפורום. היה נעים להכירך!

למעלה