החידון ה(חד פעמי
)

tin ker bell

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo79.gifהחידון ה(חד פעמי../images/Emo35.gif)

טוב, היה לי
משעמם...
ייני, לא? לפתע צץ
במוחי.. מדוע לא לכתוב חידון s
באופן חד פעמי
(בקשר לאומטיקנים.. אל תחשבו שחסרות לי
בראש, סתם פגע בי
.. סתם *__*)
בכל אופן, החידון:
היכן הם הולכים לשים אותי?
במה אני מאמין?
מתי אני מרגיש את טעמך?
מה אתם עלולים לחשוב אם תשמעו את השיר הזה?
מי עושה כל שביכולתו?
מי עומדת והיכן היא עומדת בשעה החשוכה שלי?
מה היא תבטיח לך ואתה תאמין לה?
מי רואה את השמש שוקעת?
מה גורם לה להיראות כמו איש צבא?
אם הייתם רואים את אהובתי מה היה קורה?
שאלות חדשות ניתן לשלוח לי במסרים, אני לא אתנגד לבנות חידון אחד נוסף אבל אזדקק לעזרה. ו
על מטר האומטיקנים...

אלרוס

New member
ננדוס

1. בבית משוגעים, אמרו לי שהאנשים בחליפות הלבנות נחמדים... 2. באמונה שלמה בבוא המשיח 3. כשאני אוכל אותך 4. איה שיר, אני אתעצבן אם זה יהיה "יש לי שיר שמעצבן אנשים" 5. מי שהמורה לספורט נותן לו 90 על המאמץ 6. היא שוכבת במיטה שלה בזמן שאני ישן, היא זו אמא שלי.. 7. שרק שרון יביא שלום (אבל אני לא מאמין) 8.מי שמסתכל מערבה בזמן השקיעה 9. המדים? 10. הייתם ממשיכים ללכת כרגיל

דקלה9

New member
6 , 7 ו-8

6- Mother Marry 7- girl שהבטיחה את כדור הארץ לג'ון(אני מקווה שלזה התכוונת, למרות שנאמר שם she promises the earth to and I believe her me 8- the fool on the hill

דקלה9

New member
אוף...

למה תמיד ההודעות מתבלבלות כשמכניסים מילים באנגלית? התכוונתי להדגיש את המילה Me ב- Girl...

tin ker bell

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gifעל כולם..

ובקשר ל-6 זו הייתה הכוונה, לא יודעת איך זה הגיע ל"היא הבטיחה לך"...

גרמה

New member
שניצל../images/Emo32.gif ליומולדת של סינתיה לנון!

היכן הם הולכים לשים אותי? איפה שאף אחד לא ישמע את השטויות שלי. במה אני מאמין? בתורה הקומוניסטית. משנתה של סינתיה. מתי אני מרגיש את טעמך? כשאני מפסיק לאכול "טעמי" ומצטרף לקניבלים... מה אתם עלולים לחשוב אם תשמעו את השיר הזה? אני שומע..את השיר הזה ומשתגע? מי עושה כל שביכולתו? אליאור. שמנסה להשאר איתו בפורום בכל מחיר. אנחנו איתך
מי עומדת והיכן היא עומדת בשעה החשוכה שלי? אמא'שך השמנה שמסתירה לי את השמש. מה היא תבטיח לך ואתה תאמין לה? היא תבטיח לי ראיון עם ג'ון לנון. אני אאמין כי רק בתיה מצליחה להביא אנשים מהקבר. מי רואה את השמש שוקעת? לא סטיבי וונדר. זה בטוח. מה גורם לה להיראות כמו איש צבא? העובדה שיש לה שפם כמו לרס"ר שלי. אם הייתם רואים את אהובתי מה היה קורה? לא הייתם מצליחים להסיר את העיניים מהחזה (הגדול) שלה.

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif מה יהיה עליך חביבי?

לדעתי צריך לפתוח את תחרות הקונספירציות מחדש עם הקונספירציה "שראל והחזה הגדול"...

גרמה

New member
../images/Emo9.gif

אין לי שום פטיש לחזה גדול... אני עושה את זה רק בגלל האתגר להזכיר את זה בכל שאלה אחרונה..:) מצד שני....אולי יש פה קונספירציה..? מואהאהאהאה!!!!

למעלה