אומנות,ופרנסה

shimi54

New member
../images/Emo188.gifאומנות,ופרנסה

הנני אשה בגיל 40.בדמי זורם דם אומנים,בירושה מסבי ז"ל,עד כה דרך חיי לא הובילה אותי לפתח תחום זה ולהתפרנס בכבוד.אני יודעת המון תחומים באומנות כמו ציור,עיצובים,טכניקות של עבודה בחומרים מהטבע,לא פיתחתי לצערי כיוון זה בחיי,מכל מיני סיבות ,לאחרונה אני מרגישה שיש לי צורך כביר ליצור,באומניות,ולהתפרנס מזה,זה יכול להיות בכל מסגרת של מועדונים,מתנסים ילדים,קשישים.מה אני עושה כדי להגשים את כשרנותי האומנותיים,ולהתפרנס מעבודתי.?מישהו אולי יש לו עצה בשבילי.?תודה.מירבלה.ניתן גם להשאיר מסר בטל-0778110126 אני מתגוררת באזור קריות,ליד חיפה.

הגשמה ופרנסה - הכל בראש שלך .

אף אחד לא יכול לקחת ממך אם ההגשמה אמיתית וללא פשרות, זה גם מוביל לכך שהפרנסה מכך בוא תבוא . אם את מהקריות סורי ביום ג' לגרנד קניון בחיפה יש שם 'יריד נשים ונפלאות' - במהלך כל היום מ10 בבוקר עד 10 בלילה , - נשים שפרנסתן היא יצירה , - אומנות ואומנויות מכל הארץ מציגות את עבודתן - אני מכיר מספר נשים שתפגשי שם שתשמחנה לספר לך את מהלך דרכן בתחום , לסיע לך ולעודד אותך בדרכך החדשה. - פשוט תגיעי ותשוחחי עם המציגות . זו יכולה להיות מעין "קבוצת תמיכה " ראשונית . הפרטים בלינק למטה בהצלחה

למעלה