תכנון שבועי!

Adimenzer1

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo203.gif../images/Emo141.gifתכנון שבועי!

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת:
שבוע נפלא לכולן
הוא התחיל נהדר, ונקווה שהוא ימשיך ככה!

Ms Brightside D

New member
מתכנשת ../images/Emo98.gif

ראשון: ביצפר- בוק ריפורט באנגלית- הלך מזעזע.
לחרוש למבחן בכימיה בזמן נסיעה לחווה
שני: ביצפר- מבחן בכימיה. ללמוד להיסטוריה. הנהגה
. להמשיך ללמוד להסטוריה
שלישי: ביצפר- בוחן בקיאות בספרות.לסיים ללמוד בשש(תגבורים למתכונת במוזיקה) חווה- אימון קפיצות לפני תחרות!
רביעי: ביצפר- הגשת פרוספקט עבודת גמר.(שאני חייבת בדחיפות להכין, מתישהו)
הכנת ציוד בית ספרי לגיחה-עבודה עם המשצ"ים והמשב"ים על הדרכה
חווה- אימון דרסא'ג
חמישי: ביצפר- מבחן בהיסטוריה
, ללמוד למבחן במתמטיקה. להיפגש עם אדון חברוש
שישי: ביצפר- מבחן במתמטיקה!!@%$&
חווה- טיפוח של הסוס השמייין לפני התחרות
שבת: תחרררררווווווווווווווווווווווווווווות! ואעה,
אמןן שילך בסדר. בקיצור יש לי שבוע עמוס בטירוף. ואם לא שמתן לב אז יש בכל יום מבחן\בוחן\עבודה להגשה.
משרד החינוך המפגר.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה במתמטיקה והיסטוריה../images/Emo24.gif

זה נראלי ממש מרושע לשים את המבחנים האלה יום אחרי יום.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאיך הלך בכימיה?

יאא את גם עושה מוזיקה? איך זה? זה קשה? ואת רוכבת על סוסים? זה נחמד
רכבתי פעם... ואז הפסקתי.. ואז שוב. ואז שוב הפסקתי.... כמה מבחנים? וואו יש לך שבוע עמוס! בהצלחה בתחרות
ובמבחנים שלך

Ms Brightside D

New member
כימיה הלך סבבה ../images/Emo3.gif

הייתי לחוצה אש כי במבחן הקודם קיבלתי נכשל..
אבל הלך בסדר
חח כן אני רוכבת על סוסים כבר 10 שנים, בערך 50% מהאנשים בעולם רכבו על סוסים פעם ופרשו.. וזה מה שעצוב בספורט הזה בשיראל
זה חובבני מידי. ואני במוזיקה, לקחתי את זה כמקצוע מוגבר שלישי (רביעי אם לא מחשיבים את העבודת גמר) אני לא חייבת לגשת לבגרות, אבל אני רוצה
האמת החומר התיאוריתי הולך לי ממש סבבה, אבל אני ממש תקועה מבחינה של זמן ואצלנו ההנגינה היא בהרכבים מחוץ לשעות של המגמה, ככה שאין לי ממש זמן להתמיד בזה. אז יכול להיות שאני ניגשת רק לעיוני ויהיו לי רק 3 יח"ל.
איך הולך לך במוזיקה?

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאבל עיוני זה 5 יחידות, לא 3...

אני בינתיים בסדר - אני די שולטת בכל מה שלא קשור לסולפז', ועל זה אני צריכה לעבוד... גם אצלנו ההרכבים הם מחוץ לשעות הלימודים, אבל אני נשארת בזה. ואת לא אמורה לגשת לבגרות עם חומר משיעורים פרטיים? כאילו... אני לומדת את העיוני עם המגמה (שהיא מקצוע מורחב רביעי בשבילי גם
) וההרכבים של המגמה זה בשביל הכיף - זה לא לבגרות... את המעשי לבגרות אני לומדת עם המורה שלי... זה 5 יצירות שצריך לנגן, זה לא קשור אצלי למגמה. על מה את מנגנת?

Ms Brightside D

New member
אני מנגנת בגיטרה ../images/Emo98.gif

אצלנו הבגרות מורכבת מ3 יח"ל עיוני, שזה כולל סולפז', תיאוריה, תולדות, וג'אז.
1 יח"ל בוחן שבודק אותך בהרכב\ סולו. 1 יח"ל רסיטל פנימי או חיצוני לפי בחירה. אם הייתי ניגשת לרסיטל הייתי ניגשת פנימי כי אני כבר לא לומדת עם מורה.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאה...

אצלי זה 5 יחידות רסיטל חיצוני, ו-5 שמתחלקות בין תיאוריה, סולפז' ותולדות...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתכננת

יום ראשון:עבודה
יום שני:לדבר עם חברים,עבודה
יום שלישי:עבודה
יום רביעי:עבודה בבוקר
יום חמישי:עבודה
יום שישי:עבודה.אני מקורית הא?
לצאת בערב(?)
יום שבת:חופש
שבוע נהדר לכולנו

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifתיהני בעבודה?

חחחחחחחחחחח במה את עובדת שאת עובדת כל יום? (כאילו... אני די בטוחה שאת עובדת בחנות לפי מה שאמרת, אבל איזו חנות? אם זאת חנות בכלל...)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת [:

יום ראשון: ~עבר~ קמתי, הרגשתי רע
היה בצפר
, מבחן בביולוגיה (נתנו למורה שלי לכימיה לשמור עלינו. איך אני אמורה שלא להתפקע מצחוק שאני רואה אותו באמצע מבחן!? באמת.
) בשלב כלשהו גם השתגעתי אתמול, כי לא הצלחתי למצוא לינק למשחק של רומא.XD ואז היה שעתיים כימיה (ואני סוגשל שונאת את המורה
) וכשהגעתי הביתה היה חושששך!@#!@# ><"
יום שני: בצפר, לחזור מוקדם כי אני סוג של חולה. ><" (בשלב כלשהו, שמאוד הצחיק אותי, העור שלי נעשה סגול מרוב קור. מי מדליק מזגן בימים כאלה?!?!#@!@#
) ראיתי את הפרק האחרון של העונה ה6 של דוקטור הו, וסוג של נרדמתי באמצע וישנתי איזה 3 שעות.XD ועכשיו אני בדרכי ללמוד לשון
יום שלישי: בצפר, מבחן בלשון. מסיימת או 6 או 9. אני עדיין לא יודעת, אני מקווה ש6.
ללמוד מתמטיקה (לחרוש מתמטיקה!
) ללמוד תנ"ך, לעשות עבודה בכימיה + שיעורי בית. אולי פעולה של סבב"ה.
ומשחק של בארסה
יום רביעי: בצפר, בוחן בתנ"ך. לחזור הביתה, ללמוד מתמטיקה + כימיה. :S יומולדת לאמא! :)
יום חמישי: בצפר, מבחן במתמטיקה
יום שישי: להשלים שעות שינה!@#!#!@ D:D:D:D:D: ♥♥
יום שבת: ללמוד למבחן בהיסטוריה (לפחות השנה החומר מעניין ואני מקשיבה בשיעורים
) בארסה-מיורקה. ♥ לרוב הייתי אומרת שאין לי בעיה שהמשחק יגמר תיקו (כי טוב אני סוג של מאוהבת בדודו. והוא ממש הרבה מאוד מושלם
) אבל אנחנו צריכים את הנקודות. אז אני מאוד מקווה שננצח

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo201.gif

יהיה טוב! תסמכי עליי! ואני ארביץ לך אם את לא מבינה מה שהסברתי לך בלשון רק כי לא היה לך נעים לבקש ממני להסביר שוב! ואם עדיין לא הבנת תתקשרי! כי אני אעזור לך בשמחה
תמסרי לאמא שלך מזל טוב ממני

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמתכננת ../images/Emo13.gif

|פטריהיום ראשון: אני לא בדיוק זוכרת כל מה שהיה, כי אני די נהייתי אדם מאושר בארבע אחר הצהריים ומאז כל מה שחשבתי עליו זה: רומא! מנצ'סטר! רומא! מנצ'סטר! יש! רומא ניצחה את פאלרמו 1-0
וסיטי קרעה, הרסה, פירקה את יונייטד לאטומים! וכשיונייטד מושפלת אנחנו מאושרים
(אני והפיצולים שלי) והייתה תזמורת, שזה תמיד כיף
יום שני: מבחן בתנ"ך. רציתי ללמוד אתמול, אבל ברגע שפתחתי את המחברת החלטתי שזה יהרוס לי את האושר אז לא למדתי. אני מקווה שהלך לי טוב. אני חושבת שידעתי את החומר. שיעור חליל נוסף שדי הצטערתי אחר כך שקבעתי אותו - חזרתי רק בחמש וחצי הביתה
וישבתי עם קרן שעה בטלפון כדי לעזור לה בלשון (חברה נפלאה ואהובה שכמותי
על עצמי. הצניעות!) וקראתי משהו ממש מדהים ועצוב על אסון הילסבורו וראיתי סרט של 12 דקות על זה (לקח לי זמן להבין את מה שאמרו, כי סקאוס זה מבטא נוראי, אבל הצלחתי בסוף) ופשוט בכיתי כל הזמן.
יום שלישי: בצפרוש, לדבר עם האחראית על הפינת חי כי אני לא יכולה לבוא למפגש בשביעית שמינית. מגמת מוזיקה - לבקש מהמורה להסביר לי איך אני אמורה לספור קטע אחד שאין לו משקל
ולהתלונן שאני לא יודעת אקורדים ושזה לא הוגן שהוא אומר לנו לרשום אקורדים למוזיקה בלי להסביר איך עושים את זה ורק אומר לעשות משמיעה. בארסה - גרנדה בערב
יום רביעי: אממ... בצפר? ליברפול -סטוק (סטוק מעצבנת. אי אפשר לנצח אותה בחוץ!) אבל ליברפול יעודדו אותי (בבקשה בבקשה בבקשה ליברפול?
)
יום חמישי: בצפר, ללכת לכלוב בהפסקה הגדולה לברר עם אמא מתי יש לי טיפולים כדי שאני אוכל לקבוע שעה לשיעור חליל ביום שישי
יום שישי: שיעור חליל בבוקר, ללכת לעזור לסבתא להכין ארוחת ערב.
יום שבת: לנוח
שש וחצי - ליברפול - ווסט ברומיץ' שמונה - בארסה - מאיורקה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתהיהי בריאה יא עמוסה!../images/Emo6.gif

וזה עוד שבוע לא עמוס כמו הקודם

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifתודה../images/Emo13.gif

מה, את לא יודעת שאני אף פעם לא עמוסה? למורים כל כך אכפת מאיתנו והם לא רוצים שנשב כל היום ונלמד!

למעלה