../images/Emo187.gif

כללי: *שם: גאות. *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 18+ *גובה: 1.55 *משקל: 44 ק"ג. *מידת נעליים: 36. כמה סוכר בקפה/תה? 1. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5. * מהו מספר המזל שלכם? אין. * כמה חברים טובים יש לכם? שניים. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק. * מי הזמר המועדף עליך? אביב. * מי הזמרת המועדפת עליך? - * מי הלהקה המועדפת עליך? אין אחת כזאת, אבל לאחרונה אני שומעת יותר dire straits. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? - * מה השיר המועדף עליך בכלל? שתהיו בריאים. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? כל סגנון זול ושטחי. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? החדר רחוק. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? מעטים. זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה. * ספגטי או מקרוני? ספגטי. * גלידה או ארטיק? ארטיק. * מגנום או מגנום לבן? מגנום. * תותים או דובדבנים? שניהם. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. * בשר או עוף? כלום. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? כלום. * אורז או פתיתים? תלוי. * מלווח או ג'חנון? ג'חנון. * חמאה או גבינה? גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות! * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? תלוי באיכות. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? שניהם. * טלנבלות או מדע בדיוני? כלום. * בידור או דרמה? תלוי. * אמטיוי או וי אייג' ואן? נדה. * הוט או יס? יס. * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו. האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? לא. * הקאת במקום ציבורי? כן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? ...? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, ביסודי, הרבה מחאות. :) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, משעמם. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) רוק עצמאות 2006, ואז התאכזבתי קשות. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. * טעמת קליק XL? לא נראה לי. אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא, תודה לאל (או משהו). * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. * רצית שיהיה לך זנב? שלשום. * ראית סרט כחול? לא. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. * בלעת כפתור? לא כ"כ. * תיקנת מורה על שגיאה? כן! * נתקעת במגלשה? לא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? משהו דומה. * התאהב פעם במורה? לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא...... * בדמות מספר\\סרט? לא נראה לי. * במישהו מאותו מין? לא התאהבות כמו שאתם מתכוונים, סוטים. * חווית אהבה חד צדדית? כן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? - * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא. * ואחת אהובה שפשטה רגל? אין. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום. * יש לך חיית מחמד? לא. :( *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כן, ספרדית. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? חפצים, כן. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך, חושך, חושך! * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן, לגמרי. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא- כן. * מה סקסי בעיניך? - * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? - * זכית בהגרלה כלשהי? לא, כמובן. * שומע עכשו מוסיקה? לא. * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי (או סתם לשנות את מע' השעות). * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן (אבל כשחושבים על צה"לוש, אז לא ממש). עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? גם לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן, שיהיה בריא. * על מי אתה חושב עכשו? על כותב השאלון. * מה אתה חושב על אותו אדם? מוזר משהו. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, וכדי להפיג את השעמום.

אאוץ'...

צלבו אותי, הרגו אותי, ענו אותי, רק סלחו לי על עניין השרשור שהתפקשש הפעם. אדיוס.=]

למעלה