It's the McWeekend again!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

LovE BuSTeD

New member
אני

שיר השבוע של מקפליי: get over you שיר השבוע לא של מקפליי: Matt Willis- Crash ו- Luxury אומן/ית/להקת השבוע: מאט וויליס אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: crash matt willis תוכנית השבוע: המירוץ למיליון סרט השבוע: ראיתי אימא כפייתית אבל לא אהבתי ממש הכעיס השבוע: שהייתי 4 ימים סגורה בחדר כי עשיתי ניתוח בעניים העציב השבוע: שהייתי סגורה בביתת שימח השבוע: שעכשיו אני רואה טוב בלי עדשות:)) ציטוט השבוע: אממ אין מתנגן בראש/פלייליסט: luxuty המלצת השבוע: תשמעו מאט וויליס:) התמונה הכי שווה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מאט../images/Emo99.gif

הו גאד עשית ניתוח לייזר?
קודם כל
:) בטח מרגיש מוזר עכשיו בלי משקפיים ובלי עדשות בא לי לשאול אותך מלא שאלות על זה אבל אני לא רוצה לחפור חחח רק - איזה מס' היה לך?

LovE BuSTeD

New member
תשאלי בכיףףף!

אני אשמח לענות:) היה לי 7 !! חצי עיוורת!! וכן כיף בלי להיות תלויה בעדשות:)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה ביטל את המס' לגמרי? אני 6../images/Emo3.gif

ואמרו לי שאם זה מס' גדול זה יכול רק להקטין אותו ולא לבטל אותו לגמרי אבל יכול להיות שדברים השתנו מאז... והיו כאבים או משהו? במשך 4 ימים היית עם תחבושות ודי עיוורת או שיכולת לראות? חחח אני רוצה לעשות אבל אני ממש מפחדת..

LovE BuSTeD

New member
כן לגמריי!

שטויות לא מקטין את המספר רק אני רואה מעולה לגמריי אז ככה היו לי כאבים לא נורמליים ביומיים הראשונים כאילו שפכו לי אציטון לעניים הייתי בלי תחבושות אבל הייתי עם עניים עצומות יומיים לא יכולתי לפתוח אותם כי זה שורף ויורד דמעות בלילה הראשון לא ישנתי ולקחתי כדור שינה..בכלל יומיים קשים הייתי צריכה להיות רק בחושך לא יכולתי להיות באור כי זה מסנוור אבל אחרי יומיים פתחתי עניים וכבר לא היה כאבים ממש ופחות דמעות ולאט לאט ראיתי טוב וביום הרביעי כבר ראיתי טלויזיה ויצאתי לבחות והכל זהו בס הכל זה מאוד שווה זה יומיים של סבל אבל כיף לכל החיים אני מציעה לך לעשות אם יש לך אפשרות זה שווה את זה באמת.. בת כמה את?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif 18 וחצי, יש גיל מסוים שאפשר

לעשות? וכמה עלה לך? ^^"

LovE BuSTeD

New member
נראה לי 18+

עלה לי 8150 יש ניתוח שעולה 11500 ויש 8150 11500 זה רק אלה יש להם איזה מספר גבוהה בעין עושים לך בדיקה לזה בקיצור המספר שלי היה נמוך בנושא הזה אז יכולתי לעשות 8150 למזלי חח וחוץ מזה הבנתי שה11500 יותר כואב בהרבה.. וסתם שתדעי הניתוח עצמו לא כואב בכלל והוא בדיוק 5 דקות ולא מפחיד בכלל אם את צריכה מספרים והמלצות אז בכיף:)...

JuSt My LuCk

New member
יאו איזה כיף לך !

אני גם עם עדשות ואני מתה ללכת לעשות לייזר(אני קטנה מדי
) איך עושים את הניתוח ? זה לא קצת מסוכן וזה?=\ ואין מצב שהמספר יעלה שוב? (סליחה על החפירות XD)

LovE BuSTeD

New member
מסוכן זה לא

עושים לך בדיקות לפניכן במטרה לראות שהעין שלך מסוגלת לקבל את זה לרוב האנשים זה יוצא חיובי..לא יעשו לך ת'ניתוח אם יש בזה סיכון תאמיני לי..:) ובעיקרון אין מצב שהמספר יעלה אבל יש לך ביטוח לכל החיים שאם המספר עולה אז עושים לך ת'ניתוח שוב בחינם והניתוח צעמו כמה דקות לא מפחיד באמת.. תעשו זה שווה:))

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אבל 6-7 לא נחשבים מס' גבוהים?

LovE BuSTeD

New member
כן ברור..מאוד גבוהים...

המספר שהתכוונתי אליו שקובעים איזה ניתוח צריך לעשות לך זה מספר בנושא אחר שרק הרופאים מבינים בזה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אה אוקיי, נניח חחח תודה על הכל

ושוב מזל טוב
אני באמת מקנאה בך חחח

yaelsee

New member
מקוויקאנד ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
כל מושן
Stay With Me Youre The One That I Want
שיר השבוע לא של מקפליי
Bullet For My Valentine - Forever And Always Escape The Fate - Something
אומן/ית/להקת השבוע
הכי בעולם מק'!
אלבום השבוע
מושן. לא שמעתי אותו מלא זמן והתגעגעתי D:
קליפ השבוע
אין
תוכנית השבוע
מעפר לאפר לא נפסיק לרקוד
סרט השבוע
מדגסקר 2
הכעיס השבוע
ביום ראשון יש לי הופעה והריקוד שלי על הפנים
העציב השבוע
לא יותר מדיי... התעודה...
שימח השבוע
ראיתי את רייבן אתמול ואתם לא
ציטוט השבוע
וואי יש מלא אבל אני שוב לא זוכרת!
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly - Stay With Me
המלצת השבוע
תישנו מלא בסופ"ש
התמונה הכי שווה
אני פשוט מתה עליה
וזה גם סוג של נוסטלגיה כי היא יחסית ישנה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif

שיר השבוע של מקפליי
WITS
שיר השבוע לא של מקפליי
Knocking On Heavens Door-G.N.R Hoobastank-The Reason Vanessa Carlton- Twilight SR-71-Right Now I Am-Hilary Duff You Versus the Sea-Daphne Loves Derby Son of Dork-Sick Amber Pacific-If I Fall SOD-wear me down Box Car Racer-There Is Good charlotte-wondering
אומן/ית/להקת השבוע
איך אני אבחר?
אלבום השבוע
-----
קליפ השבוע
תוכנית השבוע
סרט השבוע
הכעיס השבוע
ה המורה לאומנות אמרה לי שסמרטוט ריצפה יותר אסטטי מהבלוק שלי ושרק בגלל זה היא תכשיל אותי
יש לי תקין בהתנהגות [בתעודה] וביחס ללימודים,ואפילו הילדים הכי מופרעים קיבלו טוב מאוד
העציב השבוע
ניו מון
שימח השבוע
קניתי ניו מון <:
ההורים שלי הגיבו דיי טוב על התעודה,יש לי רק 2 מספיק אז הם לא ממש כעסו :]
ממוצע 77 ביביי @!$%#
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/פלייליסט
G.N.R -כבר איזה 3 שעות
המלצת השבוע
אל תתאכזרו יותר מדי אל המורה בספורט,היא תצביע להורדת ציון בתעודה שלכם.
התמונה הכי שווה

למעלה