It's the McWeekend again!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo187.gifIt's the McWeekend again!../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית השבוע
סרט השבוע
הכעיס השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/פלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי שווה
מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/ מצורף בקובץ.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Baby I'm bluffin' with my muffin

שיר השבוע של מקפליי
שבוע שלישי ברציפות שלא שמעתי כלום
שיר השבוע לא של מקפליי
Akon - Locked Up. The All-American Rejects - I Wanna. ותודה לאור!
The All-American Rejects - Gives You Hell. The All-American Rejects - Another Heart Calls. The All-American Rejects - Real World. The All-American Rejects - Sunshine. The All-American Rejects - The Wind Blows. Fall Out Boy - 20 Dollar Nose Bleed. Fall Out Boy - West Coast Smoker. T.I. feat. Justin Timberlake - Dead and Gone.
Yellowcard - Shadows and Regrets.
אומן/ית/להקת השבוע
AAR.
אלבום השבוע
The All-American Rejects - When the World Comes Down.
קליפ השבוע
מה קשור? - תתנו לו צ'אנס
http://www.youtube.com/watch?v=7336yqVC7iI Lady GaGa - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)
http://perezhilton.com/tv/index.php?ptvid=824bffe55a66a Metro Station - Shake It
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=EpU78IeTx_c
תוכנית השבוע
האי2. דם אמיתי. ערב טוב עם גיא פינס12. חברים8. צחוק מעבודה.
סרט השבוע
---
הכעיס השבוע
פיטרו אותי מהעבודה
העציב השבוע
---
שימח השבוע
- מבחנים במת' ואנגלית שהלכו טוב. - חברה טובה עברה טסט
- מישהו
ציטוט השבוע
---
מתנגן בראש/פלייליסט
Lady GaGa - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)
המלצת השבוע
המסן החדש + תראו את התוכנית דם אמיתי
התמונה הכי שווה

דיסקט

New member
הו הו

שיר השבוע של מקפליי
7 Weeks until the summer
שיר השבוע לא של מקפליי
Kids - MGMT
אומן/ית/להקת השבוע
באדי הולי (שנהרג בתאונת מטוס לפני 50 שנה בדיוק)
אלבום השבוע
Tonight של פרנץ פרדיננד
קליפ השבוע
- אין
תוכנית השבוע
הירוז - עונה 3.5 מתחילה!
סרט השבוע
נער החידות מבומביי
הכעיס השבוע
פסיכומטרי! גררר
העציב השבוע
- לא היה כלום ^^;
שימח השבוע
המממ קניתי מעמד לגיטרה :)
ציטוט השבוע
"באמריקה רשום על הכסף 'באלוהים אנו מאמינים'. ברוסיה, אין לנו כסף"
מתנגן בראש/פלייליסט
Kids - MGMT (שוב)
המלצת השבוע
אהההה לא יודעעעע
התמונה הכי שווה
תמונה שלי ^^

noam31995

New member
../images/Emo119.gifיהיה פיצוף, פיצוץ יהיה!!!

שיר ממכר של שבק ס'!!! אתמול במסיבה חרשנו עליו!!!!מסיבה מ-ע-ו-ל-ה!
שיר השבוע של מקפליי: the way you make me fill
שיר השבוע לא של מקפליי: she had the world never too late(מומלץ ביותר!!) i hate everything about you dacode smells like teen spirit!!! without you far away how you remined me
אומן/ית/להקת השבוע: three days grace
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: never too late
תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות!!!
סרט השבוע:דימדומים!!ראיתי במחשב!!
הכעיס השבוע: ילדה טיפשה שנמרחה על החברים הכי טובים שלי כאילו הם כלבים מיוחמים!!
העציב השבוע: כלום..
שימח השבוע: ה-מ-ס-י-ב-ה-!
ציטוט השבוע: "אל תתערטל מולי!!!" "קיקליך!!! מה זאת השורה הזאת על השולחן?!!?"(הוא חרט על השולחן אז נוצרה שורה של אבקה לבנה) "אוי..לטשטש ראיות..." "באלי...באלי לנשוך לו את הכתף!!!" |טיפפ|מתנגן בראש/פלייליסט: never too late
המלצת השבוע: תרקדו עם חברים טובים!! זה אחד הדברים המצחיקים!!
התמונה הכי שווה: אין....עוד לא העלינו את התמונות מהמסיבה למחשב...

noam31995

New member
../images/Emo119.gifעוד כמה ציטוטים..

רק הרגע ניזכרתי... " אז מה לא מהבר-מצווה?" "אמ...התחתונים!!!" "תעשי את חפירה!!!" "איך?" "עם הרגל!!!" "הוא מנסה לשכנע אותי שהוא אנס אותי אתמול..." ולא זוכרת עוד....

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo205.gif~אין לי מה לכתוב~../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
לא שמעתי כל השבוע
שיר השבוע לא של מקפליי
Dead and Gone - T.I. ft. Justin Timberlake Summer Love - Justin Timberlake Gone - N'Sync Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync What I Go to School For - Busted
אומן/ית/להקת השבוע
אנסינק, ג'סטין וטי איי
אלבום השבוע
FutureSex / LoveSounds של ג'סטין
קליפ השבוע
תנו לו צ'אנס
http://www.youtube.com/watch?v=7336yqVC7iI
תוכנית השבוע
שבוע סוף הישרדות 2 האי 2 גיא פינס אמריקן איידול
סרט השבוע
אוף אין לי בכלל זמן לראות
הכעיס השבוע
שהדיחו את נתן
איזה מאנייקים אני פשוט לא מבינה
העציב השבוע
שהדיחו את נתן
בלעדיו התוכנית לא שווה ..
שימח השבוע
-צופי ים -96 בבוחן באנגלית
ציטוט השבוע
המדריך שלנו דיבר איתנו ואז אמר לחברה שלי: הוא:"תביאי לי את המספר טלפון שלך.." היא:"המספר שלי חסוי" יואו כמה צחקתי חח ~אני וחברה אחרת שלי דירנו עם מדריך אחר XD~ ילדה1:"איזה מזל אתה?" הוא:"תאומים" חברה שלי:"אה גם אמא שלי.. הא לא ניראה לי היא בתולה" הוא:"לא יכול להיות.." ~2 ילדים מהכיתה שלי מרביצים בצחוק לאיזה ילד מהכיתה~ ילד1:"יאוו אני ירביץ לו עם פטיש!" ילד2:"פטש פטש אותו!!"
מתנגן בראש/פלייליסט
What You Got של ג'סטין
המלצת השבוע
אממ.. אין לי חח
התמונה הכי שווה
יש כמה .. קודם נתןן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDD הציטוטים ../images/Emo6.gif

לבשבקינוש יש קעקוע?
מפליא.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifבשבקייין ../images/Emo99.gif

ובאמת התוכנית לא שווה בלעדיו .. \=

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo183.gifI'm Singing In The Rain../images/Emo183.gif

שיר השבוע של מקפליי
corrupted pov fil mr.brightside
שיר השבוע לא של מקפליי
pink-sober three days grace-pain three days grace-riot three days grace-hate everithing about you three days grace-animal i have become the killers-mr.brightside the killers-human the script-the man who cant be moved james morrison-broken strings
blink 182
-אני חושבת שאת כל השירים שלהם XD
אומן/ית/להקת השבוע
כל הלהקות והזמרים ששמעתי השבוע...XD
קליפ השבוע
שיר כ"כ יפהה..! רק חבל שהנלי הזאת הורסתת !! XD http://www.youtube.com/watch?v=wgLEblqYmUQ&feature=channel
תוכנית השבוע
המשחק של מכבי...כ"כ הרגיזו אותי XD
סרט השבוע
על הכוונת, וואי הפעם ה-52385685 שאני רואה אותו...פאק..XD אל תתעסקו עם הזוהן- כנ"ל דמדומים- כנ"ל XDDDD ועוד מלא...טרויה, שודדי הקאריביים[3]..
הכעיס השבוע
המורים המפגרים שיש לי.... חברות וחברים...גאדדד !!!
העציב השבוע
אממ...סתם אכזבה מהציונים...
שימח השבוע
כל מיני דברים קטנים, שירים שגורמים לך לחייך וזה..
ציטוט השבוע
סטטוס של ידיד שלי:"אני יושן" סטטוס שלי:"זה ישן...לא יושן..." הסטטוס של ידיד:"בזכות עמית אני כבר לא יושן...וזו המקלדת !!" הסטטוס שלי:"אתה רוסי, די להאשים את המקלדתתת!" הסטטוס שלו:"די לשגע אותייייייי אני רגיש..." הסטטוס שלי:"רגשות של רוסים.לכו תבינו...XDD" סטטוס של חברה שלי:"לרוסים יש רגשות?!?" XDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני:"אביב מה העיר בירה של בריטניה?" [אח שלי, בן 11, שחצן שחושב שהוא יודע הכל XDD] אביב:"אנגליה!!" אני:"אנגליה זו בריטניה, אידיוט!" אביב:"טוב...אז תגידי לי את!! מה העיר בירה של ירושלים?!?! אה?! אה...לא טוב..." אידיוטטט ! XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ידיד שלי[הוא רוסי...]:"אז..רוצה לבוא אליי לראות את המשחק של מכבי??" אני:"לא איזה..אני מתה מעייפות...לקחת רכבת עכשיו וזה...לא.." ידיד שלי:"אה...את בטח מפחדת מהערבים בלוד נכון?!" אני:"לא כמו שאני מפחדת מרוסים..." ידיד שלי:"את מפחדת ממני?!" אני:"אני לא יודעת...אתה רוסי?" ידיד שלי:"כן..." אני:"אז כן..." ידיד שלי:"את יודעת? גם אני מפחד..." אני:"ממה?" ידיד שלי:"מחושך...ומתימנים...או שזה בעצם אותו הדברררר !!" ואז הוא התחיל לברוח, שאני לא ארביץ לו...XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חברה שלי:איזה הומו..."omggggggg עברתי את השלב האחרון!!! יאיייייי!!" אני:"מי זה??...XDDD" חברה שלי:"_____, חבר שלך ! XDDDDD" אני:"XDDDD לגמרי, הומו...!" חברה שלי:"אתם מתאימים...שני פקאצותת!" אני:"שתי...XDD" חברה שלי:"בסדר נו...שתי פקאצות...XDDD" אני:"כן, לזה אין לי התנגדותת"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קטע שחברה שלי כתבה: "מה כל הצעקות על הבוקר?" נשמע קולו של אבא מאחורינו, מפהק בקול ומשפשף את עיניו. "טוב שרק את זה הוא משפשף עכשיו" מלמלה מיה. "תהיי בשקט עלמתי הצעירה." אמרה אמא במבט נוזף והוסיפה כמה צקצוקי לשון, שלמיה נשמעו כקולות רקע שצריך להשתיק ויהי מה. "למה השתתקתן?" שאל אביה של מיה. "באמת טוב שרק את זה שפשפת עכשיו!" פלטה דולי בעצבים וננעלה בשירותים למשך דקות ארוכות. "אגב, מה את עושה עם הדבר הזה ביד?" שאל אבא במבט תוהה ובחן בתמיהה את החזייה שמיה החזיקה בידה. "זו חזייה. זה הדבר הזה שאתה קונה לאמא בימי ההולדת, וגם בחמש מידות גדולות יותר. חבל אבא, חבל." אמרה מיה באכזבה, השליכה את החזייה בחזרה על הספה ועלתה לחדרה, להמשיך ולהביט בעצמה במראה. אני פשוט לא הפסקתי לצחוקקקקקקקק !! XDDDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתנגן בראש/פלייליסט
james morrison-broken strings
המלצת השבוע
תחייכו, אל תתייאשו..! תקראו את כל סדרת דמדומים ותראו את הסרט ! [חחח למרות שרק את הראשון והשני קראתי...אני במיתון כדי לקנות את האחרים...XDD]
התמונה הכי שווה

../images/Emo39.gif מקויקנד :) * היה שבוע כזה טו אווווב ( :

שיר השבוע של מקפליי שמעתי מלא 0: That Girl She Left Me Down By The Lake Surfer Babe Not Alone Broccoli She Falls Asleep Do Ya Falling In Love Smile Corrupted The Heart Never Lies The end Don't Wake Me Up Easy Way Out Get Over You Guy Who Turned Her Down A Town Called Malice
שיר השבוע לא של מקפליי Simple plan – no love
Simple plan- Untitled paramore – decode simple plan - when im gone casi angeles- estoy listo casi angeles –a ver si pueden Rihanna – Rehab wade robson- it was all in your mind
אומן/ית/להקת השבוע מקפליי
סימפל פלאן
אלבום השבוע מושן :)
קליפ השבוע קאבר מעולה של קורפטד :) http://www.youtube.com/watch?v=sc-W_MSh8yY דני בוכה בהופעה http://www.youtube.com/watch?v=4Kkx9Rm6LAA&feature=related הצחוק של דני , חח יואוו זה כזה מצחיק http://www.youtube.com/watch?v=EGkd9FG6BKA
תוכנית השבוע כמעט מלאכים
מלא מלא MTV
סרט השבוע אין
הכעיס השבוע חברות -_- .
העציב השבוע מלא מלא ריבים עם אמא \: . כבר לא מדברות 6 ימים
שימח השבוע ממוצע 85 [[[[[ : ארוחת בוקר עם כל הכיתה היה כזה כככככככככיף :]] אני ונופר היינו אצל נועה היה כזה מצחיק
ידיד
ציטוט השבוע ~ באנגלית ~ אני: דנה י'בננה . דנה: צוחקת צחוק מטורף ומפחיד שנמשך לפחות 10 דקות 0: . ~ נרגעת ~ בננה ? הכל בסדר ? שוב צחוק מטורף ומפחיד ברמות על .
- היא חולה בראש הילדה הזאת ! – - - - - היום חילקו אותנו לקבוצות , כולם הביאו פירות יבשים מהבית וזה והיינו צריכים לעשות עם זה משהו :] היינו , אני ביטון דנה ורון [ בת ] D: . בקיצור הכנו פסל כזה חמוווווווד כפרות עליו . אז ככה . אני : יואווו הוא דומה לאיטי . דנה : יואוו הוא דומה לי . ביטון : אומייגאד הוא דומה ליעל [ המורה ] יאווווווווו זה היה כזה מצחיק באותו הרגע XD . - - - - - ~שיחה שלי ושל דנה XD~ (13:23) ‎דנה: יופי[: (13:26) ‎mai :): להלהלה (13:26) ‎דנה: פהפהפהפה (13:27) ‎mai :): טהטהטהטטה (13:27) ‎דנה: מהמהממהה (13:28) ‎mai :): חהחהחחהחהחה (13:28) ‎דנה: נהנהנהנה (13:28) ‎mai :): פפהפהפהפההה (13:28) ‎דנה: כבר עשיתי -.- (13:28) ‎mai :): רהרהררהרהר (13:29) ‎דנה: גהגהגההגה (13:29) ‎mai :): צהצהצהצצההה (13:29) ‎דנה: אהאהאהאהאאה (13:29) ‎mai :): שהשהשההשהשה (13:29) ‎דנה: דהדדהדהדהדדה (13:29) ‎mai :): סהסההסהסהסהסהסה (13:29) ‎דנה: בבהבהבהבהבה (13:29) ‎mai :): זזהזזהזהזההה. (13:29) ‎דנה: יהיהייהיהיהייה (13:29) ‎mai :): עהעהעעהעהעהעהעה (13:30) ‎דנה: קהקההקהקה (13:30) ‎mai :): והוהוהוהווהוהוהה (13:30) ‎דנה: התתהתהתהתה (13:30) ‎mai :): ךהךךהךהךהךהךהךהךה DDDDD: . (13:30) ‎דנה: כהכהכהככה PP: (13:31) ‎mai :): ןהןהןהןהןהןהןןההה( : (13:31) ‎דנה: זה לא נחשב -.- (13:31) ‎mai :): :]] (13:31) ‎דנה: זהו חרפנו D: ! (13:31) ‎mai :): אאהאההא :) (13:31) ‎דנה: עשינו -.- מוחעחחע (13:32) ‎mai :): חחחחחחחחח טיפשה הכנוונה ל-הא אה D: בננה שכמותך . (13:33) ‎דנה: חחח סתומה D: את (13:33) ‎mai :): בנהנהנהננהנהנהה אבל את בננה מיוחדת כי את בננה חומה לא צהובה ><< חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (13:33) ‎דנה: חחח נאכון D: ! חחחחחחחחחחחחחח XD (13:33) ‎mai :): :] (13:33) ‎דנה: אנ י רקובה XD (13:33) ‎mai :): חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שאת מודעת D: . איזה צחוקים היה היום :) (13:34) ‎דנה: חחחחחחחח כה XD (13:34) ‎mai :): חחחחחחחחח איזה פסל חמוד אני מאוהבת בו . ! (13:34) ‎דנה: חחחח כה . > את מסוגלת להתחתן איתו ? I: (13:34) ‎mai :): אה הא (13:35) ‎mai :): הייתי עושה אותו X: XD
מתנגן בראש/פלייליסט Do ya Do ya Do ya love me ?
המלצת השבוע להשקיע במחצית השנייה !!
להזהר מבננות משוגעות .
התמונה הכי שווה איזה חמוווווד :) , זה איטי הפסל החתיך שלנו : ] . ד"א הקבוצה שלנו ניצחה וזכינו כל אחת בחבילת מנטוס אבטיח XD .

למעלה