../images/Emo187.gif

הי, קוראים לי נוי, חלקכם מכירים אותי (היתי במפגש של חנוכה...) אני לא אוהבת את שיגעצ (בעצם קצת) אבל אתם הכי מתוקים שיש, אפשר להצתרף לפורום שלכם?

AvtipuS

New member
אה ואל תדאגי

גם פה לא כולם ממש אוהבים שייגעצ >.<

Hezi The One

New member
אולי די לדבר על זה?

אוקי אני מבין שהרוב לא אוהבים שייגעצ ותכלס,תעשו מה שבראש שלכם אבל אולי די כבר לדבר על זה?! מנפנפים בזה בכל פעם שיש לכם הזדמנות כאילו זה כבוד גדול אז אני מבקש מכל מי שעושה את זה להפסיק כי זה גם מבריח חדשים רז מצטער שזה נפל דווקא עליך,אני מדבר לכולם פה פשוט אתה בדיוק דיברת על זה.

AvtipuS

New member
חזי

מבריח חדשים? מנפנפים בזה בכל פעם שיש הזדמנות? אם היא לא הייתה כותבת "אני לא אוהבת את שיגעצ (בעצם קצת) " לא הייתי כותב את זה ככה סתם.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif לפני ש*אתה* מדבר

על להפסיק לנפנף... תעצור. תחשוב. *אוי! נפלי לי האסימון!!* מממ.. אני לא אגיד לך למה אני מתכוונת. תחשוב לבד.. ואני מצטערת שזה נפל קוודא עלייך חזי. אני מדברת על כולם.. פשוט את בדיוק ניפנפת, אופס, לא ניפנפת..דיברת.

Hezi The One

New member
מה הקשר לפורום? אולי תפסיקי להיות

כזאת ילדותית? ביקשתי,אני עדיין מנהל שלכם,אל תכתבו את זה יותר ורז,מה כ"כ בעיה בזה? תכלס תגידו לי מה הבעיה בזה שבפורום שייגעצ לא תכתבו שלא אוהבים את שייגעצ?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif זה דיי עובדה...

וזה לא צריך לעצבן אותך כלכך חזי >.< אני לא מבינה מה הבעיה פה. כל עוד אתה אוהב את שייגעצ, תאהב ודיי. זה שאתה מנהל שלנו זה לא אומר שאתה צריך להגיד לנו מה להגיד ומה לא.. כתוב בתקנון לא לקלל ולא למסור כתובות או פרטים אישיים. לא כתוב לא להגיד "אני לא אוהב את שייגעצ... כמו חצי פורום פה" דייי חלאס.

LiLdon

New member
מיכלי, אולי דייי?

מה הוא כבר אמר? שלא צריך לכתוב כל הזדמנות שיש ש'לא כולם פה בגלל שייגעצ.' ואני דיי מסכימה עם חזי לא שזה מבריח חדשים, שזה כבר סתם מעיק לא מצחיק כבר ולא נעליים ודיי עם הריבים המטופשים האלה כל פעם שהוא יכתוב משהו את תגיבי לזה בציניות מרובה שתגרור לריב? תפסיקו כבר.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gifתות| ממ.. קודםכל..

אני לא כתבתי שאני לא אוהבת את שייגעצ, אני אפעם לא כותבת. אבל זה ממש מתחיל לעצבן שישר צועקים על מי שאומר את זה! אז בסדר, בנצי לא רוצה שכל מי שלא אוהב את שייגעצ יהיה- סבבה, שהוא וחזי ינהלו את הפורום בעצמם לעצמם. אבל זה ממש מתחיל לעצבן אותי. מותר לי, ולאבא, ולכ מי שרוצה להגיד מ-ה שבאלו! מהזה פה!?!? >><< דיי. נמאס לי.

AvtipuS

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

שימו קץ לדיקטטורה! שימו חץ בקלפי! (מאוחר מידי אה?
)

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif כן הא ../images/Emo4.gif

נראה כמה זמן הממשלה הזאת תחזיק.. אולי תשים שנה הבאה כבר חץ בקלפי..

LiLdon

New member
וואי

את לוקחת את זה לכיוון ממש אחר.אבל בקיצוניות היסטרית ממש. נו זה בנאלי שתתעצבני כי חזי כתב. לא חשוב. תקשיבי הוא לא אמר לא לכתוב הוא לא אמר שזה לא ככה הוא אמר ותני לי לצטט "אוקי אני מבין שהרוב לא אוהבים שייגעצ ותכלס,תעשו מה שבראש שלכם אבל אולי די כבר לדבר על זה?! מנפנפים בזה בכל פעם שיש לכם הזדמנות כאילו זה כבוד גדול אז אני מבקש מכל מי שעושה את זה להפסיק כי זה גם מבריח חדשים רז מצטער שזה נפל דווקא עליך,אני מדבר לכולם פה פשוט אתה בדיוק דיברת על זה." ועוד דבר הוא לא יכול לצעוק כשהוא כותב.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif לפני שאני אקפוץ

לך מהמסך ואטרוף אותך!!!!!1111111
את הבנת בדיוק למה התכוונתי כשאמרתי "צועק" ליל! ><

LiLdon

New member
אני את יודעת שאני יודעת למה את

מתכוונת. אבל הבנת את הכוונה שלי?

AvtipuS

New member
../images/Emo122.gif

זה כמו השיר הזה "אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאנ'לא יודעת כלום" >.<

למעלה