סקר מעדנים

../images/Emo187.gif../images/Emo211.gifסקר מעדנים../images/Emo211.gif../images/Emo187.gif

כמעט כל הילדים אוהבים לאכול מעדנים בדרך כלל אנחנו נותנים להם לאכול אותם אחר הצהריים. איזה מעדנים הילדים שלכם אוכלים
כמה מעדנים אתם מרשים ביום
האם ילדיכם אוכלים גם יוגורטים למינהם
ואיזה מעדן הילדים שלכם הכי אוהבים

מיכלוש10

New member
התשובה שלי קצת ארוכה...

קודם כל תלוי בתקופה, בקיץ הם אוכלים יותר, שותים בעיקר באדי. בד"כ 1-2 ליום לא יותר. כאמא ל-4 ילדים כל אחד כמעט אוהב משהו אחר... המצחיק /שהבל הגדול שלי 16, היה חולה על מילקי והוא כבר שנתיים לא אוכל... כנראה יש טעמים בגילאים שונים. אז אוכלים אצלי מילקי, והבן הקטן מאוד אוהב לבן/גיל עם קורנפלק, הם אוהבים יגורטים אלו עם הפיצפוצים וגם אלו עם הפירות כמו יופליי.. גם דני הולך לא רע, גם השוקו וגכם הוניל. אני לא מגבילה כי הם לא אוכלים הרבה. שבת שלום

dornat

New member
אפשר גם להגיד מה הגדולים אוהבים?

גם אנחנו (קצת) ילדים לא? אני אוהבת באדי או תות או אננס וגיל - ככה פשוט ככה טעים. לנער המון המון המון ולשתות

אצלנו

.1פעם זה היה מילקי אבל אז גילנו שזה די משמין ועברנו לתום וג'רי בטעם וניל. עומר גם אוהבת משקה YOU בטעם תות. 2. עד 3 מעדנים (דרך אגב אני גם מנסה להגביל את עצמי וזה קשה לא פחות) 3. רק משקאות יוגורט בעיקר YOU אבל לא רק.

גולדיש10

New member
המעדניים המנצחים

פעם בטעות האבא של הילדים שלי (שלושה אם אתם שואלים) קנה להם בטעות בוב ספוג (הוא חשב משום מה שזה גמדים) ומאז זה המעדן היחידי שהם מוכנים לאכול (זה מזכיר דניאלה בגלל הגבינה המוקצפת).

בוב ספוג../images/Emo35.gifחידשת לי את זה אני עדיין לא מכירה

אני מכירה של טום וג'רי

למעלה