../images/Emo214.gif../images/Emo183.gifI'm Singing In The Rain../images/Emo183.gif
שיר השבוע של מקפליי
corrupted pov fil mr.brightside
שיר השבוע לא של מקפליי
pink-sober three days grace-pain three days grace-riot three days grace-hate everithing about you three days grace-animal i have become the killers-mr.brightside the killers-human the script-the man who cant be moved james morrison-broken strings
blink 182
-אני חושבת שאת כל השירים שלהם XD
אומן/ית/להקת השבוע
כל הלהקות והזמרים ששמעתי השבוע...XD
קליפ השבוע
שיר כ"כ יפהה..! רק חבל שהנלי הזאת הורסתת !! XD
http://www.youtube.com/watch?v=wgLEblqYmUQ&feature=channel
תוכנית השבוע
המשחק של מכבי...כ"כ הרגיזו אותי XD
סרט השבוע
על הכוונת, וואי הפעם ה-52385685 שאני רואה אותו...פאק..XD אל תתעסקו עם הזוהן- כנ"ל דמדומים- כנ"ל XDDDD ועוד מלא...טרויה, שודדי הקאריביים[3]..
הכעיס השבוע
המורים המפגרים שיש לי.... חברות וחברים...גאדדד !!!
העציב השבוע
אממ...סתם אכזבה מהציונים...
שימח השבוע
כל מיני דברים קטנים, שירים שגורמים לך לחייך וזה..
ציטוט השבוע
סטטוס של ידיד שלי:"אני יושן"
סטטוס שלי:"זה ישן...לא יושן..."
הסטטוס של ידיד:"בזכות עמית אני כבר לא יושן...וזו המקלדת !!"
הסטטוס שלי:"אתה רוסי, די להאשים את המקלדתתת!"
הסטטוס שלו:"די לשגע אותייייייי אני רגיש..."
הסטטוס שלי:"רגשות של רוסים.לכו תבינו...XDD"
סטטוס של חברה שלי:"לרוסים יש רגשות?!?" XDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני:"אביב מה העיר בירה של בריטניה?" [אח שלי, בן 11, שחצן שחושב שהוא יודע הכל XDD]
אביב:"אנגליה!!"
אני:"אנגליה זו בריטניה, אידיוט!"
אביב:"טוב...אז תגידי לי את!! מה העיר בירה של ירושלים?!?! אה?! אה...לא טוב..." אידיוטטט ! XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ידיד שלי[הוא רוסי...]:"אז..רוצה לבוא אליי לראות את המשחק של מכבי??"
אני:"לא איזה..אני מתה מעייפות...לקחת רכבת עכשיו וזה...לא.."
ידיד שלי:"אה...את בטח מפחדת מהערבים בלוד נכון?!"
אני:"לא כמו שאני מפחדת מרוסים..."
ידיד שלי:"את מפחדת ממני?!"
אני:"אני לא יודעת...אתה רוסי?"
ידיד שלי:"כן..."
אני:"אז כן..."
ידיד שלי:"את יודעת? גם אני מפחד..."
אני:"ממה?"
ידיד שלי:"מחושך...ומתימנים...או שזה בעצם אותו הדברררר !!" ואז הוא התחיל לברוח, שאני לא ארביץ לו...XDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
חברה שלי:איזה הומו..."omggggggg עברתי את השלב האחרון!!! יאיייייי!!"
אני:"מי זה??...XDDD"
חברה שלי:"_____, חבר שלך ! XDDDDD"
אני:"XDDDD לגמרי, הומו...!"
חברה שלי:"אתם מתאימים...שני פקאצותת!"
אני:"שתי...XDD"
חברה שלי:"בסדר נו...שתי פקאצות...XDDD"
אני:"כן, לזה אין לי התנגדותת"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קטע שחברה שלי כתבה: "מה כל הצעקות על הבוקר?" נשמע קולו של אבא מאחורינו, מפהק בקול ומשפשף את עיניו. "טוב שרק את זה הוא משפשף עכשיו" מלמלה מיה. "תהיי בשקט עלמתי הצעירה." אמרה אמא במבט נוזף והוסיפה כמה צקצוקי לשון, שלמיה נשמעו כקולות רקע שצריך להשתיק ויהי מה. "למה השתתקתן?" שאל אביה של מיה. "באמת טוב שרק את זה שפשפת עכשיו!" פלטה דולי בעצבים וננעלה בשירותים למשך דקות ארוכות. "אגב, מה את עושה עם הדבר הזה ביד?" שאל אבא במבט תוהה ובחן בתמיהה את החזייה שמיה החזיקה בידה. "זו חזייה. זה הדבר הזה שאתה קונה לאמא בימי ההולדת, וגם בחמש מידות גדולות יותר. חבל אבא, חבל." אמרה מיה באכזבה, השליכה את החזייה בחזרה על הספה ועלתה לחדרה, להמשיך ולהביט בעצמה במראה. אני פשוט לא הפסקתי לצחוקקקקקקקק !! XDDDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתנגן בראש/פלייליסט
james morrison-broken strings
המלצת השבוע
תחייכו, אל תתייאשו..! תקראו את כל סדרת דמדומים ותראו את הסרט ! [חחח למרות שרק את הראשון והשני קראתי...אני במיתון כדי לקנות את האחרים...XDD]
התמונה הכי שווה